RE: Julijke 2023 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

ayleen -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 12:20:36)

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Aleen izdrži vem da je težkko ma druge ni. V katerem tednu si?

Jutri bo 8 tednov po mojih izračunih. Hvala za spodbudo.. bomo zborbali, ne gre drugače 🙂 Je pa veliko huje, kot sem pričakovala 😔

ayleen -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 13:36:50)

Bonbonnie, kako so pa tvoje slabosti? Ker midve sva čisto blizu po roku in me zanima, kako si? 😊

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 13:37:09)

IZVIRNO SPOROČILO: ayleen

Jaz pa zdaj bruham konstantno.. na pol ure 😔 Nisem si predstavljala, da bo tko hudo 😔

Ojojojoj tole se pa slisi kar hudo. Na pol ure?? Poskusi kaj narediti da umiris zelodec. 
Mislimo nate in upam da se cimprej umiri. 

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 13:37:51)

4.mama kako si? Nekam busy zadnje dni? 

ayleen -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 14:47:51)

IZVIRNO SPOROČILO: BeautifulButterfly

Jaz pa zdaj bruham konstantno.. na pol ure 😔 Nisem si predstavljala, da bo tko hudo 😔

Ojojojoj tole se pa slisi kar hudo. Na pol ure?? Poskusi kaj narediti da umiris zelodec. 

Hvala 🥰 Ja od treh zjutraj do enajstih sem bruhala na pol ure ali pa še bolj pogosto. Zdaj sixer ne bruham več, mi je pa še vedno zelo slabo in razen coca cole mi nič ne paše. Res nisem mela namena tega pit med nosečnostjo, ampak zgleda je edino, kar mi pomaga.

nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 15:09:44)

Hvala 🥰 Ja od treh zjutraj do enajstih sem bruhala na pol ure ali pa še bolj pogosto. Zdaj sixer ne bruham več, mi je pa še vedno zelo slabo in razen coca cole mi nič ne paše. Res nisem mela namena tega pit med nosečnostjo, ampak zgleda je edino, kar mi pomaga.

To se nič ne sekiri, vse bo ok tudi če celo nosecnost pijes samo to, ker poznam en tak primer. Meni je fuuuuuul pomagalo, če sem jedla kruh/makarone pa ni mi pasalo, ampak dejansko kadar sem pojedla kaj takega se je želodec umiril... Posledično sem pridelala že 4 kile, ampak me tako moti, če mi je slabo, da mi je skoraj vseeno...

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 17:03:16)

Punce najprej vam želim da se vam slabosti umirijo 😔 (ceprav ko pa se pa tudi ni vredu ane? 😂)
Zanima me pa še če je sploh kateri, ki ji ni nič slabo? Na trenutke se prav zasekiram zakaj mi ni slabo in zakaj nimam več teh tipičnih znakov nosečnosti (razen res, res, res bolečih prsi) 🤔

ayleen -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 17:41:34)

IZVIRNO SPOROČILO: ŠeenaSanja

Punce najprej vam želim da se vam slabosti umirijo 😔 (ceprav ko pa se pa tudi ni vredu ane? 😂)
Zanima me pa še če je sploh kateri, ki ji ni nič slabo? Na trenutke se prav zasekiram zakaj mi ni slabo in zakaj nimam več teh tipičnih znakov nosečnosti (razen res, res, res bolečih prsi) 🤔

Hvala za lepe želje 🥰 Ma jst kr podpišem, da se mi umirijo. Po enem tednu in prvem res slabem dnevu pa sm že čist fertik 😔Drgač te res nima kaj skrbeti pomoje.. jst mam okrog sebe same take, k jim ni blo nikol čist nič slabo, ampak res niti malo. Pa je z vsemi otročki blo vse v redu.

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 18:23:14)

Seenasanja meni ni slabo. Prejsnji teden sem sicer enkrat spet bruhala ampak je to res na hitr prsl. Drgac pa ze en mesec nic slabosti

nosecka1991 -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 18:28:46)

Hej hej. Jaz se nisem  javila že 100let :)Moj bejbi je bil 23.12. normalne velikosti, pridno raste in srček lepo bije. Sem v 13.tednu:) V ponedeljek 9.1. imam NS in sem kar malo živčna če bo vse ok. Ampak sem kar pozitivna glede na vse vaše komentarje :)  Naslednji pregled pri moji G imam 20.1. ampak me miri misel da grem v ponedeljek že na NS. Sem pa mislila da nebom mogla it pogledat najinega srčka, ker sem imela korono ampak hvala bogu danes negativna. Bolana nisem bila v 7. letih toliko kot zdaj v 14dneh, hehehe. Slabost mi je malo se umirila ni pa še popolnoma izginila in bolečin v prsih nimam več samo občasno bolijo bradavice. Ali se katera ful zadiha ko hodi po stopnicah ali pa na sprehod? Mene noro zadiha vse že zdej, kaj šele bo poleti hahah.Vidim po sporočilih, da ste druge tudi kar vredu in upam da vse tako nadaljujemo:)Lep vikend vam želim

