|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
25.4.2023 9:27:41   
Anonimen
Ahhh kje Ironic. Samo z UZ je izmerila, to je to. Nič o tem če je odprt, zmehčan ... sem predvidevala, da to vse vidi na UZ user posted image

Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.4.2023 10:50:22   
Aloa
Heii..jaz moram uporabljati Utrogestan. Pri meni je bila meritev v 26t, 27mm..ampak meni je moja rekla da vse kar je pred 24t izmerjeno 15mm ali manj je panika za prezgodnji porod. Tak da sploh ne vem kak je okol tega, eni tak drugi tak💁‍♀️🤦 tudi kakšnih priporočil glede počivanja mi ni dala.. pol pa bereš na forumih ima pa vsaka drugače.🌸

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.4.2023 11:14:44   
Anonimen
Aloa - a si imela kaj težav po jemanju? Sej maš te, ki se vaginalno vstavi a ne? user posted image

Vse dobro ti želim! user posted image

Saša

(odgovor članu Aloa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.4.2023 11:31:17   
Aloa
Ja vaginalno, eno vaginaleto zvečer. Ne nič nimam težav. Kaj pa ti je tvoj G rekel glede počitka? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.4.2023 12:11:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aloa

Ja vaginalno, eno vaginaleto zvečer. Ne nič nimam težav. Kaj pa ti je tvoj G rekel glede počitka? 

Mojega G trenutno ni, tako da sem od njih dobila samo predpis recepta in, da naj se dogovorim za bolniško, pa da se ne naprezam. 
Saša

(odgovor članu Aloa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.4.2023 12:50:56   
Aloa
Kaj na sprehode pa lahko greš normalno? Jaz mislim da ce bi blo to tak kritično nas bi poslali v bolnišnico💁‍♀️ Utrogestan si pa vstaviš eno zvečer?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.4.2023 13:17:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aloa

Kaj na sprehode pa lahko greš normalno? Jaz mislim da ce bi blo to tak kritično nas bi poslali v bolnišnico💁‍♀️ Utrogestan si pa vstaviš eno zvečer?

Ja rekla je, da grem lahko na krajsi sprehod (10min). Do sedaj sem dnevno sla po 30 min ampak me je tja po 15 min ze ful matralo otrdevanje, tko da nebi verjetno smela.. Sam nisem si mislila, da je res kaj povezano z MV 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ kaj pa človek ve, ko noben nič na pregledih ne omeni! Tko da tudi doma lahko se gibam, skuham… ne smem pa pač kakih zahtevnih del (tko da tudi cunje iz stroja mi bo zdaj moj nosil, pa posteljo preoblačil, pa tko… take stvari kjer je dost pretegovanja in to bom črtala). No odnose je odsvetovala, samo to tko mava pavzo ze od nevem 15 tedna, ker sem mela skos bolečine v trebuhu (vezi, širjenje)… Ja Utrogestan zvečer eno. Verjetno bom danes vzela.. včeraj še nisem.
Saša

(odgovor članu Aloa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.4.2023 13:21:11   
Aloa
No meni pa nič kaj ne utrdeva, proti prvi nosečnosti. Takrat mi je skozi in sem imela mv tudi vedno dovolj dolg, zdaj ko mi mogoce 5 krat na dan utrdi je pa čisto druga zgodba. Sej kaj pa vožnja z avtomobilom? Jaz bom naslednjič tudi vprašala kako in kaj, ker mi niso dali nekih jasnih navodil. Lep dan🌸

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.4.2023 13:45:23   
nevergiveup
Joj, kaj pa vem punce. Jaz imam dva ekstrema- moj prejsnji ginekolog mi je meril MV že od začetka nosecnosti- vsak pregled je bil tudi vaginalen- katastrofa neprijetno in ko so se vse veselile pregledov, sem jih jaz sovrazila... Nova ginekologinja (ki jo pa imam sicer ze 5 let) pa mi je tudi v prejsnji nosecnosti zacela merit MV šele po 30. Tednu in je bilo vedno vse ok. Jaz ji kar zaupam drugace in kaj pa vem, ce bi paniko delala, ce je ona ne... je pa res, da sem pred kratkim imela vnetje pa mogoce je takrat tudi to pogledala, mogoce pa upostevajo to, da če sem ze tri otroke rodila pa nikoli s tem težav imela, tudi zdaj ne bom... Ne vem... Se mi zdi, da je včasih vseeno pač bolje kar svojega zdravnika poslušat kot še deset_ zdravnikov zraven, ker zna biti cela štala pol... Seveda pod pogojem, da zaupaš načeloma svojemu zdravniku.

