RE: Julijke 2023 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 14:43:44)

4.mama jaz niti enkrat se nisem sla ponoci na wc. Pomojm bo to bolj v zadnjem trimesecju, ko bo mehur ze celi stisnjeni hehBonnie vidis pa si se sekirala da nimas nobenih simptomov 😅 drzi se, bo minilo🌸In dobrodosle nove 😬 je bilo malo zatisje zaradi praznikov ampak zdaj bomo spet bolj zgovorne 😊

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 15:29:11)

Anonimna 5. Za mano je že 2 pregled. Srček bije, je pa mini za 1 teden manjši. Naslednji pregled imam sredi januarja, nuhalnami pripada na napotnico ince bo vse po sreči konec januarja cerklaza. Večinoma počivam in berem knjige. Močno upam da uspem zdržati do cerklaze in pridem čim bližje avgustu.  Sem pa 9 t5 dni

Allium cepa -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 15:40:20)

Živjo,

pozdravlja vas ena "nova" (na forumu najbrž že 10 let, od prve nosečnosti) . Sem sicer že v fb skupini, ampak mi je tole tukaj bolj všeč. :DImela sem že NS in imam PDP 1. 7., torej sem že 14w 2d.
Tudi rezultate NIFTY sem že dobila in so v redu, tudi spol že vemo, ampak bo za vse razen mene s partnerjem do rojstva skrivnost.
Stara sem 32 let in imam že 3 fante, stare 9, 7 in 3 leta. Tik pred sedanjo nosečnostjo sem imela spontani splav, oziroma sumim, da se plod sploh niti ni razvil. Ravno zato sem šla tudi na NIFTY, za mirne živce.

4.mama -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 20:34:45)

Allium cepa, čestitke in dobrodošla super za vse rezultate in sedaj samo uživaj nas to še čaka, mene res žre tako se mi vleče in še huje bo.

Pikalonca jaz sem v drugih nosečnostih hodila na wc in zato me mede to, ma mislim da me to vreme nervira, že 14 megla in dež, prav žalostno je res.

Nevergiveup mislim na tebe ko te dni čakas izvide, vse bo ok, mož naj se pa potolaži bo zvedel ko bo čas.

kako ste ostale, vse že okrog 12 tedna in vam je najhuje že mimo, jaz sem še vedno v strahu.

Vse avgustovke res dobordošle, vse je lepo brat

Gluck4 -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 21:26:43)

Pozdravljene vse skupaj... tudi jaz se vam pridruźujem - rok imam 20.7.2023... na 1. pregledu sem že bila in čula bitje srčka... čakam na NS 9. januarja...  doma imam čudovitega 19- mesečnika.... upam da ne bo edinec....

4.mama -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 21:41:22)

Dobrodošla Gluck4 [sm=bravo.gif]

Tiste ki imate angelsound mi lahko svetujete ali je v 11 tednu prezgodaj. Ga imam pred seboj in se bojim ga preizkusit

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (2.1.2023 23:10:20)

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Dobrodošla Gluck4 [sm=bravo.gif]

Tiste ki imate angelsound mi lahko svetujete ali je v 11 tednu prezgodaj. Ga imam pred seboj in se bojim ga preizkusit

Poskusi!!! Jst mojega se cakam (narocila online in upam, da cimprej pride - ni original, je cenejsa varianta in upam da bo delal).
Jst bi ga takoj k bi ga v roke dobila sprobala. 
Jaz sem danes dopolnila 11t1d, torej cez 1h stopim v 11t2d. Kar pomeni da sem v 12 tednu in komaj cakam do nedelje, da bom mimo statisticnih rizicnih polnih 12 tednov. 
Zaenkrat hvala bogu se se vedno pocutim noseco in mislim, da je to to. Moj se zelo boji nuhalne, celo zaupal mi je, da si ne zeli biti zraven CE bodo takoj ugotovili, da naju je tale tudi zapustil. Ampak ga razumem. Res 3 sva ze izgubila, in mi deluje, da on se ni prebolel, ceprav ne kaze. Jaz pa se ze tako zelo veselim tega otrocka, da si v kosaro online po raznih spletnih straneh dajem ze pripomocke, igracke, dodatke, itd itd... ne pustim se motiti z crnimi mislimi in ko pridem na forum sem cist naspidirana, ker smo vse se vedno tu. 
In ko vidim, da imamo se avgustovke, ja pa iiiiiii kolk super. Glede spremembe NASLOVA TEME, pa mogoce lahko mamica, ki je 1 odprla temo, proba it na to 1 temo in editira - mogoce se lahko naslov teme spremeni?? 

Sem pa dobila 1,5kg v teh 12tednih ... pa sem mislila da ne bom, zdaj zadnji teden smo pa resss dobro jedli in pekla sem.vsak dan in ja wc sem tud redko vidla ... valda tehtnica zazna da sem tezja .... 
Moram si prebavo uredit  .... jutri se narocim na laboratorij in bom 3dni probala bit cuker-free. ... Upam da mi uspe hehehe .....

