|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARČEVKE 2021
14.8.2020 18:02:57   
Srečka138
Dot. Dobrodosla ❤I did it again, me veseli da je s pikico vse uredu ❤
Kako ste kaj punce? Se kateri ze pozna trebuscek? Jaz ga ze ne morem vec skrivat, zadnje dni zivim v prevelikih cunjah, in probam malce skrit, vsaj se do nuhalne, potem pa bom zacela kazat.Imam pa skos neko krvavo sluz, po par uric na dan, mogoce 2 urice in potem mine. Ce veliko pocivam se kmalu neha, ce sem malo vec na nogah pa se zacne. Ce mi bo zacelo tect v potokih bom sla na urgenco, da ne bom sla tja in me bodo poslali domov ker tisti trenutek ne krvavim... jutri vstopam v 12. Teden, kako gre hitro.

(odgovor članu I did it again)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.8.2020 19:20:12   
Lizika90
Evo se javljam.
Danes sem dobila neljubi klic od sestre z ginekologije. Imam povišan sladkor ravno na meji, ampak me po protokolu morajo poslat naprej.user posted image user posted image
V ponedeljek se moram naročit, ker sem danes klicala pa se seveda ni nihče javil v določenih urah.

Dot. Dobrodošla med nami :)
I did it again super da je pregled za tabo, da si lahko malo pomirjenauser posted image

Srečka lepo da se ti trebušček že pozna, jaz pri sebi že komaj čakam da se mi bo lepo zaokrožil. Sicer sem malo bolj močne postave tako da bo še malo trajalo.
Joj srečka upam da se ti sluz umiri, počivaj počivaj.
Sicer je meni zadnjič ginekologinja omenila da se v teh tednih zna pojaviti izcedek, če se nekaj odlušči a kaj že.
Tako da je rekla da če ni res krvavo naj nič ne skrbim.
Samo pri meni zaenkrat ni nič, res pa da zelo veliko počivam, se moram kar malo brcnit v rit, da bom več migala.
Ampak, če je pa tako vroče ali pa je dež

(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.8.2020 19:55:28   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Evo se javljam.
Danes sem dobila neljubi klic od sestre z ginekologije. Imam povišan sladkor ravno na meji, ampak me po protokolu morajo poslat naprej.user posted image user posted image
V ponedeljek se moram naročit, ker sem danes klicala pa se seveda ni nihče javil v določenih urah.

Dot. Dobrodošla med nami :)
I did it again super da je pregled za tabo, da si lahko malo pomirjenauser posted image

Srečka lepo da se ti trebušček že pozna, jaz pri sebi že komaj čakam da se mi bo lepo zaokrožil. Sicer sem malo bolj močne postave tako da bo še malo trajalo.
Joj srečka upam da se ti sluz umiri, počivaj počivaj.
Sicer je meni zadnjič ginekologinja omenila da se v teh tednih zna pojaviti izcedek, če se nekaj odlušči a kaj že.
Tako da je rekla da če ni res krvavo naj nič ne skrbim.
Samo pri meni zaenkrat ni nič, res pa da zelo veliko počivam, se moram kar malo brcnit v rit, da bom več migala.
Ampak, če je pa tako vroče ali pa je dež

Vse bo dobro. ❤ 2x ali 3x na dan si bos morala merit sladkor, sledit neki dieti. Boljse za tvojega otroka, da je tako. Drugace pa to ni nic takega, se clovek navadi. Mene bodo tudi mogoce poslali na dieto, ker imamo v druzini sladkorno... ce zdaj nisem "padla" testa, ga bom pa kasneje na glukoznem testu. Mislim da tudi meni ne uide dieta...

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.8.2020 20:06:23   
Lizika90
Bomo zmogli...bomo jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
14.8.2020 20:45:55   
Žanka
Pozdravljene.Zapuščam skupino marčovske 2021.V sredo sem imela pregled pri svojem G pred tem sem en teden krvavela,v ponedeljek in torek sta z mene šla 2 velika kosa verjetno je blo na pohodu splav.V sredo bla pri svojem G in ni več videl ploda,zato me je dal na medikamentozno prekinitev nosečnosti.Danes sem bila na urgenci naročena imela sem še en pregled da vidimo kak je v resnici na stvari in res se je izkazalo da mi je plod odmrl,zato sem dobila 1 tableto Myfegina ,ki jo vzamem zjutraj med 8-9 in nato v ponedeljek med 8-9 zjutraj še 2 tableti Topogyna .

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.8.2020 20:55:42   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Žanka

Pozdravljene.Zapuščam skupino marčovske 2021.V sredo sem imela pregled pri svojem G pred tem sem en teden krvavela,v ponedeljek in torek sta z mene šla 2 velika kosa verjetno je blo na pohodu splav.V sredo bla pri svojem G in ni več videl ploda,zato me je dal na medikamentozno prekinitev nosečnosti.Danes sem bila na urgenci naročena imela sem še en pregled da vidimo kak je v resnici na stvari in res se je izkazalo da mi je plod odmrl,zato sem dobila 1 tableto Myfegina ,ki jo vzamem zjutraj med 8-9 in nato v ponedeljek med 8-9 zjutraj še 2 tableti Topogyna .

