Anonimen -> RE: Julijke 2023 (23.8.2023 13:50:30)
|
Foxy mava isti problem 😂 nas tudi zeli biti vecinoma pokonci. Do nedolgo nazaj sem ga skozi nosila preko rame, zdej je ze velik in se mi je pusti glih. Tako, da sedi v narocju in gleda naprej, in pa leze na trebuscku mu tudi pase. Leze pa res samo redko, ali pa ce je ful zaspan. Sva pa zdaj probavala z uspavanjem tako, da ga odlozim, ko se ne spi (je pa umirjen) in potem ponavadi se en cas gleda v postlji… potem pa nekje v 30 min zaspi. 2x uspelo, bomo videli koliko se bo 😊 Eno vprasanje - nas fuuul brca z nogicami, pa maha z rokicami, ko lezi (postlja, gnezdo, pod lokom) res veliko veliko… od kolegice pa ne, samo lepo lezi, malo pobrcka in pomaga in to je to. Je to brcanje ok? 😅 Aja pa dons smo mel bioresonanco. Sicer je stanje kar precej boljse kar se krcev tice. Je pa pokazalo nek odstop kar se tice debelega crevesja in zato kao obcutljivost na vse mlecno, jajca, psenico, paprika, paradiznik, govedina in svinjina, pomaranca. No sem res opazila, da odkar ne jem vec mlecnega (vcasih se pregresim) nima vec toliko tezav, pa enkrat ga je po jajcih obupno napenjalo, isto po paprikah.. paradiznik pa itak ne jem neki, ker ze meni dela tezave. No je oa receno, da ni treba zdej se striktno res izogibat vsem tem zivilom, samo da naj pazim, da jih ne mesam skupaj (npr palacinke, kjer so jajca, moka in mleko)…. Pa da recimo ce jem goveji zrezek, naj ga potem nekaj dni ne jem…. No sem pa vceraj ful palacink pojedla, pa ni blo zaenkrat nic narobe. Malo jemljem tudi z rezervo vse tole 😂 Sasa
|
|
|
|