PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (7.10.2020 23:10:40)
|
Jaz imam tokrat to srečo, da sem nekako sama svoj šef, oz. Je moj šef realno gledano moj oči, tako da je bilo veselje. Sva pa na srečo ker je malo podjetje že prej imela ta scenarij na mizi, tako da ni bilo panike. Imam bolj težavo z možem, ki mislim da bo po temle čudežnem spočetju potreboval še precej časa da se sprijazni s situacijo :( Mislim da v službi je nekjr pravi čas po nuhalni, jaz sem v prvo povedala edino najtesnejšim sodelavkam da so me lahko malo šparale, ker sicer če je kaj narobe, se še predolgo vsi ukvarjajo s tem na žalost. Evkaliptus ne sekiraj se, je pa res da včasih tudi delodajalci z otroci ne razumejo vedno ko zanosi zaposlena, kar je zelo žalostno. Ja slikco sem tudi jaz dobila prejsnji teden, res zgleda kot fižolček, sem primerjala s hčerkino prvo, in je skoraj enako ;) šele na nuhalni se mi zdi da je lepša slika, in se je vsaj pri meni lepo videla glava pa roke in noge in spomnim se kot včeraj da se je na nuhalni premikala po maternici kot da se spušča po toboganu ;) imam še posnetek 🥰
|
|
|
|