nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (20.12.2022 10:57:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama jaz če bi imela visoko vročino ali pa res hudo migreno bi sigurno vzela Lekadol, mučenje je hujše kot ena tableta. So ene ki pijejo alko, kadijo ma res nič ne pazijo, otroci se rodijo zdaravi, me se pa res vidim vse full pazimo, nas je pa kar precej bolnih. Nosečak1991 kako kaj tvoja corona? upam da si uredu Glej, meni je ginekolog rekel, da bolje da vzamem Nalgesin kot da sem cel kup nesreče, ker to moje slabo počutje ne prinaša nič dobrega za otroka. In sem v prveh dveh nosecnostih pri migrenah jemala nalgesin, ker mi lekadol ni prijel. Pa ni bilo NIČ narobe. Celo Pušenjaku sem pisala v zvezi s tem pa je isto povedal, da naj mirne vesti vzamem zdravila pa seveda pretiravam ne, ampak če je treba je pač treba. Pravzaprav je bolj malo zdravil, ki so res strogo prepovedana in pod nobenim pogojem niso primerna za nosečnice. Ampak v lekarnah ti samo rožice ponujajo, če si noseč iz previdnosti in eni ginekologi tudi ful pretiravajo. Grem pa tudi na Nifty, edino napotnico bi izkoristila pa ne vem kje se jo dobi, ker mi je moja ginekologinja valda fuuuul prodajala Nifty plus pri njej. Jaz bi pa kar Standard na napotnico. Ima katera info o tem? Me je pa drugace kar grdo gledala, ko sem tako pozno prisla na prvi pregled, ker sem zamudila dvojni hormnoski in tudi za kri pa vodo in za transfuzijsko (ful enih testov za toksoplazmozo, Hiv, hepatitis) je že kar zelo pozno.. Potem se je sicer pomirila, ko sem rekla, da sem samoplačniško šla v 7,5 tednu, ampak takrat je bil samo UZ, nobenih laboratorijskih preiskav pa sem se od nje naposlušala kako je to neodgovorno... Samo v vednost vsem, ki ste se odločile, da se naročate ful kasneje... Jaz sem se pri njej tudi, ampak ni bila prav nič zadovoljna...
|
|
|
|