Anonimen -> RE: Julijke 2023 (17.12.2022 5:22:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aaa, tega pa nisem vedela... Ja, saj po eni strani res človek ne ve kaj bi bilo najbolje. Najbolje bi bilo prespati do 12. Tedna 🤣🤣🤣 Hehehe kje podpisem? To bi pa takoj :) Evo mene s kavca, grem se premaknt gor v spalnico. Jup, pol sm kr zaspala dol v dnevni. Ocitno imamo doma udoben kavc oz. dons sm mal pretiravala, ker sem delala v sluzbi 12h in potem se trgovina shoping za cez vikend, kao ful bom pospravljala in pekla razlicne piskote, pa mi je telo dalo mal vetra, s krci, umiri se baba nisi vec 20 heh. Vse zgleda ok, grem spat. Se tipkamo pol enkrat pri jutranji kavici, ob cca 11h :) Kaj boste kj pocele ta vikend? Naslednji je ze Bozic. Nevem a smo edini k se nimamo postavljene smrekce. Imamo pa dolgo pracljicno dezelo pod TVjem na dnevnem regalu, smrekco eno novo malo belo ima pa tamala v svoji sobi, si je za Miklavza zazelela in ok je zbirala po trgovini nove okraske in lucke in si sobo res lepo okrasila. Kombinacija belo-rose-gold. Dol dnevna pa skoraj nic od nic. Bo treba mal v drugo dat pa okrasit.
|
|
|
|