Anonimen -> RE: Julijke 2023 (19.12.2022 15:06:31)
|
Ooo noro super za lepe.preglede. zelo vesela za vas. Mene zdaj koklja v rit ves cas brca, ker sem pac cakala, da sporocim, da sem noseca in bom zadnja med nami sla na prvi pregled. Do tja se hmm 10 dni. Ampak ok. Bom pa medtem z veseljem tlele cas zabijala in pisala neumnosti :) Mene mal prebava matra, pac tipicna nosecniskq zaprtost. Ki se je povecala, ker sem ze tako lene sorte in imam leno prebavo in se hitro zaprem ze na normal basics, nosecnost pa tole se poveca. Se spomnim, da sem v prvo sla 1x na 5 dni oz enkrat celo samo 5x v celem mesecu, to je bila grozljivka in pol. Sem pojedla ni da ni in popila sirupov itd in resevala na vse mozne nacine. Tko da vem kaj moram jest, in bom sla v akcijo po sluzbi, da si nabavim sveze laneno seme in eno kg sliv brez koscic in jogurtov in mislim da imam doma se en sirup iz lekarne. Mozn da me je sladica zaprla ampak sej so bili Baby piskoti namoceni v mleko in puding. Niso bili suhi piskoti ali potica. Cudn. Ps a je katera iz LJ ali okolice? In waw dobrodosle avgustovke, dbest da ste z nami, ful vesela k smo aktivne in nas je vec. Bi kr preimenovala temo, ce bi se dalo :) V "poletni otrocki 2023". Ce bodo kdaj sle na FB, si naredimo svojo zaprto mesano skupinco junij-avgust babies :)
|
|
|
|