ironic -> RE: Julijke 2023 (6.8.2023 11:29:15)
|
Pikcapokca jaz sem na istem glede vozičkanja. Ali pa je sitna, ali mi ravno tak lepo zaspi pa ko jo dam v voziček,je kot da bi ji kožo odirala.. potem pa kot si rekla je že vroče. Pa pridejo dnevi ko je ali sitna zarad nečesa ali pa jo krčki dajejo in spet odpade. Jaz tudi upam, da bo boljše čez kak mesec dva in da vse to nadoknadim. Bi res rada km delala, ko sva sami dopoldne.. moram edino še malo skapirat kak pripravit nadomestek ko greva ven, oziroma katere embalaže so najboljše, da imam. Drugače pa ta sns sistem odpade. Ima orng sesalni refleks, prav boli lahko. Ampak sem sedaj kupila novo Aventovo stekleničko. Ma res identična dojki, ker mala se obnaša popolnoma enako kot pri dojenju in tukaj sem sedaj videla, da ni problem v meni in da bi lahko dojila, problem je v njej. Prav igra se, neki malega poje, se zvija.. Potem čez pol ure spet sitnari da bi jedla, a rabila je 20 min za 40ml. Tolk je v porodnišnici pojedla, ne pa zdaj ko bo 2m stara. Ko pa ji dam medela stekleničko pa normalno poje. Tak da super da obstaja res taka steklenička ko res oponaša dojko, čudovito res - če slučajno katera rabi, da bo vedela. Ampak to nova (sv vijola embalaža in ima vstavek proti kolikam). Tako da sem sedaj videla, zakaj je bila ves dan na meni pa nonstop bi se dojila, pa se kregala, pa ni bilo dovolj. Tako da sem pomirjena. In nobena svetovalka in sns sistem tega ne bo spremenil. Steklenička ima fix mleko, pri meni se mora potruditi da pride do mleka prek vode, pa se že tud tolk napravlja, kaj šele pri meni. Tak da ja.. sem sedaj res pomirjena. Obsojanja pa sem si tudi dorekla (v glavi), da če mi bo še kdo kaj rekel okrog tega, da ne bom tiho. Foxy_cat, sem rezervirala kar Krk (mesto). Ker tu je le dežurna, pa ambulanta. Zato najbolj, če slučajno kaj (pa molim boga da ne), ampak raje da je bližina. Iskala sem samo senco. In je še kar, so tri različne plaže okrog. To samo glej, glede sence da je. Sem pa vzela prek apartmanija.hrGledala sem še Crikvenico,pa cene nore, poleg tega je nekak na vzpetini, ne vem kak bi pol z vozičkom lahko, če se da kak drugače tudi, samo pol pa bogve kolk naokrog imaš vožnje. Istra pa mi ni prišla v poštev, ker preden prideš dol do KP, pa spet dalje. Se mi zdi predolga vožnja. Že tu vprašanje kak bo. Upam da bo šlo. Joj, jaz pa še mam višek kg 😭😭 pa ta trebuh joj.. ko sem prišla domov kaj da ga nisem nič več mela, čist malo. Res, po porodu mi je takoj nazaj šel. Zdaj pa mam večjega. Kak je to možno.. neka napihnjena do amena, ker sem samo tako jedla za vzpodbujanje mleka, te pa sem ko kvas kipnila 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ mislim da ovsenih kosmičev ne smem 😐🤷🏼♀️ tak da hvalabogu za poletje in obleke, ker mi ni nič prav od prej
|
|
|
|