Anonimen -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 23:10:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama Dobrodošla Gluck4 [sm=bravo.gif] Tiste ki imate angelsound mi lahko svetujete ali je v 11 tednu prezgodaj. Ga imam pred seboj in se bojim ga preizkusit Poskusi!!! Jst mojega se cakam (narocila online in upam, da cimprej pride - ni original, je cenejsa varianta in upam da bo delal). Jst bi ga takoj k bi ga v roke dobila sprobala. Jaz sem danes dopolnila 11t1d, torej cez 1h stopim v 11t2d. Kar pomeni da sem v 12 tednu in komaj cakam do nedelje, da bom mimo statisticnih rizicnih polnih 12 tednov. Zaenkrat hvala bogu se se vedno pocutim noseco in mislim, da je to to. Moj se zelo boji nuhalne, celo zaupal mi je, da si ne zeli biti zraven CE bodo takoj ugotovili, da naju je tale tudi zapustil. Ampak ga razumem. Res 3 sva ze izgubila, in mi deluje, da on se ni prebolel, ceprav ne kaze. Jaz pa se ze tako zelo veselim tega otrocka, da si v kosaro online po raznih spletnih straneh dajem ze pripomocke, igracke, dodatke, itd itd... ne pustim se motiti z crnimi mislimi in ko pridem na forum sem cist naspidirana, ker smo vse se vedno tu. In ko vidim, da imamo se avgustovke, ja pa iiiiiii kolk super. Glede spremembe NASLOVA TEME, pa mogoce lahko mamica, ki je 1 odprla temo, proba it na to 1 temo in editira - mogoce se lahko naslov teme spremeni?? Sem pa dobila 1,5kg v teh 12tednih ... pa sem mislila da ne bom, zdaj zadnji teden smo pa resss dobro jedli in pekla sem.vsak dan in ja wc sem tud redko vidla ... valda tehtnica zazna da sem tezja .... Moram si prebavo uredit .... jutri se narocim na laboratorij in bom 3dni probala bit cuker-free. ... Upam da mi uspe hehehe ..... Odgovora za NS se nimam, verjetn bodo jutri odgovorili, ker sem jim pisala med prazniki .... sporocim k bo datum.... KJE delajo NS, da lahko starejse otroke pripeljes in jim pripravis presenecenje in tam prvic vidijo in "ugibajo kaj sploh gledajo"???? A katera ve ali je to ze naredila?
|
|
|
|