(odgovor članu Aloa)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.4.2023 19:18:11   
ironic
Ravno to je težava, ni več zaupanja. Jaz imam zaradi omembe sluzastega izcedka v eno vaginalne preglede, kateri so sila neprijetni in te razumem. Tudi jaz se niti malo ne veselim pregledov, prav muka mi je. Dobesedno. Ker me že prav bolijo. Jaz imam rada še kakšno mnenje, potem malo punce povprašam in nekako tudi po svojem občutku delam. Ni kar za verjeti zdravnikom, čeprav so v stroki. Še nič ne pomeni, ker eni so sila površni. Grozno!
Res pazi, jaz sem imela takrat 10 tednov nazaj prepovedane izhode iz sprehode, ko sem imela 16mm izmerjeno... Prav tako kot si sama opazila, hitro čutiš otrjevanje trebuha-to ti pove da je preveč. In ne tega početi, ker sem jaz zaradi tega pristala na urgenci. Še zdaj ne zmorem daljših sprehodov. Kak se ne držim nekega "srednjega" reda imam takoj težave. Zato pa se daj pazit, sploh sedaj ko gremo proti koncu. 15mm pa je definitivno alarm za krajšanje in mehčanje, da se začne pripravljati.. zato pa pazi in še enkrat pazi. Čeprav se bolj tak sliši, ampak res ogromno pripomore k izboljšanju! Samo nasvet iz lastnih izkušenj. Meni zaradi tega vedno meri in preverja ali imam že tanjšanja ali tudi mehčanja. Je rekla, da je treba sedaj še to gledati, ker sem v teh tednih. Vse še bo prišlo, še prehitro po bo starih tirnicah. Zdaj je treba skrbeti, da čim dlje ostanejo otročki v varnem zavetju 🍀😊🐞 drugače pa imam tudi zaradi tega prepovedane odnose, tako da ti tudi to priporočam da se držiš. Meni je sicer muka in že komaj čakam 🤣🤣 mi hormoni kontra delajo, kot nekaterim 😁😁🤣 hahahaha, čeprav mojmu niti malo ni. Se mi zdi da me čisto drugače gleda ko sem kot balon sedaj 🤣🤣🤣 
Kak pa ste kaj s trebuščki, bolečinami? Jaz imam takega kot da bi bila mesec več 🤦🏼‍♀️🙄 ampak potem sem brala, ker imam posteljico spredaj,da je to tudi razlog. Vse nosim spredaj in nekje se mora poznati.. zato pa me tolk bolj ubija vse skupaj. Tak mi dol pritiska, da me včasih vse spodaj boli in prav vse čutim... Križ pa grozno, pa med lopaticami nenormalno peče 😐😮‍💨😮‍💨 mi pa res gre na živce, ko morajo nekateri s takim veseljem komentirati, kolk si se zredila, kak trebušček imaš, bog ne daj, da rečeš da imaš kake težave, ker to tako in tako imajo vse... 🙄🙄🙄

