LauraP -> RE: Julijke 2023 (19.1.2023 18:47:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama IZVIRNO SPOROČILO: LauraP IZVIRNO SPOROČILO: BeautifulButterfly LauraP, tole se ze bere stresno, verjamem, da je tudi v resnici. Vec nas nas hodi zdaj to pot. A lahko delis rezultate z nami, da si znamo predstavljati kdaj je res visoka rizicnost? Meni se moji zdijo res slabi, kot od vsake od nas, vsem k imamo nizke stevilke in vecjo verjetnost so nam nasi rezultati slabsi. Jaz se probam zamotit z delom ali pospravljanjem, da ne razmisljam. Najhujs je zvecer, ko se spravim spat ali sredi noci, ce me mehur ali karkoli druzga zbudi in pol eno uro razmisljam cudne stvari. Jaz imam Nipt jutri v LJ P, na napotnico, standard paket. Naslednji teden ima podoben pregled tudi 4.mama. Res res res res res upam, da so vsi nasi soncki super ok in da nas bodo z dodatnimi preiskavami pomirili in bomo zacele uzivati v nosecnosti, s ponosom kazati trebuscek in veselo metati poletne oblekce za novorojencke v kosaro na online spletnih straneh. Jaz sem ze vsepovsod malo gledala ampak nic narocila. Me kar nekaj drzi nazaj, ker nisem ziher ampak toooook si zelim obdrzat tole strucko in res upam, da bomo vse julija presrecne za najlepse in zdrave otrocke. Upam, da bomo vse v podobni situaciji rodile zdrave otročke in da se bomo po teh testih nehale sekirat in imele mirno nosečnost. Mislim, da si zaslužimo. Meni je padlo na nohalni iz 1:3000 na 1:100 na dht testu. Če sem prav razumela, ko pade na 1:300 ali manj, je že rizično. Imam amniocintezo na napotnico, vendar bom vseeno raje šla na nifty prej, isto standard paket, v primeru, da bodo slabi rezultati, pa še na amnioc. Poskušam, da se ne bi sekirala, ampak saj same veste kako je. Upam, da čimprej mine. BB, kdaj so ti pa rekli, da bodo rezultati? Pa za amnio moram čakat do 16.tedna, to bi bilo šele muka, še dva tedna čakat na postopek. Bomo videli. Držim pesti za vse nas, da bo vse okej. 4.mama, ti imaš niftyja ali kako drugo preiskavo? jaz sem upala da grem na Nifty a zaradi rezultatov (1:22) so mi svetovali biopsijo horionskih resic ali pa amnicintezo, in ker se se prvo da prej od 11 - 14 tedna sem se odločla za to, razlika je da prvo se vzame oz posteljice, drugo iz plodovnice, oboje 100% zanesljivo Danes sem sanjala da so mi na grob način zapičili iglo v trebuh in sem cel dan že katasrofa, to čakanje do torka me ubija. Ti misli na rezultate NS, ki so super, ko sem imela 3. punčko 31 let, sem opravila samo NS, niti pomislila nisem na kaj drugegea in če bi ti samo NS bi bila danes brez skrbi, ker verjemi da je z tvojim otročkom vse ok. Ja, verjamem, čakanje ubija. Jaz imam tudi nočne more, pa spim tako slabo, vsako uro se zbujam. Kar ni fajn za otročka, samo ne morem iz svoje kože. Čeprav si včasih govorim, da itak ne morem nič spremenit, ampak enostavno ne gre. Tak, da se dejansko ne moreš sama odločit? Da bi imela Nifty, pa pol še magari biopsijo horionskih resic? Če prav razumem ti zaradi starosti pripada? Ali je to fora, da si eno lahko izbereš? Res je, da je 100%, ja. Vseeno je najbolj natančno. Upam, da ti čimprej mine do torka in da bodo nežni. Protibolečinske terapije pa ni pri tem postopku? Upam, da imaš prav. Probam razmišljat pozitivno, ampak mi včasih misli zaidejo in se spravim v jok v sekundi. Res je, če bi imela samo NS ne bi sedaj bila zaskrbljena. Ti si jo imela?
|
|
|
|