Sun89 -> RE: MAJČICE 2021 (14.10.2020 13:01:25)
|
No sm, zastala sm vidla da je to tvoja prva 🤰🏿. Hahha kwa me meče danes vse narobe napišem 🤣🤣🤣🤣 danes sm v 7t Juhu, še mal pa dobimo bodi za tamalo da domačim sporočimo veselo novico :) IZVIRNO SPOROČILO: Sun89 Aja o sranje :( Ej in kaj maš potem prvo punčko? IZVIRNO SPOROČILO: evkaliptus Ni skrivnost 😉 sem nekje v temi že napisala... na kratko, pristala sem na urgenci v joku zaradi groznih bolečinih, naredili so UZ, nič posebnega, sprejeli na oddelek, kjer sem dobila en kup analgetikov pa ni bilo nič bolje in ker UZ ni nič pokazal, so naredili laparoskopijo... sumili si na zasuk jajčnika, kar se na laparo ni pokazalo (lahko, da se je obrnil sam) in odstranili zarastline, ki so se pokazale šele med posegom, ki bi lahko bile vir bolečin. Skratka ostajam nepojasnjen primer, menda nisem edina, ampak ena redkih... sem na bolniški, ne smem dvigovat stvari ali se preveč naprezat. Danes sem bila na daljšem sprehodu in kar nekaj stvari postorila po hiši, pa me morda zato spet boli. Že počivam.. 😇 In hvala za pozitivne misli💜 IZVIRNO SPOROČILO: Škratek89 Hvala za vse spodbudne besede. [sm=smiley27.gif] Ja, težko je it preko svojih misli, ki te res lahko prav obsedejo. V tem primeru skušam čimprej preusmerit pozornost drugam ali pa komu potožim svoje skrbi [sm=smiley1.gif] Ojoj, boga.. [sm=smiley6.gif]kakšen poseg pa si imela, če ni skrivnost? Želim ti, da bo vse vredu in da bolečine čimprej prenehajo [sm=smiley27.gif] Sem v mislih s teboj.
|
|
|
|