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.4.2023 19:43:43   
Anonimen
Danes sem šla po drugo mnenje in je namerila 20mm, kar je že boljše… še vedno pa ja, je prekratko. Rekla je, da grem komot malo ven na zrak, po zmožnostih , kaksnih 10 min sprehoda. Doma lahko kaj pospravim, posesam. Rekla je, da naj samo pazim da ne dvigam težkih stvari in to…. No vsaj nekaj :) 
Sem si pa danes merila obseg trebuha in sem na 98cm 😂😅 tudi moj je ogromen, nosim ga ful naprej, pa se posteljica je spredaj. Je tak visok, pokončen. Luštkan! Prebava trenutno boljša, sem pa danes dobila še en paket iz eBaby (jogo rjuhice, krpice za umivanje, igračka za voziček pa dekica) tok kjut vse. 
Kdaj boste pripravljale torbo za porodnišnico? 
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
25.4.2023 20:21:56   
ironic
Ja to sem ti rekla, da lahko, da ni zdaj da 100% ležiš, ker v tistem primeru si sprejeta v bolnišnico. Se pa pazi glede tega. MV pa ni skoz enako, tak so meni razložili, odvisno od tvojih bremen. Meni skoz gre v + / - ... Ti samo poskrbi zase in otročka, pusti. So drugi za to. Meni je žal,ker se je moj hitro spozabil na moje težave in sem bila primorana kaj naredit, in zato posledično imela spet težave.. 😔😔

Joj, jaz moram še na splošno vse za bebo nabavit. Sploh nimam.. Nevem, kar mine me do vsega.. Koliko so vaši partnerji ob vas glede tega? Jaz bi si bolj neko podporo želela, ne da vse sama nabavljam in opremljam in imam potem tak občutek,kot da njemu ni do ničesar, če me razumete.. Se res sekiram 😔😔 vem da nekatere vse same, jaz pa sem tak, da bi sam od sebe nekak pokazal al pa vprašal kaj vse rabiva, pa ne. Mi je enkrat rekel, da saj sama točno vse vem in naj nabavim... Kak imate to same? Se mi zdi da sploh nimam tistega vzdušja zaradi tega.

Glede poporodnih vložkov sem gledala te (ker bi naj bili res super, tudi pri šivih. Pa mislim da morajo bit res vredu,glede na to, da so tudi za inkontinenco modeli):
https://www.abena-helpi.si/nega-in-oskrba/za-nosecnice-in-mamice

Na mimovrste pa sem gledala tetra pleničke in jih hudo hvalijo, baje da so boljše od tosame (komentarji) pa zdijo se mi ugodne. Najraje bi imela bele, ker jih je lažje prati:
https://www.mimovrste.com/tetra-plenice/t-tomi-tetra-plenice-exclusive-collection-bele-70_x_70-10k?tab=reviews

Zdaj glede stekleničke pa bi jo jaz vseeno nabavila, ker ne vem ali bo dojenje steklo (bom eno škatlo AM nabavila.. nevem ali hipp ali dm), pa tudi če steče da dam svoje mleko noter in lahko pije npr... So pa te najbolj ocenjene (ker naj ne bi zmotilo dojenja in pitja):
https://nanobebe.si/collections/home-page-products/products/flexy-silikonska-steklenicka?variant=43405297221858

Dajte mi samo povedati, glede previjalne torbe. Imela bi nahrbtnik. Najboljše da črn, da bi lahko še moj nosil ko bi sam bil... Kje ste same kaj nabavljale, kak boste imele/imate namen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
25.4.2023 20:29:32   
ironic
Joj, glede previjalne torbe in prirpavljenosti... Jaz imam namen sedaj popolnoma vse nabavit za bebo ( v maju) in pa tudi za sebe. Potem v juniju pa bom imela pripravljeno torbo, poleg vse izvide in napisan porodni načrt. Da če slučajno pride do česa, kar verjamem da lahko mesec dni prej, da ni tiste panike in imam pripravljeno. Pa da tudi takrat cotike operemin je res vse pripravljeno. Glede tega (pranja) sem gledala na mimovrste ta detergent (sem še malo pogooglala pa je res pohvaljen):
https://www.mimovrste.com/cisto-perilo/lovela-otroski-tekoci-detergent-za-barvna-oblacila-4-5-l-50-pralnih-odmerkov
Je tudi za občutljive, dermatitis... Kar pohvaljen. Bom na začetku vseeno ločila pa dodajala kis. Potem sčasoma pa tak skupaj začela prati. Tak da mislim da bom kar tak naredila... Bom pa res morala začeti,ker v tej nosečnosti nič ne poteka kakor sem si začrtala, tak da bom res morala bit bolj pripravljena.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
25.4.2023 21:23:50   
ironic
Da boste vedele. Sedaj povsod objavljajo, da se je spremenilo in na novo sprejelo.
user posted image