Odgovora za NS se nimam, verjetn bodo jutri odgovorili, ker sem jim pisala med prazniki .... sporocim k bo datum.... 

KJE delajo NS, da lahko starejse otroke pripeljes in jim pripravis presenecenje in tam prvic vidijo in "ugibajo kaj sploh gledajo"???? A katera ve ali je to ze naredila? 

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 8:34:44)

Jaz sem vceraj sla spat komaj, mogla sem ob 11 jest banano ker mi je bilo tako slabo. Danes pa se zbudim in nic slabosti. Mene je ful strah ce je vse vredu, pa danes imam pregled in ves cas mislim da je nekaj narobe..

Anonimen -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 8:57:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Bonbonnie

Jaz sem vceraj sla spat komaj, mogla sem ob 11 jest banano ker mi je bilo tako slabo. Danes pa se zbudim in nic slabosti. Mene je ful strah ce je vse vredu, pa danes imam pregled in ves cas mislim da je nekaj narobe..

Vse bo OK [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ne rabi nam bit skoz slabo. Jaz sem jedla ob polnoči ... moj dragi na dieti in evo ti ga na, on zraven mene za mizo in polnočna malica ... pa ga vprašam, če je on tud noseč, in mi odgovori, da ne, da on je na dieti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Spat sva šla po polnoči, budilka ob 6h. [sm=smiley12.gif] Ampak sem zaenkrat kar OK, me pa skrbi, kako bo v službi okol 13h, pomoje bom k razkuhan špaget. [sm=smiley26.gif]

nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 10:15:28)

Saj bodo slabosti počasi prenehale. Mogoče se je tvoja končno umirila 😃😃😃 Vsekakor držim pesti za pregled in se tudi jaz vsakič tresem... Prav na živce si grem, ampak to naredijo slabe izkušnje, nimaš kaj... 💔

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 10:17:06)

Ce se je moja slabost komaj zacela 1 teden nazaj. Danes vstopam v 7t. Ne zdi se mi prav da bi zdaj mogla nehat, naceloma bi mi naj bilo iz dneva v dan slabse, kakor mi je tudi do zdaj bilo... Ful me skrbi.. Jaz si tudi grem na zivce ampak nimam kaj.

4.mama -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:06:26)

Bonbonnie vem kako ti je, par tednov nazaj smo se tudi me ukvarjale stem in je bilo vse ok. Meni par dni ni bilo slabo in panika da ti ne povem sem skoraj tekla do ginekologa, a imam sedaj da ti ne povem slabosti non stop.

Vćerja sem se opogumla in si dala angelsoud, slišala sem srčka in se zjokala

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:11:18)

Ce se je moja slabost komaj zacela 1 teden nazaj. Danes vstopam v 7t. Ne zdi se mi prav da bi zdaj mogla nehat, naceloma bi mi naj bilo iz dneva v dan slabse, kakor mi je tudi do zdaj bilo... Ful me skrbi.. Jaz si tudi grem na zivce ampak nimam kaj.

Poskusi pozitivno razmišljati. Vsak dan ni isti in slisala sem že, da so nosečnice se kakšen dan počutle super potem se je pa vse vrnilo. 
Sicer se tudi sama ukvarjam s tem, da razen bolečih prsi in izostanka menstruacije nimam drugih znakov, vendar se tolažim s tem, da je vsaka ženska drugačna in nosečnost ni ista nosečnosti. 
Pozitivne misli 😊

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:11:51)

Sem narobe napisala, danes vstopam dopolnjujem 7t in vstopam v 8. Imam danes pregled vsaj to, hitro bom vedla na cem sem, samo me je res nenormalno strah in me fejst skrbi. Probab se nekako pomirit, samo vem da bo tezka dokler ne grem popoldan na pregled.

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:15:23)

Hvala vam vsem za podporo. Vem da ste bile iste in da je zdaj vse vredu in da je vam zdaj vsa ta nepotrebna panika smesna hehe 😅 Upam da se bom jaz tudi pol smejala sama sebi in pravila, eh budalo kaj si se te sekirala tolko, valda da je vse vredu ☺️

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:16:26)

Sem narobe napisala, danes vstopam dopolnjujem 7t in vstopam v 8. Imam danes pregled vsaj to, hitro bom vedla na cem sem, samo me je res nenormalno strah in me fejst skrbi. Probab se nekako pomirit, samo vem da bo tezka dokler ne grem popoldan na pregled.

