4.mama -> RE: Julijke 2023 (18.1.2023 21:54:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LauraP Malo se pozno javljam, počutje gre počasi na bolje, ampak seveda sem danes doživela šok.Ne vem katera me je vprašala, pregled za sladkorno sem imela v bolnici na Ptuju, super osebje, sem bila zelo presenečena kako so vsi prijazni. Na en teden se jim javljam, 6.2 grem dat še kri. Se kar držim, nimam previsokega sladkorja. Drugače pa vrtoglavice, glavoboli, nizek pritisk. Tam pri ginek.pa itak visok do stropa. Nohalno sem imela, super rezultati, danes pa še izvedela rezultate dht testa, kaže visoko tveganje za Downov sindrom. Da ne povem kako so se mi solze ulile, sploh se nisem mogla pogovarjat s ginek.,samo ja pa ne sem ji odgovarjala. Pa da grem na nifty, seveda, manj invazivno, boljše je. No, sem že plačala standard Nifty paket, v petek grem dat kri. Partner je tudi čisto psihično uničen. 4 leta se trudiva za tole štručko in vam povem, da tako težko razmišljam, da bi mogla it na splav, če bi bili rezultati slabi. Ampak ne želim reveža spravit na svet. Upam, da lepo preživljate nosečnost in da ste odlično prestale vse te preglede in teste. Verjamem da je težko in sem v zelo podobni situaciji a moramo razmišljati pozitivno, ker strah in žalost škodita otroku. Meni osebno so svetovali invazivni test zaradi mojih rezultatov, verjetno tvoji niso tako slabi če so ti rekli da je nifty in to standard dovolj in vse bo vredu boš vidla. jaz močno držim pesti prav za vsako posebej
|
|
|
|