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.4.2023 11:46:51   
Anonimen
Ironic ... pri meni sicer mož lepo sodeluje pri vsem kar se tiče prihoda novega člana, mu je pa treba šač vsako stvar rečt in pokazat user posted image Mislim, da so moški pač bolj taki, ne doživljajo vsega kakor me. Edina stvari, ki se je je lotil brez moje vednosti je, seveda iskanje stolčka za avto. Ki ga sicer že imava, čeprav bo v uporabi šele od 6. meseca dalje user posted image moški pač in njihove igrače user posted image ... sem pa jaz imela veliko idej kako bi predelala oz obrnila kakšen kos pohištva v stanovanju, ker res nimava placa, pa sploh ni bil zainteresiran in sem se glede tega tudi jaz počutila kakor opisuješ. user posted image .

Glede navabe mislim, da sem vse rešila. Manjka mi samo še previjalna podloga user posted image . Kar se tiče vložkov jaz sem nabavila v Tosami (enkrat ma mesec imajo -30% na izdelke za mamice in dojenčke) Vir Nature, baje pa so zelo dobri tudi od TO.TO. Nasploh sem od to.to kupila stvari zase (blazinice za dojenje, mrežaste hlačke,...) pa tudi za melega - kremice, krpice za umivanje,... in pa v DMju tudi zelo veliko stvari - prve problne plenice (baby love), puder, kremice, vatke in takšne stvari. Drogerija tuš ima pa ob ponedeljkih neke akcije za stvari za nego dojenčka. Pomoje se splača. user posted image user posted image user posted image

Tetra plenice imam 10 belih navadnih, dobila. in 20 novih pisanih, ki sem jih po zelo ugodni ceni našala na eni hrvaški spetni strani. Ko sem jih oprala in zlikala so se mi zdele čisto OK kvalitete. Cena pa v primerjavi z našimi spletnimi stranmi res ugodnejša user posted image

Stekleničke - jaz sem v DM kupila Aventovo, stekleno 120ml. Kupila bom še eno škatlo adaptiranega mleka Novalac ali Hipp, to dvoje nekak najbolj hvalijo.

Previjalna torba - tudi jaz bom mela ruzak, temno siv. Kupila sem ga v Lidlu user posted image za torbo za porodnišnico pa bom vzela eno navadno mini potovalkico, ki jo bo posodila mama, .. mi na konc pameti ne pade, da bi kupovala kakšno ''mommy's bag'' po 100€ user posted image

Pranje perila - jaz bom mela prašek Persil sesitive (ki ga uporabljam že sedaj), namesto mehčalca pa za začetek alkoholni kis, toliko, da cunje ne bodo trde user posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj malo pripravljala ta dva predala, ki ju imam na voljo. V enem bodo cunje za user posted image ... in bodo notr samo te, ki se jih bo rabilo. Zdaj imam samo 56 in par stvari 62. Nič več, ker ni placa user posted image bomo pač sproti kupovali. Drug predal pa bo za nego dojenčka in zame.
Previjalne mize nimam, zato bo podloga kar na mizi/kavču ... stvari za nego bodo pa v košari, ki sem jo nabavila na Amazonu, prav za nego, ker imam več razpredelkov (plenice, krpice, kremice...) in bom to imela nekje user posted image user posted image

Kje boste kopale dojenčka? Midva mava tuš ... banjico bom pomoje zato dala kar na pult v kuhinjo in tm umivala, ker pod tušom si bom samo hrbet lomila. No si ne predstavljam še tega user posted image user posted image user posted image

Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.4.2023 12:12:30   
ironic
Jaz sem res hudo čustvena postala, ravno ker nimam tiste opore kot sem si predstavljala, pa tudi ni tistega vzdušja in veselja.. 🥹😢 tašča je bila izredno pametna in se vtikovala v vsako stvar, da sem potem naredila črto, sem jo res imela dovolj.. Mami je pa kar nekaj km stran in jo res res pogrešam,ker bi imela res pravo oporo. Zato pa me toliko bolj potre kak se moj obnaša. Vse bi morala sama. Vem, da nekatere res same vse nabavljajo, ampak vsaj da bi kaj rekel, vprašal in potem imam občutek da kot da mu ni. Sploh ne ve kaj vse še rabiva. Zapakirano še imava posteljico, pa nastavek za previjalno... Gnezdece imam in eno vrečko oblačil 50 in 56. Pa prek alija sem naročila igrače (te didaktične, npr kot obroba črno rdeča.. te senzorične no...). V glavnem in je mislil da je to to... Aja pa lupinico in voziček imam. Sem rekla, ma vidiš celi dve strani imam napisani kaj je treba, pa za mene.. Mogoče imam tako obdobje ampak se res tak samo počutim in nemorm ven iz tega 😔😔

Sem pa šla v BC vredu pogledat avtosedeže,ker bi že zdaj kar takoj dala v avtosedež (ko imaš i size ali pa 0+, ko so namenjeni od novorojenčka dalje).. ker se mi zdi bolj varno.. Pa sem prek marketplace našla super ohranjenega in malo rabljenega za pol cene. Bom videla. Valda da bi raje novega, samo spet ne mislim za 4 leta dajat 500€ ali več. Tu pa so res zelo ohranjeni, ker nekateri že po letu dni menjajo. Raje znamko pa rabljeno, kot pa no name ugodneje..
Ja glede tosaminih vložkov sem slišala, hvalijo. Ampak nekak me bolj vleče k onim, tak da bom po moje kar tiste nabavla... Kaj pa glede nege presredka? Ker kaj je že tist. Fridamom al kak?? Ko je za izpiranje pa pena pa obhladki...? Oziroma nekaj za nego CR? 

Midva tudi imava tuš in bom imela banjico kar lepo gor na mizi v kuhinji,pol pa bom potisnila v tuš ko bo večja da bo čofotala komot. Drugače me tak pridejo iskat z rešilcem da se sklanjam v Tušu 😁😁 raznih stojal pa to pa ne.. se mi zdi čisto nepotrebno, pa miza mi je bolj stabilna... Glede previjanja.. kaj pa stensko mogoče, si gledala? Tist bi ti prav prišlo. Poglej, prodajajo na fb nekatere od ikee. No, če si želiš. Drugače pa ti bo boljše na mizi al pa na pultu v kuhinji, ko je višje 😉

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
26.4.2023 12:21:15   
ironic
To sem ti še pozabila reči, da če boš v različnih prostorih previjala, bi bilo dobro da bi imela oni voziček iz ikee in noter naložene vse stvari, pa pol komot sem in tja v miru predstavljaš. Pa malo širšo podlogo pa je. Zdaj ima BC -20% na podloge, ampak samo še danes ker je jutri praznik (je do 27. akcija).

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
26.4.2023 12:30:42   
Anonimen
Saj te razumem, ampak meni se zdi, da so to res naši hormončki, ki nam nagajajo. Pa si mu povedala, da se počutiš osamljeno v vsem tem? user posted image

FridaMom ja, to sem že gledala in čisto pozabila - dobro, da si me spomnila. Jaz bi si nabavila uno šprico, za umivanje presredka. Ne bom pa nekaj prestiravala. Se spomenm, ko sem bila na vajah v intenzivnih sobah po CR so jim vse dali tam in uredili user posted image

Previjalna tista stenska - videla, ampak mi res takooo ni všeč user posted image je pa praktično, se strinjam. Voziček v Ikeii sem že gledala, no potem pa sem raje vzela tole torbo https://shorturl.at/jvGUW . Previjala bom na mizi ja, bo najbolj enostavno user posted image

Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
26.4.2023 12:47:52   
ironic
😍 kak lepa! Maš lahko za piknike dalje 😁 me na Mojzesovo košaro za previjanje spominja 😊😊 dobro si našla, res super in praktična!
Ja tudi meni te stenske niso všeč, jaz bi isto naredila kot ti, če ne bi imela prostora. Pa tak se mi zdi, da bi dala otroka gor,da bo kr steno utrgalo 🤣
Sem mu povedala, pa ima potem take, da češ kaj mam neke finte, jaz točno vem kak in kaj. Se mi zdi da se moram res nazaj zadrževat,ker kot da je on noseč. Dobesedno se tak obnaša res. Me par dni to zdaj daje, ampak saj me bo počasi minilo. Samo ne vem, res ne razumem ali so res vsi taki? Ker vedno sem mislila da je on, pol pa sem se takle pogovarjala pa so še druge potrdile in potem se res vprašaš kaj je te z moškimi 🤷🏼‍♀️Mogoče mene še tolk bolj ker sem se res zadrževala z vsem, zdaj pa nekak ne morem več. Včasih se kar začnem jokat, pol sem jezna, pol sem ok... Mislim da mi hormoni res delajo 100/h, samo ko bi še to on razumel 🙄🙄

Jaz sem prvorodka in res nočem neki pretiravat, zato raje sprašujem kaj je res praktično pa kaj se res splača,kaj pa ne. Ker hitro imaš lahko preveč vsega, pa sploh ni koristi. Pa ko je tolk ponudbe, raje iz prve roke slišim dejansko res katera znamka.
Glede AP pa jaz gledam nekak Hipp (so res ful prehvalile, novalac pa zaradi bolnic.. nekateri imajo potem težave, z hippom baje tega ni..) ali pa kar od DM. Pleničke pa bi najraje začela kar z DM. Sem prebrala da so baje tudi ožje in so super za novorojenčka ali pa tudi za tiste bolj suhcene 😊😊
Ja mislim da me res hormoni dajejo,ker sem komaj zdaj začela dobivati tisti tapravi babyfever in nagon,ko prej nekak ni toliko bilo. Me je res blo tolk strah... Potem pa grem v BC pa vidim punčko, nekje leto dni staro, kak gleda mamico ko ji išče puloverčke.. taka sladka, mi je blo prav 🥰 pa potem fantek kaka dva meseca star v lupinici... 🥰🥰🥰 Sem se kar potolažila,ker me je bilo že prav strah, zakaj nisem tisto ful noter, da bi samo srčke vidla okrog takih malih kepic. Upam samo da še potem pri negi speljem vse, ker me je kar strah ko sva sama, kak bom vedela kaj sploh rabi ko joče. Tega me je malo tak tak, ampak upam da bo šlo 😊

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
26.4.2023 13:05:43   
Anonimen
Hej punce,Jaz sem sicer iz drugega meseca 😁 ampak sem zasledila ta del o tetra plenicah. Anonimen - Saša, a bi mogoče lahko podelila link iz katere hrvaške strani si to naročala? :) hvala!

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
26.4.2023 15:13:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej punce,Jaz sem sicer iz drugega meseca 😁 ampak sem zasledila ta del o tetra plenicah. Anonimen - Saša, a bi mogoče lahko podelila link iz katere hrvaške strani si to naročala? :) hvala!

Izvoli 🤗🤗🤗https://www.magicbaby.si/akcije/rossa-tetra-plenice-10-1-razlicni-vzorci.html

Saša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.4.2023 6:37:26   
nevergiveup
Ironic, pri meni pa me mož obtožuje, da nisem dovolj vzhičena nad prihodom novega člana 🤣🤣🤣 pa on vse kupuje pa rihta, jaz pa vedno pomislim: "A že??" 😎🤯😉😉😉 Mogoče je tudi fora v tem, da pri četrtem otroku dobro vem, da resnično kar potrebujem so moje joške, lupinica pa previjalna torba z vozičkom. Vse ostalo je tako zelo odvisno od otroka in vedno sem mogla po porodu spet v shopping, ker ali ni bila duda ta prava ali voziček ali cunce prevelike/premajhne 🤪🤪🤪 Tako da zdaj pač tudi čakam kakšno bo dete in kaj bomo sploh rabili. V koncni fazi, ce me preseneti in bo bolj zgodaj (v kar zeloooo dvomim in vem da vecina nas se bo cez dva meseca na veliko pritozevala kdaj bo ze koncno ta otrok prisel na svet??? 🤣🤣🤣), skratka ce bi me presenetilo so trgovine na vsakem vogalu in se mi zdi res najmanjsi problem it kaj iskat. Moj mož je pa rad na vse pripravljen vnaprej in to ne samo pri otroku 😅 Tako da sploh ni fora v tem, da nisem tako zelo navdusena, ampak sva si pac razlicna. Vsekakor te pa razumem in je tukaj zelo tanka meja pa najbolje da mu to poves na lep nacin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.4.2023 8:41:35   
Anonimen
Zivjo punce, 
pisem prvic. Tudi julijka.Sem ostala na bolniski do zacetka porodniske in misli bezijo sem in tja.Sluzbo sem zakljucila prakticno cez noc in sodelavkam nisem niti uspela reci nic v slovo.Zanima me ali boste ve ali ste ze, kaj pripravile za svoje sodelavke? Razmisljam da bi jih obiskala ampak ne vem kaj bi bilo primerno in kako postopati, kaj prinesti? Hvala za kak predlog in idejo. 

