nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (7.8.2023 7:57:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ironic Joj 4.mama. upam da bo vse vredu in da se bo rešilo! 🍀 Ja, tega pa nihče ne vidi kaj vse ženska za sabo potegne, kaj vse nosi v sebi, navzen pa tiho in super. Kot da smo spet 18., 19.stoletje, a ni tak? nevergiveup nisem videla tvojega posta. Ja res. Vseeno me je "žrlo", čeprav sem rekla ok AM, ampak saj same veste, da nekje noter pa vseeno kanček slabe vesti. No zdaj ob tej steklenički pa sem spoznala, da je pri njej težava. S tem da takoj zaspi, jo je treba zbujat, ampak vseeno ne veš kolk poje ko je pri tebi, tu pa sem sedaj vse videla. Popolnoma enako se obnaša, tisti njeni pogledi ob dojenju, dotiki, gibanje.. identično. Tak da sem videla težavo, in ni denarja da bi mi nekdo to rešil,ker ni na meni. Bogve kaj vse bi mi svetovalka rekla pa bi morala početi. Sem sedaj res pomirjena, brez slabe vesti.Mi pa je res žal ko vidim kak so nekatere, samo tisto, pristavljaj, pristavljaj. Lubi bog, res je bla na meni nonstop, ampak njeni kriki, cela rdeča je bila, pravi hudi jok.. in potem vidim da meni otrok joče od lakote, ma ni vredno to dojenje in moja psiha, ker sem prav videla, da se me loteva depresija, ampak na srečo sem močen karakter, drugače ne bi blo tak. Tisto obsojanje.. ker pač samo 2% žensk ne more dojit. Ma ljubi bog, ni samo v tem poanta... Meni je tudi hudo da se ne dojiva, je res lep občutek, še lepši pa je, ko veš da je tvoj otrok sit. Sem imela posvetovalnico, vse je ok, kontrolo v UKC, vse ok in se lepo razvija. To je vse kar moram vedet. Drage moje, vse smo super in vsaka je mamica ♥️ Ironic, groza kaj delajo ženskam s tem dojenjem. V angleščini se temu reče "Breast Mafia". Jaz sem bila tako napsihirana, da nisem dodala AM starejši dokler nisva v bolnici pristali ker je tok shujšala... Vsi pa samo: "če se doji ne more biti nič narobe, so pač krčki... Pristavljaj, pristavljaj... Samo flaše ne..." jooooj, še zdaj mi gre na jok od tistega obdobja. Pa meni drugače ni panike, da zdaj ta mali tudi že en mesec visi skoz na joški, ker je ZADOVOLJEN in lepo vmes spi in se lepo redi, ta starejša pa samo kričala in hujšala (seveda tega nisem vedela, ker tudi za tehtanje doma takrat še slišala nisem...). Ta starejšima dvema sem dodajala včasih AM in kaj pol??? Sta se najdela pa je bil mir pa lepo sta se dojila zraven eno leto oba. Zdaj pa pač ta malo se samo doji zaenkrat in če je on happy, sem jaz tudi, saj ga malo zvija vsakič po dojenju, ampak to ni isto kot jok in kričanje 24 ur na dan!!!!!! So me pa takrat vse babice in tetke obravnavale kot da sem razvajena sodobna ženska, ki 5 minut joka ne prenese in sem tudi skoraj v depresijo padla... Saša in 4.mama, vsi otročki se kdaj derejo- jaz sem tudi zdaj čisto pomirjena, ampak ker tega pri njemu res ni toliko in če ga nahranim resnično drugega mi ne preostane kot pač sprejet, da se vsake toliko vsak joka in se to zgodi pogosto ob najmanj primernih trenutkih- tako pač je... Tokrat sem opustila vsa pričakovanja in veliko lažje prenašam če gre kaj narobe.4.mama, držim pesti, da se ti lepo uredi vse- res ti ni prozanesla ta nosečnost 🙄🙄💗💗
|
|
|
|