Sun89 -> RE: MAJČICE 2021 (16.10.2020 7:26:00)
|
Ojla. Ejj sej jaz pa drug mesec ko zaključim porodniško in grem na sestanek že zmenit kdaj začnem povem da sem noseča in da naj obdrži zase, upam da bo, heh........! Sicer bo itak ful negativno presenečena ampak dobr,..... Lep dan bejbe 😎 ☔ ☀ IZVIRNO SPOROČILO: evkaliptus Ja, danes sem že bolje🤗 Super, da je vse ok in pa tudi za tokso, boš sedaj bolj mirna 😉 Jaz sem šla danes v Medicare oddat kri za DHT, da bom drug teden imela izvid že sabo na nuhalni. Jutri ga prejmem na mail. Me prav zanimajo številke🤞🍀 In pa odštevam dni do nuhalne 🙈 Danes sem se sproti oglasila še v službi, vsi so zelo veseli zame (z izjemo vodje... ampak to sem že “prebolela” 🙂 ) Kljub temu, da sem prosila, da novico zadrži zase, saj je moja osebna novica, ki sem jo želela sama delit, je povedala že praktično vsem🙄🤦♀️ ...ampak važno, da sem dobila pozitivno reakcijo in čestitke od vseh, mi je bilo kar malo lažje😊 drug teden sem še na bolniški, potem pa delo od doma. Sun, ne vem kje naj bi ležal, ampak jaz imam pa občutek, da je na desni😄 IZVIRNO SPOROČILO: Škratek89 Sun89, res dobra in simpatična ideja ❤️ Evkaliptus, kako si kaj, so se že bolečine pomirile? Jaz sem danes opravila kontrolo pri svoji gin (12t), vse je vredu, lep rastemo in kar je še dobra novica, da sem že prebolela toksoplazmozo. 😊 En lep, čeprav deževen dan vsem nosečkam 🍀🤗
|
|
|
|