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (6.1.2023 19:01:23)

Me veseli da nisem edina brez slabosti 🙂Bolj se bliža pregled bolj sem nemirna, da bo ja vse vredu z najino pikico 👶

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (7.1.2023 20:26:06)

Nosecka1991 to je se od Covida, ta mocna zadihanost + nosecnost pomaga, da si se bolj. 
Vse bo minilo. Tud ta mocna utrujenost in zadihanost. Naslednje leto bomo tekle z vozickom in zgubljale kile :) :) 
Drugace mene stopnice ubijejo ze v normalnem stanju, kaj sele zdaj. Pa nevem zakaj mislim, da ze hodim na pingvina?? 
Aja sem in tja me kaksn kolk zaboli. Ufff kaj sele bo. Drugace pa prsi bolijo ko se ponoci zbudim za lulat, ali pa takoj zjutraj, potem cez dan ne tolk, slabo mi je pozno popoldne, potem zadremam na kavcu, k ga peglam ze tedne. Potem je bolje ampak po doloceni hrani mi res vibrira zelodec. Sej ni hudo. 

LauraP -> RE: Julijke 2023 (8.1.2023 4:49:11)

Pozdravljene nosečke,
jaz sem trenutno 11t 5dni, NS imam 11.1. Imam vse simptome nosečnosti, edino pogostega bruhanja ni. Zadiham se isto, že samo, ko grem iz kleti v zgornji štuk, kot da sem prelaufala maraton.Tole je moja prva nosečnost, 4 leta sva se trudila, da sva zanosila. PDP imam 24.7. 

BeautifulButterfly -> RE: Julijke 2023 (8.1.2023 12:52:37)

IZVIRNO SPOROČILO: LauraP

Pozdravljene nosečke,
jaz sem trenutno 11t 5dni, NS imam 11.1. Imam vse simptome nosečnosti, edino pogostega bruhanja ni. Zadiham se isto, že samo, ko grem iz kleti v zgornji štuk, kot da sem prelaufala maraton.Tole je moja prva nosečnost, 4 leta sva se trudila, da sva zanosila. PDP imam 24.7. 

Podobno kot jaz. Pdp iz 23.7 sedaj zacasno na 22.7. Pravega bodo dolocili na Ns.NS imam 12.1. V Dravljah. Pa tudi od 2019 poskusava, tokrat zaenkrat uspesno, upam, da bo na pregledu vse ok. 
Jst se dons spet ful dobr pocutim, da me spet skrbi.  Ehhh .... komaj cakam moj ala fake AngelSound napravo. Mislim da bo jutri dostava. In upam, da najdem srcek, ker me res nic ne matra. Razen zaprtost ampak to je pa zarad zeleza, ki ga jemljem. 
Zal mi je da si ga ze prej nisem narocila, da bi bila bolj mirna. 

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (8.1.2023 15:05:25)

Jaz pa jutri vstopam v 16 teden ❤️ V torek imam pregled in upam, da bo vse OK 😊 … vedno imam pred pregledom tremo, pa “kaj če” vprašanja itd. Ampak gledam pozitivno. 
Drugače je počutje dobro. Edina stvar, ki je prisotna je še vedno slaba prebava, počasi mi tudi Donat ne pomaga več ☹️ … prsi me bolijo manj, so pa skozi večje (pred N 75A) in nevem kam to pelje. Včeraj sem zgubila živce v trgovini saj sem si hotla kupit kak modrc in je blo vse neudobno… sem se razjezila in šla praznih rok domov. Buši lepo raste in je lepo mejčkeno okrogel, v roku parih dni je kr opazno se povečal sploh zvečer 😍 drugače pa itak nosim večje majčke in ni videt. mažem s kremo vsak dan in upam, da ne dobim preveč strij. 
Danes dobila od sosede 2 škatli cunjic, čisto prezgodaj,…. Tako, da sem jih odpelala k tašči in bodo tam še lep čas. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ očitno se vsi želijo znebit stvari, ki jim ne pridejo več prav 😅

LauraP -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 7:42:53)

Pozdravljene nosečke,

Podobno kot jaz. Pdp iz 23.7 sedaj zacasno na 22.7. Pravega bodo dolocili na Ns.NS imam 12.1. V Dravljah. Pa tudi od 2019 poskusava, tokrat zaenkrat uspesno, upam, da bo na pregledu vse ok. 
Jst se dons spet ful dobr pocutim, da me spet skrbi.  Ehhh .... komaj cakam moj ala fake AngelSound napravo. Mislim da bo jutri dostava. In upam, da najdem srcek, ker me res nic ne matra. Razen zaprtost ampak to je pa zarad zeleza, ki ga jemljem. 
Zal mi je da si ga ze prej nisem narocila, da bi bila bolj mirna. 

