BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (12.1.2023 10:08:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kakšni so vaši ginekologi in njegove sestre? Jaz sem kar malo razočarana… že v sprejmni, ko pridem dlje od “dober dan” ni…. Nihče nič ne vpraša v smislu, kako ste, kakšne težave, kakšno vprašanje… nikakršnega vzpostavljanja stika, ki bi nosečnico malo sprostilo… pri zdravniku isto… dela UZ nič ne komentira, dolžino ploda razbrala sama, prav tako pulz ploda, samo komentar v smislu “vse je Ok” …. Potem v ambulanti njegovo pisanje, komentiranje izvidi kri voda Ok, se vidimo čez 5 tednov… saj če kaj vprašam mi pove, razloži.. ampak sam od sebe nič. Vedno se počutim kakor da pridem kupit kruh, kakor da nimajo časa za se ukvarjat s tabo… prav nič fajn mi ni hodit tja, edina lepa stvar je, ko na UZ vidim pikico. Malo sem presenečena ker so mojega G zelo hvalile ženske po forumih, socer so teme stare 10-15 let… mogoče pa ni več toliko zagnan 😃🤷🏼♀️To je moja prva nosečnost, mogoče preveč pričakujem, da se bodo ukvarjali z mano.. ampak nevem, pri ginekologu se mi sploh zdi, da je odnos pacientka - osebje toliko bolj pomembno… ali se motim? Kakšne izkušnje imate ve? Lp, Anonimna (Saša) O moji G sem pisala, vse pohvale. [sm=bravo.gif] Že od mojega 16leta jo imam in me vedno zelo resno jemlje, daje napotnice, pošilja na raziskave, celo na pomoč mi je priskočila, ko je moj rabil napotnico pa si ni upal svoji osebni zdravnici povedat, jo je ona zrihtala, skratka ne menjam in upam, da bo še dolgo moja G, ampak ker jo imam že jaz dolgo se mi zdi da dolgo več delala lih ne bo. Moja sodelavka je zgubila svojo G in je našla na netu priporočila za mojo, želela k njej ampak žal ne sprejema novih pacientk. [sm=smiley13.gif] Menjat G med nosečnostjo je pa baje nezaželeno oz. vprašanje res, če bi te drug G vzel. Je ena druga moja prijateljice več let nazaj poskušala in ni in ni šlo, je morala it privat, da je dobila odgovore in preglede kot jih je želela. [sm=zmeden.gif] Tvoj se je verjetno "skisal", da je tako hladen na pregledih. [sm=smiley13.gif] Jaz bi na tvojem mestu pač zastavljala vprašanja in poskušala dosežt da začne govorit ...
|
|
|
|