nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (15.8.2023 9:32:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup Moj sine se pa doji samo sede ponoči, če leže pa je eno samo polivanje in zvijanje in kupčki v tri krasne... Tako da so noči res pestre. Kaj bi dala, da lahko ležim in spim zraven... Pri ta drugem in tretjem je bilo tako in je res luksuz. Zdaj se moram vsakič usest, da se mu mleko ne zaletava pa ne poliva po tem eno uro... Pol ure spanja, potem pa spet dojenje... Jooooj... Smo na "dopustu"- jaz dojim pod borovci, za borovci, pred borovci, v morju, pred morjem, na kosilu, pred kosilom, po kosilu... jooooj... Možek hvala bogu odpelje kadarkoli možno ta malega, ampak ne traja dolgo... Upam, da je to zaradi spremebe okolja in da nama rata podaljšat vmesen čas med dojenjem... Drugače je moj dopust letos eno samo dojenje 24 ur na dan... Doma mi je bilo vse skupaj lažje in nek ritem sva imela. Zdaj ni nič več od najine rutine, ampak eno samo visenje na joški ob zvočni spremljavi ćiričkov 🤯🤯🤯🤯🤯 joj ne!! zdaj so se mi razblinile sanje o mojem morskem dopustu... se ze vidim, pri meni bo enako... a ti sploh uspe v morje skocit?? a ga črički nic ne uspavajo??? dude noče? ma daj, jaz bom sla kar z nosilko v vodo! Danes je tretji dan in smo naredili malo reda končno... prva dva dni smo se lovili s starejšimi otroki kje bomo jedli/plavali/se igrali/počivali in ta mali je skoooooz visel na joški, ker se je mož ukvarjal z ostalimi tremi. Včeraj popoldne ga je pa vzel in odpeljal z vozičkom za 1,5 uro in sem končno lahko skočila v vodo (zelo na hitro sicer, ker itak sem mogla red v apartmaju naredit in se drugim otrokom malo posvetit). Danes zjutraj mi ga je spet odpeljal hvala bogu. Drugače te spremembe okolja pa moja živčnost v zvezi s tem kar vpliva na to, da je skoz na rokah in na joški. Ampak upam, da bo zdaj bolje, ker vso to nošenje in dojenje 24/7 pri 30-ih stopinjah me spravljata ob pamet. No, ja... Doma sem pa imela kar nekaj časa med dojenjem frej in sem bila kar na komot. Ni pa tak otrok, da bi kar spal v vozičku, če ga ne voziš ali nosiš. Če pa se nosi/vozi pa spi po 3 ure..
|
|
|
|