Anonimen -> RE: Julijke 2023 (30.7.2023 9:52:17)
|
Pri nas imamo pa dva dni ze HUDE tezave s krcki :( pa sem mislila, da je mimo oz da so tisti krcki v 2.tednu bili hudi. Ni to je next level. :( Tako zelo ga reveza napenja. Tako zelo…. Stiska in stiska in se sprdi, pokaka. Ga dojim in takoj ga zacne sraufat in ne more lepo pit. Bogi revez, zdaj je pa res bogi! Postane ves rdec v obraz, histericno joka, da potem ze kar vmes hripav postane. Tako da imamo skozi dudiko pa Lekobebo, da se vsaj malo umiri. Skozo bi tudi jedel… ampak je v zacaranem krogu, saj ga potem se bolj napenja. Sem tako dalec, da razmisljam, da bi mu dala AM. Ker se krivim, da ima tezave zaradi mene, moje hrane. Ko se je to zacelo dva dni nazaj sem jedla: goveji golaz (sem ga ze prej pa ni skodilo) in rolado s svezimi jabolkami in svezo skuto. Sumim na to pecivo, ampak jabolka sem ze prej jedla in ni bilo panike. No vceraj sem jedla filane paprike in pire (prvic po porodu sem jedla mleto meso). Mogoce to. Ali pa pac samo “tako je”. Uglavnem muka. Vceraj je bil toliko iz sebe (bili smo pri mojih cel dan) da niti zaspat ni mogel popoldne, a komaj je gledal. Spal je 1,5h med voznjo do mojih… potem 8h nic! in potem spet celo voznjo domov. Doma pojedel in takoj zaspal ob 22:30 brez uspavanja! Sem mislila OK mimo je, spal bo dolg… pa se je ob 1:30 ze zbudil, pojedl in spet histerija, ga je moj potem umitil. In potem se je se na 2h zbudil, ob 4:30 pa ze spet ta k**** prebava ga zacela matrat in je v spanju stokcal.. izmucena sem! ☹️ danes mi pride tasca spucat kopalnico in balkon, ker imamo svinjak! Po tleh imam zasusene kaplje mleka, ker mi lije iz josk…. In tudi tega nisem se pocistila. Slaba vest ker otrok trpi, slaba vest zato, ker imam slabo vest, ker se obremenjujem… slaba vest ker je stanovanje svinjak. Pismo tej hormoni! Zjutraj sva pel pesmice in mi je zaspal na rami… in sem vmes jokala - spet, ker se mi otrok tako smili, kaj vse bi dala da bi mu lahko kako pomagala! Guramo se en dan dalje. Jutri se prav bojim kako bo, moj gre v sluzbo seveda… iin jaz sama. Sasa
|
|
|
|