Tak pravijo, da se nekje po 12.tednu slišijo zvoki, tako da prej tako ni imelo smisla. Kje si pa naročila to napravo? Jaz sem jo gledala v lekarni, nekje pride 38eu najcenejša mini verjanta. Javi, če ti je uspelo slišati kaj(pa kje si naročila tole fake zadevo 😄). Vem, da smo vse napete, ko nam ni uspelo takoj v prvo zanosit in se sekiramo za vsako malenkost, kar je čisto normalno. Dosti smo dale skozi in se bojimo za štručko, da bo ja vse okej. Ampak bo, boste videle. Imam dober občutek. Si mora katera cuker merit? Meni je pri G kazalo povišano, doma pa imam normalno. Pa pritisk imam tako nizek okoli 100, včasih pod 100. Sem nehala kavo pit, pa sem ugotovila, da ne bo šlo skozi brez kave. Enkrat sem celo v nezavest padla, takrat sem bila v 8.tednu.

LauraP -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 7:56:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa jutri vstopam v 16 teden ❤️ V torek imam pregled in upam, da bo vse OK 😊 … vedno imam pred pregledom tremo, pa “kaj če” vprašanja itd. Ampak gledam pozitivno. 
Drugače je počutje dobro. Edina stvar, ki je prisotna je še vedno slaba prebava, počasi mi tudi Donat ne pomaga več ☹️ … prsi me bolijo manj, so pa skozi večje (pred N 75A) in nevem kam to pelje. Včeraj sem zgubila živce v trgovini saj sem si hotla kupit kak modrc in je blo vse neudobno… sem se razjezila in šla praznih rok domov. Buši lepo raste in je lepo mejčkeno okrogel, v roku parih dni je kr opazno se povečal sploh zvečer 😍 drugače pa itak nosim večje majčke in ni videt. mažem s kremo vsak dan in upam, da ne dobim preveč strij. 
Danes dobila od sosede 2 škatli cunjic, čisto prezgodaj,…. Tako, da sem jih odpelala k tašči in bodo tam še lep čas. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ očitno se vsi želijo znebit stvari, ki jim ne pridejo več prav 😅

Vse bo okej, boš videla. Glede modrcev, poglej na bon prixu, imajo zelo udobne pa tudi za večje prsi so. Jaz se mažem z madljevim oljem, upam da mi bo pomagalo. Fauš sem tistim, katere se sploh niso mazale, pa nimajo strij, jaz pa se dve kili zredim, pa že imam strijo. Kako smo si različni 😝Za prebavo meni pomaga magnezij, pa tudi za krče v trebuhu, najboljši je magnezijev citrat. Mogoče bo tebi tudi. Jaz imam tudi pritiske s strani kolegice in sestre, bi se rade "rešle" stvari in spucale sobo😅 Sicer se nič ne pritožujem, sprejmem odprtih rok vse kar dobim. 

Allium cepa -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 8:59:36)

Živjo,srečno pa mirne živce vsem, ki vas čakajo zdej pregledi  :) Mi smo že orng "v akciji", sem v 16. tednu in se mi zdi, da se kr malo prehitro že dogajajo stvari :DMoj je šel kr v akcijo in naročil nov avto, mojega prodajava. (Če kera rabi neki, da da noter tri otroške žice enega poleg drugega, nam je  berlingo služil idealno. 😀) Kolikor sem zdej psihično dobro prenašala nosečnost in bližajoče spremembe, me zdej malo skrbi, ker sem na dopustu in pol grem v bolniško in bom mela cel popoldan cajt sekirat se .... Al pa jest 🤣

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 11:27:00)

Vse bo okej, boš videla. Glede modrcev, poglej na bon prixu, imajo zelo udobne pa tudi za večje prsi so. Jaz se mažem z madljevim oljem, upam da mi bo pomagalo. Fauš sem tistim, katere se sploh niso mazale, pa nimajo strij, jaz pa se dve kili zredim, pa že imam strijo. Kako smo si različni 😝Za prebavo meni pomaga magnezij, pa tudi za krče v trebuhu, najboljši je magnezijev citrat. Mogoče bo tebi tudi. Jaz imam tudi pritiske s strani kolegice in sestre, bi se rade "rešle" stvari in spucale sobo😅 Sicer se nič ne pritožujem, sprejmem odprtih rok vse kar dobim. 

