RE: Julijke 2023 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 15:22:20)

Js sm povedala prej ker sm mela bolnisko in bi vidla razlog zakaj sem doma, pol pa rajsi vidim da od mene izve. Drugace sem mislila zdaj po nuhalni povedat ja..

Allium cepa -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 15:36:26)

Jaz sem takoj po nuhalni. Itak sem mela že pred tem kak dan bolniške zaradi raznih nedefiniranih bolečin in slabosti in mi je kr odleglo, da se je pol vedelo na čem je stvar 😀

Rdecka -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 16:12:04)

@LauraP jaz sem dobila za merit sladkor in ketone. Moji sladkorji vcasih malo nihajo zjutraj. Me malo jezi,ampak bo... kje si bila na pregledu? A se bo to treba spikat do poroda?:o
Jaz sem povedala pred nuhalno (ki ej sele jutri) isto zaradi delovnih mest nekaterih :) drugace ne bi se...
@beautifulbutterflly fake angelsound dela? Kje si narocila?

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 18:18:03)

Jaz imam nuhalno naslednji teden, bomo pohoteli zaradi cerklaze.  V službi itak vejo ker sem na bolniški,  pa najožji dohodnini tudi. Mi je pa tokrat slabo na srečo brez bruhanja.  Pa tokrat sem zanosila po naravni poti. Strah seveda ostaja in bo verjetni se nekaj časa. Tudi doma me stalno sprašujejo kako sem

Rdecka -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 19:22:40)

Ali bos delala tudi nifty?

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 19:50:05)

Ali se Nifty dela istocasno kot Nuhalno?
Jaz bom rekla za DHL, potem pa Nuhalni pregled, oboje samoplacnisko. Nifty na napotnico, ce bo NS ok. 

Imam pa pregled v cetrtek popoldne. Moram pa se v laboratorij dat kri in vodo na napotnico k mi jo je zdravnica dala konc leta. Se kr nisem sla, grem v sredo. 
Vceraj sem malo gresila, sem spekla kruh in zvecer se nisem in nisem mogla ustavit da nisem toplega probala z maslom in malooo marmelade. Mmmmm. Zdaj sem ze od takrat in cel dan, cel vecer brez cukra ciiiist brez. Se kavo sm grenko par pozirkov zjutraj popila, potem pa sam vodo in caj. Sploh nevem kako 2 cela dneva pred pregledom zdrzat BREZ SLADKORJA??????? A to res moramo?? Kako ste ve? Kaj ste jedle? 

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 19:51:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Rdecka

Ali bos delala tudi nifty?

Dons bi morala.bit dostava. Pise na trackingu da ga ima postar in bi dons mogu predat. .oj je bil cel dan doma in ni prnesu. Sam poloznice, paketa pa ne ..... grrrrr. Upam, da bo jutr. Moj je tud jutr dopoldne doma, tko da upam, da prevzame. Sporocim cim pride. 

Rdecka -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 20:06:15)

2 dni?? Meni so rekli 12 ur tesca pa dan prej nic sladkorja...pa sem ga vseeno imela 5.1....sedaj ga imam cist neodvisno vcasih kar 5.4 na tesce..ne vem.ne zastopim se tega..:D
Drgace pa lahko je sladkor, ce prav skombiniras :) prej obrok z bolj malo oh pa veliko zelenjave,pa dodas tortico an koncu :p

4.mama -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 8:01:28)

IZVIRNO SPOROČILO: BeautifulButterfly

Ali se Nifty dela istocasno kot Nuhalno?
Jaz bom rekla za DHL, potem pa Nuhalni pregled, oboje samoplacnisko. Nifty na napotnico, ce bo NS ok. 

Imam pa pregled v cetrtek popoldne. Moram pa se v laboratorij dat kri in vodo na napotnico k mi jo je zdravnica dala konc leta. Se kr nisem sla, grem v sredo. 
Vceraj sem malo gresila, sem spekla kruh in zvecer se nisem in nisem mogla ustavit da nisem toplega probala z maslom in malooo marmelade. Mmmmm. Zdaj sem ze od takrat in cel dan, cel vecer brez cukra ciiiist brez. Se kavo sm grenko par pozirkov zjutraj popila, potem pa sam vodo in caj. Sploh nevem kako 2 cela dneva pred pregledom zdrzat BREZ SLADKORJA??????? A to res moramo?? Kako ste ve? Kaj ste jedle? 

