Sun89 -> RE: MAJČICE 2021 (13.10.2020 10:29:03)
|
Teža je ok, še dojim pa gre še mal k tamali hehe, a ti si, že 10t super, jaz sm bla v, 7t in še nekaj zdej sm, že spet pri 6t hahha od včeraj, nisem neki ful lačna, nič utrujena, zanimivo res.. Še pride pomoje. Danes ponoči sva bl celo noč pokonci tamala vročino, pomoje bodo zobki,.. Kar se pa tiče spola pa si, želiva zdej fantka valda da bo par, če pa ne pa tud prav 😃😃😃 vazno je zdravje najbolj zanimivo mi je to da imam že imena izbrana jao😂 IZVIRNO SPOROČILO: evkaliptus Potem bosta dali kri že prej za DHT.. hmm se bom poskusila jaz tudi tako zmenit... Ja, če se ne vidi in niso prepričani potem raje ne povejo 🙂 Upam, da se pri meni bo! 😁 Pravijo, da je dobro prej pojesti kaj sladkega, da otrok ne spi? Ker pri meni je zadnjič spančkal, pa se ga res ni dobro videlo na UZ, ker je bil v čudni legi, pa ga je potem zbudila s tresljaji po trebuhu, da se je začel premikati😊 Kako ste kaj s težo? Jaz sem zaenkrat pridelala pol kg (danes je 10t6d), čeprav se mi zdi, da se še ne bi smela redit tako kmalu, ko še niti trebuh ni zrastel 🙈 res pa je, da se mi je ta teden grozno povečal apetit 😣
|
|
|
|