BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (11.1.2023 13:22:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella 😁 pa z neko napravo, podobno angel sound, smo poslusali srcka. najprej ga nismo nasli (ceprav sem ze v 18.tednu - tako da naj vas malo pomirim, vse ki poslusate srcka ze veliko prej), no bil je le moj utrip, nato pa smo ga le nasli - vse ok 😊 Jaz sem prvo preverila MOJ srčni utrip - dala na moje srce, toliko da sliši ritem oz. hitrost, da ne bom zamenjala spodaj mojega z njegovim. Nato sem pa spodaj iskala in iskala in ko sem ga našla, sem vedela, da je njegov, ker je bil drugačen ritem in še premaknil se je, se slišijo zamahi, če zamahne tam mimo senzorja. [sm=smiley27.gif] [sm=smiley17.gif] Prepričana sem, da bom vsak večer pred spanjem poslušala [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: ŠeenaSanja Da se še jaz javim. Končno sem dočakala prvi pregled 😁 z najino pikico vse vredu 😊 srček bije, velik je 1.79cm in sem si kar prav zračunala da sem v 8w2d 😁 Me je pa naročila na drugi pregled že čez 2 tedna, češ da pregledamo izvide krvi in urina, ki sem ju danes dala in da bomo naredile še enlrat ultrazvok. Kakšne so vaše izkušnje s tem? Je to običajno? Super, čestitke !!! [sm=bravo.gif] Moja G ima v svoji pisarni/ordinaciji kar 2 UZ napravi. Eno ima sedaj na tem stolu k daš noge narazen in dela brise itd in kar potegne napravo in vtakne vate [sm=smiley36.gif] in naredi vaginalni pregled. Naslednjič me bo dala pa ležat na uno valovito mizo in čez trebuh z tadrugo UZ napravo pogledala. Se je kar opremila in optimizirala vse skup, kar se mi zdi super. Jo imam že od 16 leta in ne menjam. Danes sem imela laboratorij (kri in voda), vzeli so mi 5 epruvet krvi. Me rahlo boli glava. Ampak sem potem kooončnoooo prišla do nekaj sladkega ... prvo je bila seveda kava, itak mi ne paše ampak vseeeno, da me mal zbudi. Pol pa mlečni riž s mleto čokolado mmm. Danes delam marmorjev kolač [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem si že sprintala par receptov. Nevem, katerega uporabit? [sm=zmeden.gif] Jutri imava pa NS in pisala sem jim, da bi še kri za DHT dala, ampak mi še niso odpisali. Sej to ne rabim bit tešč, a ne? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|