Anonimen
|
Ironic ... pri meni sicer mož lepo sodeluje pri vsem kar se tiče prihoda novega člana, mu je pa treba šač vsako stvar rečt in pokazat Mislim, da so moški pač bolj taki, ne doživljajo vsega kakor me. Edina stvari, ki se je je lotil brez moje vednosti je, seveda iskanje stolčka za avto. Ki ga sicer že imava, čeprav bo v uporabi šele od 6. meseca dalje moški pač in njihove igrače ... sem pa jaz imela veliko idej kako bi predelala oz obrnila kakšen kos pohištva v stanovanju, ker res nimava placa, pa sploh ni bil zainteresiran in sem se glede tega tudi jaz počutila kakor opisuješ. . Glede navabe mislim, da sem vse rešila. Manjka mi samo še previjalna podloga . Kar se tiče vložkov jaz sem nabavila v Tosami (enkrat ma mesec imajo -30% na izdelke za mamice in dojenčke) Vir Nature, baje pa so zelo dobri tudi od TO.TO. Nasploh sem od to.to kupila stvari zase (blazinice za dojenje, mrežaste hlačke,...) pa tudi za melega - kremice, krpice za umivanje,... in pa v DMju tudi zelo veliko stvari - prve problne plenice (baby love), puder, kremice, vatke in takšne stvari. Drogerija tuš ima pa ob ponedeljkih neke akcije za stvari za nego dojenčka. Pomoje se splača. Tetra plenice imam 10 belih navadnih, dobila. in 20 novih pisanih, ki sem jih po zelo ugodni ceni našala na eni hrvaški spetni strani. Ko sem jih oprala in zlikala so se mi zdele čisto OK kvalitete. Cena pa v primerjavi z našimi spletnimi stranmi res ugodnejša Stekleničke - jaz sem v DM kupila Aventovo, stekleno 120ml. Kupila bom še eno škatlo adaptiranega mleka Novalac ali Hipp, to dvoje nekak najbolj hvalijo. Previjalna torba - tudi jaz bom mela ruzak, temno siv. Kupila sem ga v Lidlu za torbo za porodnišnico pa bom vzela eno navadno mini potovalkico, ki jo bo posodila mama, .. mi na konc pameti ne pade, da bi kupovala kakšno ''mommy's bag'' po 100€ Pranje perila - jaz bom mela prašek Persil sesitive (ki ga uporabljam že sedaj), namesto mehčalca pa za začetek alkoholni kis, toliko, da cunje ne bodo trde Sem pa včeraj malo pripravljala ta dva predala, ki ju imam na voljo. V enem bodo cunje za ... in bodo notr samo te, ki se jih bo rabilo. Zdaj imam samo 56 in par stvari 62. Nič več, ker ni placa bomo pač sproti kupovali. Drug predal pa bo za nego dojenčka in zame. Previjalne mize nimam, zato bo podloga kar na mizi/kavču ... stvari za nego bodo pa v košari, ki sem jo nabavila na Amazonu, prav za nego, ker imam več razpredelkov (plenice, krpice, kremice...) in bom to imela nekje Kje boste kopale dojenčka? Midva mava tuš ... banjico bom pomoje zato dala kar na pult v kuhinjo in tm umivala, ker pod tušom si bom samo hrbet lomila. No si ne predstavljam še tega Saša
|