Moja info je da je Nifty na napotnico samo če so res full slabi rezulatati NS in še to samo na UKC ljubaljna delajo in samo en paket je. Jaz sem se odločla da plačam in opravim vse isti dane ker NC imam na 12 in 2 dni in bi bilo preveč za čakat za se naročit na Nifty na napotnico.

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 8:07:03)

Hojla punce, da se oglasim po pregledu.
Evo, mi smo 15t in 1d [sm=smiley1.gif] .. vse izgleda OK, ful se je vidla hrbtenica pa rebra, sem bila prav šokirana [sm=smiley36.gif]
Leži pa tako smešno, se čelom dol ... pozabila vprašat, če se kaj vidi spol [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Dobila 1,5kg [sm=bravo.gif]
Sem imela pa tlak povišan (doma je vedno nizek), ker me je zelo zelo strah pregledov. Bil je kar 144/88 ... nikoli še tolk [sm=smiley36.gif]
ampak niso nič komentirali ... vedno jim prinesem meritve za mesec dni nazaj in imam tlak max 110/70 [sm=smiley36.gif]
Tako, da upam, da je danes bilo samo ultra nervoza. Pa seveda, ko sem prišla se nisem imela možnosti niti usest, vse je bilo na hitro .. pred tem pa še gužva pa cesti
in sem zadnjo minuto prišla, norišnica!

Čez 5 tednov pa morfologija [sm=jezicek.gif]

4.mama -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 8:23:30)

super za pregled in vse lepe novice Anonimna, že 15 teden to je res že full in morfologija čez 5 tednov, čas res beži, samo meni se vleče ta teden katastrofa.

ne skrbi za prtitsk sindrom belel halje [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 8:49:58)

Hvala 4. mama [sm=smiley27.gif]

Lp, Anonimna (Saša)

nosecka1991 -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 9:00:08)

Jaz sem v službi povedala že okrig 20.12. ker sem z novim letom šla v bolniško in so morali iskati zamenjavo😁Včeraj pa sem imela NS in je hvala bogu vse vredu. Je rekla zdravnica da so idealni izvidi vse v mejah normale. Dojenček ni bil čisto nič pri miru, pa vidi se da je včeraj mel že prstek v ustih hahah tako da bo kr pestro ko pride na svet😁 PDP mi je pustila 16.7. ampak je rekla da bom verjetn prej rodila in da bom 16.7. že doma. Tako da je pustila datum ginekologinje in svoj datum 13.7. napisala zraven hehe. Slabost se umirja, energije imam tudi več. Edino kar je je to da mi nikakor več ne paše ležati. Ima mogoče katera tisto blazino za spanje in kje ste jo kupile da je fajna?:) Srečno vsem na pregledih:) 

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 11:42:23)

Ooo anonimna ze 15 tednov 🙈 kam bezi cas. Pa ze morfologija joj prehitro bo minilo hehe zdaj bos pa pocasi ze cutila brce 🥰🥰

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 11:50:56)

Res gre noro hitro! En dva tri bo morfo, in potem bo ze polovica nosecnosti! 😊 brce pa ja, menda med 16-24t? Upam, da bodo cimprej 🙈
A je na morfo lahko prisoten partner? Moji mozgani danes ne delajo, tudi to sem pozabila vprasat po pregledu…. Jojmene… 😅
Lp, Anonimna (Saša)

nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 12:44:48)

Na morfologijo sem vedno šla z možem in tudi tokrat bom! Jaz mislim, da že čutim brcike!!! Je pa res, da je to moj 4. Otrok in sem v 16. tednu 😍😍😍😍 Imam pa popoldne in zvečer fuuuuul večji trebuh kot zjutraj! Prav nora razlika! Še pri komu??? 

