BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (25.1.2023 11:57:34)
|
Nazadnje sem očitno pisala 21.1., to je pa že par dni nazaj ojoj ... sej brala sem. Sanna7 ooo že Morfologija. [sm=bravo.gif] Odlično se sliši. In čestitke za [sm=modricrtici.gif]. Moram čimprej seznam posodobit. [sm=smiley1.gif] Test z glukozo pa fuuuj, slabo rata sam da pomislim, kako bo šele, k bo treba dol pogoltnit, parkrat [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Zgaga tud mene, oz. čedalje bolj pogosto si bruham v usta. [sm=smiley11.gif] Pritisk imam nizek in popoldne spet obvezno peglam kavč za vsaj 2h. [sm=smiley22.gif] Tok ratam utrujena zaspana, da ze skor sili na glavobol in čutim, da moram mal zadremat. Pol sem pa k nova, lahko do 23h okol po bajti skačem, pečem, kuham, pospravljam, vse, k da se je dan šele začel [sm=smiley36.gif] LauraP Sem videla, da si 20.1. imela NIPT. Kam si šla delat? Midva sva imela čist nov zapakiran, svoj usb ključek sabo, pa niso želel sprejet, zarad virusov kao (a zadeva zapakirana!) in sva morala plačat njihov usb ključek (15€). Glede krčev pa kar pridno jemlji magnezij, to pomaga in je treba pit. Mene občasno bolijo boki. Enkrat en, drugič drug. Kaj šele bo... [sm=smiley13.gif] Premikanje še ne čutim. Kakšne 2-3 tedne, pa verjetno že bo. Preko naprave slišim, da se premika, ampak čutim pa ne. [sm=duda.gif] Vitamine si pa moram danes nove kupit, mi je zmanjkalo. Bom pogledala kaj se najbolj splača glede na količino in ceno, pa če je kje kakšna akcija. Izcedkov nimam, zaenkrat nič. Se pa spomnim od prejšnjih N, da se mi je tudi zdelo, da sem se malo polulala, tko je bilo vodeno in kar veliko, ampak to parkrat in ni bilo nič. Me pa boli spodaj, včasih kar tišči ali pa je tak občutek k da me je kdo v mednožje brcnil, pa moti me med hojo, kot da je bolj polna in me tišči. [sm=zmeden.gif] Gulck4: če te kaj prej pokličejo, prosim javi, da preverim zgrešene klice in sem pozorna na gsm. Hvala. p.s. Kako to, da partner ni šel s tabo na NS? nevergiveup hehehee [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] bravo za [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] tortico. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] .... A se mi zdi, al prevladujejo [sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif] zdaj? Res moram seznam updatat [sm=smiley36.gif] 4.mama: Obupno tole s tvojim NS pregledom. Najin je bil ful OK. Dobila usb in slike, video posnetke. Je bilo pa dodatno za doplačat 15€, skupaj s pregledom 85€. Slike niso presežek tehnologije, so bili deset_letje nazaj boljši ampak vseeno dobra izkušnja in velik sva zvedela in vidla. Jst še uspešno skrivam bušek, le doma se v celoti sprostim in čakam, kdaj bo kdo komentiral, da sem se res ornk zredila ampak očitno imam prelepo vzgojene otroke in so naučeni, da ne komentiramo debelosti oz oblike postave (ali pa pač res ne opazijo, ker gre mal po mal po mal in so se v teh tednih navadili)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Zdaj, ko je pregled in test za tabo pa lepo mirno počivat in čakaj rezultate. Upam, da si doma, na dopustu!!!! Držimo pesti, ne samo da bodo ok, ampak da bodo odlični! [sm=pikapoka2.gif] Ahaaa 4. Ok, držim pesti za vse. [sm=bravo.gif] Jutri bo šele 1 teden od odvzema krvi ... še malo se bomo načakali ... prvič k pričakujem klic je ponedeljek 30.1. Takrat pa upam, da bo ZELO dober začetek tedna [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Anonimna Saša: sem imela blazino za spanje (dolgo okol 185cm, ne tiste manjše trde v obliki lunce) deset_letje nazaj, super zadeva in zdaj že iščem po netu novo za kupit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nujna stvar, že na začetku pride prav in potem še kasneje, še ko se otrok igra, puza, zelo dolgo prav pride. Jst jo bom ziher nabavila. Se mi zdi, da MV merijo na morfologiji? Meni ga prvič ni, ni bilo razloga. Mogoče naslednjič ali pa na Morfologiji izmeri? Poki mehurčkov bi znali res bit brcike[sm=duda.gif] Uživaj!!!! (dokler ne ratajo boleči hehehe) nevergiveup [sm=smiley36.gif] testa s sodo še nisem delala. Sem celo porabila za mačji wc, k jo redno dodajam k mačjemu pesku. Se bom naslednjič spomnila in poskusila. Samo prvo moram navodila za tale test najdt. [sm=smiley1.gif] Kaj pa tebi kaže? Pikcapokca ja, par let, ker je bilo več neuspehov pred tole uspešno malo rito [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] Perskindolom: ne poznam ampak dvomim, da je kritičen in jaz bi se mazala, če bi me tok bolelo. Tisti Obroc za sedenje po porodu je tud zakon, sploh če rodiš naravno v medenični legi (otroček pride z ritko naprej) [sm=smiley36.gif]. Imela in upam, da ne bom rabila. Resss upam, da bo tale z glavo naprej. [sm=smiley36.gif] Me bomo poleti rodile, so dobri tudi otroški obroči za plavat. Ista funkcija, pa bistveno ceneje. [sm=smiley1.gif] Allium cepa vsaka N je drugačna, enkrat se ti takoj pozna, drugič ne. Sej bo, brez zih ne boš. [sm=smiley36.gif] Mene skrbijo KOPALKE [sm=smiley36.gif][sm=nosecka.gif] Jst sem danes dopolnila 14t5d [sm=smiley1.gif]. Evo mislim, da sem šla čez vse ... če sem katero izpustila se opravičujem. Sem v službi in moram čez 5min k šefu na sestanek, pa na kosilo hoče it skupaj. Joj.
|
|
|
|