Anonimen -> RE: Julijke 2023 (18.12.2022 13:12:39)
|
Jst mislim, da smo stare :) :) :) +40 in bit noseca. Shit tole niti najmanj ni enostavno. Tole je cist drugac k deset_letje nazaj. Jst se res pocutim k da moje telo tece maraton cel dan. A ima se katera tak obcutek? Al mi bodo na pregledu kj cudnga ugotovil? Skoz mi srce razbija na polno in cim malo migam, pa je to sam da posteljo pospravim ali pa da zlozim posodo iz pomivalca v omarice ali pa samo da stroj nagilam z novo robo. Matr vola mene to zdela k da sem 5km pretekla. Res neverjetno kako sem hitro utrujena in zadihana oz srce ponori in moram pocivat. Prosim prosim recte da tole pol mine, ker ce se bo se slabsalo, jaz do poletja ne bom mogla nic!!!! Kje je se da trebuh okol nosim in se sklanjam in zlagam in obesam, ce je ze tole brez trebuha tak napor, da bi sam na kavcu lezala in cakala da mine vseh 40 tednov, da mi en rece, vstan pa pejt rodit :) :) :) :) 4mami kako je kj tamala? Vrocina sla? Je kj boljs? Jaz sem se odlocila, da mojih zaenkrat tok zgodaj ne mislim cepit. Prezgodaj je v 6 razredu. Niso niti M dobile, dalec o kaksnih spolnih odnosov in niso se niti se razvile. Ne rabijo cepiv in strupov. Se vsaj nekaj let ne. Vem da so se zdaj v 6r cepili le 3 deklice, od tega 2 v a razredu in 1 v b razredu. Aja pa 1 fant. Te iste so takrat cepili tudi proti Covidu. Seveda se vsak odloci zase, ampak jaz sem za cimmanj strupov, tablet, cepiv, zdravil, ab, itd ce le ni resno nujno. Nimam pa nic proti, ce se kdo drug za to odloci. Drzim pesti da bo tamala cimprej ok. Da reakcija mine. Danes sem se odlocila, da ne bom tok jedla, bom probala cim vec pit. Caj caj caj. Ceprav mi dela slabo ampak prediham in pocakam da minejo vibracije v zelodcu. Nos imam se vedno zabasan, sploh se noce spucat. Jutri pa obema oz vsem ki jih tudi imate, ciiiim lepse preglede in dobre novice. Resss drzim pesti in prosim porocajte. Rabimo dobre novice.
|
|
|
|