Sun89 -> RE: MAJČICE 2021 (9.10.2020 20:27:23)
|
Ja sam res, pomoje se gre bolj za une kao, manj jih je v prostoru pa to. Sej boš vidla kako bo.... Vse bo tako kakor mora biti. Ej moj je bil ful vesel k je šel z mano, še prej je dam prišel s službe da sva šla skupaj, v prvi 🤰🏿, jao keri občutki res... ❤️❤️. Je pa res da že zdele vidim prva nosečnost drugi občutki kakor pri drugi 🤰🏿.... Skrbi te pa itak za oba neglede nato da je šele začetek, 😊🥰🥰🥰🥰Križ je pa boljše, ful boljše 😎😎 IZVIRNO SPOROČILO: evkaliptus Super, da imaš že prej 😉 Joj jaz tudi upam, da ne bodo zapirali.. čeprav glede na moje težave, mi ne bo zmanjšala število pregledov... zdaj jih imam zaenkrat še vedno na 14 dni... me pa skrbi, da mi ukinejo spremstvo na nuhalni, ker je najin prvi otrok in bi res rada, da je mož zraven. Sploh sedaj, ko sem videla kako lepo je vidit premikajočega otročka, bi bilo lepo, da še on to doživi. No sicer bo pač moral zadoščati posnetek... ampak je neumno, da partnerja ne bi pustili zraven, navsezadnje gre za isto gospodinjstvo, torej ali sva oba zdrava ali pa ne. 🙄
|
|
|
|