(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.4.2023 10:00:46   
Pikcapokca
Anonimna dobrodosla :) meni je tudi dala bolnisko isti dan pa sem potem po pregledu samo sla do sodelavk se poslovit pa neko malenkost-bombonjero sem kupla pa je to to. :)
Zanimivo kak vsi drugace sprejemajo prihod otrocicka. Jaz mam sreco za takega moza. On je res zlato. Hoce bit 120% prisoten v vsem. Vse vedet, vse zraven kupovat, ker ima specificen okus in hoce da tudi vizualno in barvni lepo zgleda 😂Mava pa ze vecinoma stvari.. posteljco, vozicek 3v1, oblekce vse kar rabi, tetra plenicke, banjico mava zlozljivo, da gre lahko pod tus, previjalno mizico mava stensko zaradi prostora ampak sva si jo na belo pobarvala, dekoracijo naredla in nama ful dobr pride v celi prostor 🥰 pa se fajn mam zaprto da se ne vidijo plenicke in ostale malenkosti. Edino kar mi manjka so mini stvari kot recimo pilica, krtacka, sampon…ampak to vem da bom dobila na baby showerju zato ne kupujem.
Kaka dva tedna se mi je zacelo dogajat da ful slabo spim oz ce ne zaspim prej ko moz pol jaz ne zaspim do 3 zjutraj. Vse slisim. Ze samo dihanje slisim in mi je preglasno da zaspim al pa pes ko se obraca hjooj 😂
Morm pa tud pazit kolk hodim ker mi tudi tak dol zacne pritiskat in vse otrdi.. sm dobla nazaj izvide za sladkor .. prvi test bi mogu bit max 10, jaz sem mela 10.2, drugi pa 8.5, jaz sem imela 9.6 😒 tak da res glih tok da je povisan hjoj😅

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.4.2023 10:24:04   
Anonimen
Pikapokica a so ti kej merili MV zaradi otrdevanja med hojo? Jaz sem zadnji dan spet slabse volje zaradi tega MV in posledicno navodil, da se ne naprezam. Sicer sem dost aktivna, rada pospravljam in to… in mi je sedaj muka, da bi bila cisto pri miru! Sem se odlocila, da upostevam navodilo iz zadnjega pregleda - da komot kaj pospravim in grem na kak krajsi sprehod. Vmes pa vseeno dost presedim/prelezim… in predvsem pazim, da nisem tok aktivna, da bi mi imela tisto zoprno otrdevanje. Upam, da bo na naslednjem pregedu čez teden in pol dolžina MV se kaj popravila ali pa vsaj ostala enaka torej 20mm. Prihodnjo nedeljo imam pa obhailo od necaka in sedaj nevem ali it ali ne. Saj itak bi tako al tako samo posedala… tko da je vrjetno isto ali sedim doma ali tam 🤷🏼‍♀️ 
Sicer pa Pikapokica super za vse priprave, a ni lustno noooo. Jaz sem velikokrat zalotim, da grem kar odpirat predal kjer imam cunjice za malega. 🥰🥰🥰 
Saša

(odgovor članu Pikcapokca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?