Bonbonnie -> RE: Julijke 2023 (15.12.2022 9:49:38)
|
Ja to je pac to, cas prinasa nove stvari. Na nas je da se odlocimo ali jih bomo sprejeli ali ne. Meni se zdi prav da se mlajse ucimo od tiste ki ste ze to dali skozi, tako kot ste rekli, da se sploh ne razmislja da bo nekaj slo narobe, da smo vedno pozitivni, tako kot ste bili vi 15 let nazaj ko ni bilo ne nifty-ja ne nic. Po drugi strani, seveda nove mlade mamice, pretiravajo(mo) in to konkretno. Jaz sem mlada in bom mlada mamica, sem se pa odlocila sprejet in starejse in novejse navade, kakor se pac meni zdi prav. Telo pa itak samo pove, kdaj mu nekaj pase kdaj ne, sploh v nosecnosti. Ce se mi lusta prsuta ali cokolade ali karkoli ze, bom jedla, ravno tolko kot mi pase. Ce meni ne pase jest prsuta, ne bom celemu svetu gnjavila da uuu kak je pa to slabo, katastrofa ziva. Do zdaj sem jedla vse in bom se dalje jedla vse. Sem do zdaj obcasno telovadila, sedaj v nosecnosti ne mislim telovadit bom le povecala sprehode, pa me briga kaj bo neka X influencerka pravila da je obvezno telovadit in jest le solato in čijo. Moje telo zna meni povedat cesa je zmozno in cesa ne in jaz mu zaupam. Po drugi strani, pa sprejemam tudi nove stvari, kot so nifty in to, ravno zato ker je to neinvanzivna metoda (ja je se vedno draga, ampak jbg za otroka se gre) in je res zelo natancna in lahko prepreci veliko nevsecnosti.. Cas pac gre naprej in mi moremo tudi. Pac vglavnem, so vedno bili plusi in minusi glede vsega, pa bodo tudi za nifty-ja ali prsuta ☺️
|
|
|
|