ironic -> RE: Julijke 2023 (20.8.2023 16:03:28)
|
Ja, 4600g pa ji ni nikjer videt. Prav suhica je, je bolj dolga, trebuščka nima in ima vsa oblačila tam tolk fore 🙂🙂 je pa imela 2700g ko se je rodila. Ko sva šli na AM je začela pridobivat. Ampak ji zdaj skoz stoji. Pediatrinja pravi da je super,ker otrok se mora rediti in da vsak se redi kolikor se mora, ne pa da gledamo smernice. Res ful fajna, ma se vidi da je privat. Čisto drug odnos kot pa v kakem ZD, res. Drugače pa ja, 2 meseca je že bilo naokrog. Ne morem verjet, a zdi se mi da sem prejšnji teden rodila.. Se res rada spomnim poroda, res mi je ostalo v lepem spominu, pa še best cimro sem imela, ko sva še vedno na vezi 😊No ta cimra, njena pa ima 5500g 😁😁 Ne, mislila sem menjat na 1, samo me je enmal strah da bi ji blo premočno,ker je le več OH pa mislim da beljakovin? Čeprav ta dva si nista neki hudih razlik. Ker lahko da jo je to pri prejšnjih tolk zapiralo. Pa preveč sva ji menjala, da bi zdaj spet neki ji zmrdala.. Drugače pa vem, da ni zdaj tak hudo če je dvakrat samo. Edino kar je, ima sedaj močne krčke, kar sva sama kriva. Sva ji mešala in dajala pretoplo za pit 😢 sedaj pa da se spet navadi, joj... Kriki, cviljenje...boga res, da ti je tolk hudo poleg. Končno mi je danes zaspala, sicer na meni, da sem jo komaj odložila. Sem ji termoforček dala poleg trebuščka in se je v lunico spravla okol njega ♥️ tolk se mi vsi otročki smilijo, ko ne moreš nikak pomagat, samo ugotavljaš kaj bi lahko.. Aptamil ima že one male doze pripravljene (1), jaz pravim temu to go 😁 je katera to probala? Takle za na pot se mi zdi fajn. Samo nevem kak je glede tega,ker je to hladno, a mi moramo toplo dajat.. bom pediatrinjo vprašala,ker imamo ta teden kontrolo. Upam da ji končno prime pa bo ok,ker gremo potem na morje. Da ne bo cela štala na plaži 😬 Glede AM pa sem sedaj popolnoma pomirjena, ker vem da sem se res prav odločila in da je to za njo najboljše. Haha, ste mi smešne glede teh pregledov pa odnosov 🤣 jaz bi rada, pa moj ni pripravljen. Je rekel da ne more poroda pozabit, pa posteljice 🤣🤣 da če je vse to šlo ven iz mene, ziher še ni vse ok dol. Jooj 😁😁 čeprav itak ko še maš hormone nabite, sem ga tak nadirala, ko sem itak mela vse drugo v glavi za razloge.
|
|
|
|