Magnezij je meni pomagal nekaj casa. Kot Magnesol, Donat,… zvecer in zjutraj sem hrani dodajala CHIA semena in je slo kr lepo. No z prvim januarjem se je vse podrlo.. sedaj mi nic je pomaga vec, v lekarni pa itak nocejo nicesar priporocat ker kao “se ne sme” oz mi tam naklada o zdravi prehrani. Jaz lahko celi dan jem samo sadje in zalenavo…. Vlaknine, pa ne bo pomagalo 🤷🏼‍♀️ Tako da nic, cakam naprej 😂

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 11:30:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Allium cepa

Živjo,srečno pa mirne živce vsem, ki vas čakajo zdej pregledi  :) Mi smo že orng "v akciji", sem v 16. tednu in se mi zdi, da se kr malo prehitro že dogajajo stvari :DMoj je šel kr v akcijo in naročil nov avto, mojega prodajava. (Če kera rabi neki, da da noter tri otroške žice enega poleg drugega, nam je  berlingo služil idealno. 😀) Kolikor sem zdej psihično dobro prenašala nosečnost in bližajoče spremembe, me zdej malo skrbi, ker sem na dopustu in pol grem v bolniško in bom mela cel popoldan cajt sekirat se .... Al pa jest 🤣

Midva sva tudi že prodala moj avto in kupila novega, karavana 😂😂😂 ahhh, moški. Moj je kar malo izkoristil situacijo 😅Tudi mene skrbi, da bi mogla bit doma, ker potem ful veliko razmislam, same neumnosti ponavadi.. pa se zacnem kaj sekirat itd, tako da upam, da zdrzim v sluzbi kakor sem si zadala z vsem koriscenjem dopusta… do konca aprila 😇A gres na bolnisko zaradi kaksnih tezav? Probac cimbolj uzivat in mozgane na pašo! 

4.mama -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 11:30:47)

Pozdravček bodoče mamice evo me spet nazaj, malo sem se dala na stran imela saem dneve down sedaj je bolje.

kako ste ostale, mene se vedno slabosti, dojke ko boleči baloni vsak dan, že tuširanje je podvig, trebuh za 5 mesecev upam da se sedaj ustavi malo ker mi ni jasno kam bo rastel, ne morem ga več skriti in vsi vidijo.

Vsak dan sem bolj živčna ker imam 16.1. NS in Nifty in res me nervoza kot me ni še nikoli.

Vsem želim lepe preglede, jaz sem mojega sončka videla prejšnji četrtek 10T5D, full je bilo lepo videt upam da bo ve ok res.

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 11:45:53)

Oo 4.mama super! Sem vesela za tvoje dobre novice da je z malim vse vredu 😊Jaz sem bolj svoh zadnja 2 dni. Sem bruhala spet 2x. Nevem a mene bo zdej zacel matrat, prej pa nic skor? 😂 trebuscek se mi tudi ze malo pozna. Imam pa ponovni pregled pri ginekologinji 19.1.da pogledava kaj se dogaja s cisto.Ker pa doma nikoli nimam energije za telovadit razmisljam ce bi sla 1x ali 2x na teden na skupno telovadbo. Ginekologinja mi je dala kontakt ene punce ki ima brezplacno skupno vadbo.. nevem a kera od vas tudi hodi na kaj takega? 

Allium cepa -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 11:48:33)

Midva sva tudi že prodala moj avto in kupila novega, karavana 😂😂😂 ahhh, moški. Moj je kar malo izkoristil situacijo 😅Tudi mene skrbi, da bi mogla bit doma, ker potem ful veliko razmislam, same neumnosti ponavadi.. pa se zacnem kaj sekirat itd, tako da upam, da zdrzim v sluzbi kakor sem si zadala z vsem koriscenjem dopusta… do konca aprila 😇A gres na bolnisko zaradi kaksnih tezav? Probac cimbolj uzivat in mozgane na pašo! 

Moj je itak skos mel ta avto nagledan (Sharan), zdej je mel pa končno izgovor da ga res kupi 🤣 Cel vesel
Nisem še mela nekih znatnih težav, mam pa res fizično težko delo in v velikem hrupu, tako da bi se morala res čuvat. In šefi so mi rekli takoj ko sem povedla, naj si kr zrihtam čimprej. Plus da so začeli glih pred novim letom odpuščat ljudi, tko da sem se odločla še malo pospešit zadevo, da bo morda komu odpoved prišparana 🙄

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 13:22:15)

Punce mene pa zanima kdaj ste povedale delodajalcu oziroma kdaj imate namen povedati za nosečnost? Po NS, prej, kasneje? 

anja93 -> RE: Julijke 2023 (9.1.2023 14:08:45)

Jaz sem takoj po NS. Saj bi še kasneje ampak moremo najti zamenjavo zame + uvajat še 😊

Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>