ironic
|
Sem začela nabavljati, tak da bo 😊 sem še končno našla avtosedež, bom sicer v AT naročila,ker ima kolegica sestro gor.. pri nas BC 500€, gor 275€ 😁 noro.. tudi dosti že sem začela, po večini prek spleta, ker mi je muka po trgovinah hodit ker ne zdržim tak dolgo, me je ful slabost začela mučiti pa vonjave. Še katero?Jaz sem imela prejšnji teden kontrolo ampak 5 min in čao, tak da sploh ne vem kak mi leži. Imam pa UZ rasti 18.5, pa bom takrat vidla.Meni grozno otrdeva, samo da malo bolj stopim, križ in trtica groza... Ko pridem s sprehoda čutim vsako medenično kost in spodaj. Komaj hodim. In to potem vpliva na MV. Grem do zmožnosti. Drugače pa Saša komot lahko čistiš in kratki in počasni sprehodi.. ne rabiš popolnoma mirovat. Če bi morala bi verjemi ostala v bolnici,ker vsako zadržijo v takih primerih, da imajo nadzor. Mene so sicer takrat prvič spustili domov ker sem bila na čisti meji, pa ker živim v bližini bolnice, drugače dvomim. Paziti moraš samo na držo ko delaš, in lepo počasi. Ker mene čiščenje izmuči, samo dol padem. Glede na tvoje mm, raje počasi in res pazi. Večino dneva počivaj. Se malo usedi, uleži, lažje stvari opravi. Ker tu je bolj mišljeno da si v pogonu in da ne paziš glede samega gibanja in greš prek zmožnosti. Saj sama čutiš koliko lahko, od tega daj zdaj še malo manj pa bo. Boš vidla. Pa kar lepo idi in praznuj. Komot lahko. Pa se malo sprehodiš, pa se spet usedeš. Jaz sem opazila zatekanje. Pa sem ravno svoji rekla da nič ne zatekam, evo pa sem začela. Sploh pri kakem sedenju da nimam dvignjenih nog, groza. Zadnjič nisem mogla obuti čevljev ko sem šla na obisk. Ker sem čutila bolečino in evo... Kak je pri vas glede tega? Za sladkor pa ne skrbite, če imate rahlo povišanje,ker imamo mi zelo nizke vrednosti za dosego proti ostalim državam. Saj malo še, pa bomo končno konec z vsem tem. 😊😊 Danes sem v gostilni skoraj naročila koktejl ko sem vidla reklamo pa se mi je tak ga zluštalo. Čisto mi je padlo iz glave, a pred mano prava žoga 🤣🤣🤣 Pri nas v službi je navada, da ko katera rodi ponavadi pobirajo denar in dajo kot darilo, tista pa potem prinese nekaj sladkega.. edino pri nas v pisarni je tako da lahko celo pisarno povabim na kavo in tortico. Ma ne bom, se nismo nekaj razumeli zadnje leto pa ni potrebe, lahko samo določene 😁😁🤣 je res odvisno kje delate, kak se razumete, pa če je že katera rodila kak je tista naredila. Se mi zdi, da je vedno ena začetnica,potem pa vse delajo enako 😁😁
|