Stella Marella -> RE: Julijke 2023 (12.8.2023 18:23:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ironic Joj ta zadnji zapis, enako. Takrat ko je priložnost pa ne spat, ali pa vse drugo delat. 🙄Pa ne se sekirat da se joče,pa da so drugi poslušali. Meni se zdi to tolk noro in neumno. To so dojenčki oziroma novorojenčki. Ne moremo pričakovati, da se bodo obnašali kot 3-letniki, da bodo tiho ko bomo želeli ipd., Še ta 3-letnik bo kje zganjal celi halo, pa se bo prej tega pogledalo kot dojenčka.Kako pa je pregled bil? Meni je takrat bilo res neprijetno, sploh ker je bris jemala. Brisi so mi vedno bili sila neprijetni, samo zdaj pa še 1x bolj.. Joj, meni se tak smilijo sosedje,ker ima mali vsak večer krče in tako močne in dolge da so to takšni kriki in jok,da groza 😢 meni je tak hudo, da bi res kar šla pomagat. Mislim kak te nagon vleče, samo mislim da bi me njen poslal nekam, ali pa ne.. danes so se neke sosede pogovarjale ravno o tem. Da pač ne moreš otroka privezat, da nisi kriv. No hvalabogu.. ker onadva se bosta počasi ali pobila ali pa se jima bo malo odpeljalo (po slišanem).. jaz sem mojmu govorila, samo da se otroku ne zgodi kaj, zato me je tolk vleklo. No in moja bila očitno jezna ker mi je dala vraga čez ves dan.. ob 15 je zaspala za 2 uri in to je to. Od pol6 do večera, do kopanja nič spala, kr neki ji ni pasalo, da niti ven nisva šli 😮💨😮💨 Prav čakam da bo malo večja, da bo lažje. Da se bo zamotila z igranjem, da bom lahko jaz normalno kaj naredla, da bova šle na dolge sprehode, kako kavo... Po drugi strani pa ko to pomislim kr jočem, ker nikoli več ne bo tako mala, nikoli več ne bo tolk na rokah, da bi bila 100% odvisna od mene, tisti najini trenutki... Joj kak je to res... Ko so večji pa se sprašuješ kje so te male štručke.. ah, hormoni še kr delajo 😁😁😁 ah, sej se ne sekiram, ce drugi slisijo, sej vem, da ni prvi.. samo v dolocenih situacijah, ko mu res ne morem ponudit dojke, je rahlo neprijetno. 🙂 takrat pac ne mores nic in zavedanje, da bo tudi ta faza enkrat mimo, ne pomaga 🙂 sploh, ko sem utrujena ko hudic... aja, to o 3-letnikih...uh 😅 moj bo kmalu 3 in šele ta je nevzdrzen, da joj.. takrat pogledam nasega dojencka in si mislim "kar naj traja..." 😉 gin. pregled ni bil pa nic posebnega, nic nisem cutila, ne vem... meni ti pregledi ze od nekdaj niso nic kaj - mogoce imam samo dobro ginekologinjo. 🤷♀️
|
|
|
|