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 12:57:32)

Nevergiveup wow 🥰🙈🥹 sm se cizt raznezla 🥺 komaj cakam ta cas. Jaz tudi imam ob vecerih trebuscek. Vceraj sm se prav slikala ker je ocitno da je nosecniski in ne ker sem prevec pojedla 😂

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 12:59:01)

Čestitke vsem za uspešne preglede, veseli me slišati take lepe novice 🙂Kar pa se tiče trebuščka pa sem jaz noro napihnjena in če imam oprijeta oblačila se nedvomno vidi da se nekaj dogaja pa sem danes vstopila v 9.teden in je to moja prva nosečnost. Nevem če je to normalno ampak tako je 😂 hecam se da bom do konca nosečnosti res ko balon 😂
[img]https://www.ringaraja.net/lokalni/Slike/forum/images/6268033-6951.jpg[/img]

4.mama -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 13:39:03)

ŠeenaSanja full lep trebušček res, moj se je preko noči zmanjšal in me je full strah in to res opazno zmanšal

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 13:44:35)

Mogoče je kaj povezano z prebavo. In pa čisto možno, da se proti večeru nazaj napihne 🙂Razmišljaj pozitivno in držim pesti da bomo vse poleti cartale naše malčke 👶🥰

4.mama -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 13:54:37)

iskreno povem da toliko skrbi in strahov niti v eni nosečnosti nisem imela zdaj me vsaka mala stvar spravi iz tira. morda je res prebava a mi je čudno ni se mi še to zgodilo, sem pa do sedaj imela res full napihnjen trebuh, morda celo preveč in res se mi je zato zmanjšal.

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 14:06:00)

Verjamem, sploh ko imaš slabe izskušnje vsako stvar 3x analiziraš zakaj in kako.Moram priznati, da sem tudi sama paničar in se zavedam da mi to čist nič ne koristi. Bom pa sigurno jutri bolj pomirjena ko imam prvi pregled. Mogoče je res to, da se je trebušček vrnil v ''normalno'' stanje. Sploh če si bila mogoče prej zaprta al pa da si mogoče jedla stvari, ki so te napihnile. 

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 14:12:01)

Ziivjo punce. Jaz sem si malo dopusta vzela, zato sem malo bila na off. Najprej cestitke vsem ob uspesnih pregledih! Vse cestitke in lepe besede posiljam tudi vsem ki so na novo v tej skupini 💕 Moja slabost se zaenkrat niha, en dan malo vec, en dan malo manj, bruham pa redno in konkretno. Nic mi ne pase sladkega jest (drugace sem pravi cokoholik), meso mi tudi ne pase. Jogurt je pomagal le prva dva dni, potem vec ne in ga zdaj vec ne prenesem. Ravno tako kruh. Banane mi zelo pomagajo, pojem jih kar 3-4 na dan. Vem da to ni ravno najboljse ampak rajse pojem 3-4 banane in funkcioniram kolko tolko normalno kot pa da samo bruham in bruham in bruham in nic ne morem pojest. Drugi teden mam teste hepatitisa, toksoplazmoze in kaj se pac pride poleg.. Potem 24.1 imam ze drugega pregleda. Trebuh se mi ne zdi da je nekaj zrastel, vcasih pa imam tako napihjenega da bog pomagaj se sama vstrasim. To ponavadi ob vecerih, pa vcasih se me plini tako hudo mucijo poleg napihjenosti, da res komaj sedim, prav cutim zrak kako se mi premika v crevesju. Delodajalcu se nisem povedala ampak glede na to da sem prejsni teden v sluzbi bruhala kar 10_x_ mislim da bom morala povedat ze pred nuhalno..

4.mama -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 14:46:28)

IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup

Na morfologijo sem vedno šla z možem in tudi tokrat bom! Jaz mislim, da že čutim brcike!!! Je pa res, da je to moj 4. Otrok in sem v 16. tednu 😍😍😍😍 Imam pa popoldne in zvečer fuuuuul večji trebuh kot zjutraj! Prav nora razlika! Še pri komu??? 

ooo kako lepo res joj samo da pridem do tja pa bom bolj mirna sedaj sem kot živčna bomba.

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (10.1.2023 22:20:03)

Jaz bom pa sam na hitro odgovorila da je danes prisel paket in Fake ala AngelSound in dela uiiiiiii. Sva poslusala srcek in premike. Norooo. 
Aja stane pa pod 5€ :) 
Vec jutri... sibam spat. 
4mama, ce bos brala se dons zvecer. Men se je tud ful zmanjsal vmes, ko se je prebava mal uredila, ko sem se na prdala in ves gas ven izpustila in sem delala.paniko kam je sel. Ampak evo ga nazaj, tud ce stisnem misice, ne gre vec notr, je taprav nosecniski, ne vec prebavni. 
Nocko.

Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>