Anonimen -> RE: Julijke 2023 (26.7.2023 11:41:55)
|
Ja saj vem - kao ne priporčajo ampak nekako si moremo vseeno olajšat stvari, a ne?! bom tudi o tem s pediatrom kakšno rekla, ker če bo šlo tako naprej, bom tudi jaz vzela nosilko, vsaj za občasno [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Pikapolonica - naš ima ovčko Ewana in mu en šum kar fejst paše, ga vedno prižgem ko spi .. da se navadi [sm=smiley1.gif] .. beli šum sem probala ampak ni haska, mislim, da more mali čutit vibracije (napa, fen).. samo zvok mu je premalo [sm=zmeden.gif] .. dojila sem vedno pol sede ponoči in mi je bila ful muka, ker sem komej ostala pri sebi, dons je bilo leže fulj boljše tako, da probam sedaj s tem načinom, če nam bo OK [sm=bravo.gif] Foxy, saj to - 14 dni [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif] .. jaz obožujem mlečno... ampak če druge ne bo, bomo tudi to probali [sm=smiley1.gif] .. tudi to bo za pediatra [sm=bravo.gif] mu tudi jaz dam dudo pred lupinico in vožnjo, potem je mir [sm=smiley36.gif] No pa da nebom samo jamrala ane [sm=smiley36.gif] .. naš mali se že smejčka, ful je luštkan, pa ko se uspe sam zamotit (tudi če samo 5 min) z ovčko ali pa ko gleda okrog. Včeraj se je zamotil kar s tetra plenico in mu je bila ful všeč, ker je ful živopisana ... lih dons sem mu ninico operala, sem mu jo naročila. Baje, da je fajn če jo mamice nosimo dost pri sebi, da se odišavi z našim vonjem in jo imajo potem radi [sm=smiley36.gif] Mamice - kdaj pa lahko pričakujemo kakšne večje mejnike, recimo, da ful posluša, ko mu kaj govoriš, da dela grimase, se smejčka (ne refleksno), da kaj prime? ... komaj čakam vse to [sm=duda.gif] Saša
|
|
|
|