Torej smo mi2 čisto iste na datumih. Tudi jaz sem danes dopolnila 7t in vstopam v 8.Držim pesti za pregled in sporoči kako je šlo 😁 

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:22:22)

Pa reees ☺️ Kdaj si imela zadnjo M? Moja je bila 15.11, O test pa je bil pozitiven 29.11 (drugace mam zelo neredne in pomesane cikluse). N test pa je bil pozitiven ze 9.12. Tako hitro sem izvedla da sem se takrat tudi sekirala ali je to sploh vredu, da ne bom kje M dobila... En teden nazaj sem jamrala da mi ni nic slabo, pol se je zacelo, pa jamram ves cas kako mi je slabo da nic ne zmorem, danes sem boljse pa jamram zakaj sem boljse... Mah verjetno je vse tako kot more bit, glede na to kolko jamram 😂

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:29:45)

Pa reees ☺️ Kdaj si imela zadnjo M? Moja je bila 15.11, O test pa je bil pozitiven 29.11 (drugace mam zelo neredne in pomesane cikluse). N test pa je bil pozitiven ze 9.12. Tako hitro sem izvedla da sem se takrat tudi sekirala ali je to sploh vredu, da ne bom kje M dobila... En teden nazaj sem jamrala da mi ni nic slabo, pol se je zacelo, pa jamram ves cas kako mi je slabo da nic ne zmorem, danes sem boljse pa jamram zakaj sem boljse... Mah verjetno je vse tako kot more bit, glede na to kolko jamram 😂

Zadnja M isto 15.11., potem pa sem 15.12. naredila test N, ker mam zlo redne menstruacije na 30 dni in je bil + 😁 potem pa veselje do neba 😁Sem pa tudi celo paniko naredila, zakaj me ne mučijo slabosti pa skos si tipam prsi če me še bolijo ampak res skušam bit pozitivna, da je vse okej 😊 tako da te čisto razumem kako to je. In držim pesti za pregled 😁 jaz ga imam pa šele naslednji teden 🥺 

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 11:37:09)

o wow res identicno hahahh skoraj ne morem verjet ☺️ Od kod si ti drugace, da se ne boma se kje v porodnisnici srecale hehe 😊

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 12:35:12)

Hahah ja res je, kake so šanse 😂Iz okolice Celja. Ti? 😁

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 13:21:58)

Jaz pa sem iz MB. Nisem se razmisljala o tem kam naj grem rodit ker se je prezgodaj ampak sem slisala da je MB porodnisnica zelo slaba, da je osebje zelo neprijazno, tako da nisem prepricana ce bi tu rodila ali kje drugje haha.

ŠeenaSanja -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 13:39:44)

Tudi jaz še nisem tako daleč, ampak mislim, da bom kar v Celju. Slišala sem dobre in slabe stvari za celjsko porodnišnico ampak predvidevam, da je za vsako tako.. Bomo videli kako in kaj zaenkrat razmišljam samo o tem da je pikica zdrava in da pridno raste 😁😊

nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 17:51:39)

Jaz sem tudi rezultate Nifty-ja dobila in so zelo dobri, tako da juhuhu 😃😃😃 💖💖💖 Trebuh je čez noč zrastel in zdaj me malo prečekira, ampak so vsi tiho, ker po moje zgledam kot da sem se zredila (saj sem se res tudi to 🤣🤣🤣). Ampak pri meni je vedno ta vmesna faza kadar ljudje razmišljajo ali sem noseča ali sem se samo zredila 🤪 samo glede na moja leta in koliko otrok že imam po moje vsi mislijo ta zadnje 🤣. No, midva bova vseeno še kar tiho dokler ne začnejo spraševat... Drugače sem bila tudi danes na UZ pa mi je rekla, da glede spola lahko z zagotovostjo reče, da je ali punčka ali fantek 🤣🤣🤣 vidi se še zelo slabo in si ne upa nič trditi. O Angel Sound-u pa zelo razmišljam, po drugi strani bom pa po moje čist obsedena ratala z njim pa si kar me upam tega kupit... 

Pikcapokca -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 19:25:31)

Sem probala spremeniti ime teme pa ne gre 😅😅Jaz sem pa danes imela nuhalno pri dr.zebeljnaku v MBju, zelo prijazen in korekten. Same lepe novice sva slisala. Detece je perfektno, zdravo, ledvicka dela, srcek prav bije, svetlina je bila 1,52mm, odlicno vse 😊 tudi po dht se je zelo spremenilo glede kromosomckov in to na zelo zelo boljse. Za downov sindrom mam 1:10500 za ostala pa 1:20000.Moj moz je komaj zadrzeval solze pred dr.tak je blo lepo ko sva srcka slisala🤍 tud spol nama je napisal na listek ampak je zaenkrat se za naju skrivnost. 🙊 ko dr.potrdi bova imela gender reveal.

Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (3.1.2023 19:55:04)

No evo tudi jaz nazaj z dobrimi novicami🤗🤗 Pikici srcek pridno bije, velikost odgovarja na 6t4d, kar je rekla da je cisto normalno odstopanje (do 10 dni je normalno). Velika pa je 0,68cm ☺️ Kontrola cez 3 tedne, pdp glede na ta ultrazvok bi bil 25.8. Jutri pa kri pa urin. Slabost se je vrnila pred pregleda 😂

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>