Joj Žanka, hudo mi je zate 😔😔 drzi se ❤❤ posiljam ti en velik objem ❤

(odgovor članu Žanka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.8.2020 15:00:51   
N****
Joj Žanka žal mi je 😕😔😞

Js že res komaj čakam na ta 1.pregled, še 13 dni.... jutri grema na morje (če si ne premislima, tale covid in karantena mi bosta živce pobrala!!) Saj plavanje v morje je čisto ok ane, mislim da me nima kaj veliko skrbeti....? Sicer počutje še naprej super, občasna rahla slabost po kosilu, drugač pa se nimam za pritoževat... Upam da se lepo razvija zato res komaj čakam 28.8. 😁😁

Neposredna povezava do sporočila: 207
15.8.2020 15:22:14   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: N****

Joj Žanka žal mi je 😕😔😞

Js že res komaj čakam na ta 1.pregled, še 13 dni.... jutri grema na morje (če si ne premislima, tale covid in karantena mi bosta živce pobrala!!) Saj plavanje v morje je čisto ok ane, mislim da me nima kaj veliko skrbeti....? Sicer počutje še naprej super, občasna rahla slabost po kosilu, drugač pa se nimam za pritoževat... Upam da se lepo razvija zato res komaj čakam 28.8. 😁😁

Zdajle pejta ko je se moznost it! Naslednji teden bo menda vse poostreno in marsikam ne bo mogoce it.Za morje nevem tocno, za bazene v toplicah pa vem da ni priporocljivo do 12. Tedna, ker predolgo plavanje v vroci vodi povzroca splave... zato za morje nisem sigurna, pomoje je enako, samo odvisno koliko je toplo. Jaz bi se vseeno malo pazila in ne bila predolgo v vodi...vazno da del nad sramno kostjo ni predolgo v toplejsi vodi ker vroca voda mehca misice in pride do odprtja maternicnega vratu. Tocno koliko stopinj naj ima pa poglej na googlu ce kaj pise. 

(odgovor članu N****)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   MARČEVKE 2021
15.8.2020 16:32:14   
RS86
Živijo punce. 

Se pridružujem klubu srečih 🤰😄  Tenutno sem v 9t4d. Prvi pregled sem imela, vse super, tako kot mora biti. PDP 15.3.2021Sem pa že mamica čudovitega fantka, ki ima 2 leti in 5 mesecev. Ima roj.dan 9.3., tako da možno da si ga bo moral deliti s prihajajočim bratcem/sestrico 😊Novembra lani smo pa tud mi šli skozi bolečo izkušnjo, saj sem 2 dni pred prvim pregledom (v osmem tednu) zakrvavela. Takoj sem letela na urgenco, kjer so ugotovili, da je samo gestacijska vrečka in ploda nikjer. Tako da so mi pol tud dali tabletko in se je vse ščistlo že naslednji dan. Sočustvujem z vsako žensko, ki gre skozi ta proces. Velik objem!Tako da to nosečnost malo več delajo živčki in sem vsake slabosti, utrujenosti in drugih znakov neizmerno vesela, saj mi daje tolažbo da je vse ok 😄Lepo da nas je kar nekaj, ki bomo delile te vesele trenutke. Vsem skupaj vse dobro 😘

Neposredna povezava do sporočila: 209
15.8.2020 20:08:10   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: Žanka

Joooj Žanka kako hudo mi je zateuser posted image user posted image drži se...upam da zate kmalu posije sonček z novo srečo user posted image user posted image
Pošiljam ti velik objem!

(odgovor članu Žanka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.8.2020 20:11:26   
Lizika90

Joj Žanka žal mi je 😕😔😞

Kolikor sem brala je plavanje dobro, nisem pa zasledila ali bi lahko bilo škodljivo v zgodnji nosečnosti. Res pa pazi da se ne prehladiš in obvezno se preobleci v suhe kopalke ko prideš iz vode.
Pazi nase in uživaj user posted image

(odgovor članu N****)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.8.2020 20:18:19   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: RS86

Živijo punce. 

Se pridružujem klubu srečih 🤰😄  Tenutno sem v 9t4d. Prvi pregled sem imela, vse super, tako kot mora biti. PDP 15.3.2021Sem pa že mamica čudovitega fantka, ki ima 2 leti in 5 mesecev. Ima roj.dan 9.3., tako da možno da si ga bo moral deliti s prihajajočim bratcem/sestrico 😊Novembra lani smo pa tud mi šli skozi bolečo izkušnjo, saj sem 2 dni pred prvim pregledom (v osmem tednu) zakrvavela. Takoj sem letela na urgenco, kjer so ugotovili, da je samo gestacijska vrečka in ploda nikjer. Tako da so mi pol tud dali tabletko in se je vse ščistlo že naslednji dan. Sočustvujem z vsako žensko, ki gre skozi ta proces. Velik objem!Tako da to nosečnost malo več delajo živčki in sem vsake slabosti, utrujenosti in drugih znakov neizmerno vesela, saj mi daje tolažbo da je vse ok 😄Lepo da nas je kar nekaj, ki bomo delile te vesele trenutke. Vsem skupaj vse dobro 😘

Dobrodošla :)
Želim ti mirno nosečnost :)

Joj mene stalno dajejo živčki, vedno imam v ozadju kakšne slabe občutke, glede na to koliko časa sva čakala na najino pikico lahko samo upam da bo do konca vse vredu. user posted image

(odgovor članu RS86)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.8.2020 2:15:55   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Joj Žanka žal mi je 😕😔😞

Kolikor sem brala je plavanje dobro, nisem pa zasledila ali bi lahko bilo škodljivo v zgodnji nosečnosti. Res pa pazi da se ne prehladiš in obvezno se preobleci v suhe kopalke ko prideš iz vode.
Pazi nase in uživaj user posted image
V morju mogoce da res ni problem, saj je tudi bolj "naravna" voda. In pa seveda tako kot si rekla ti Lizika, obvezno menjavanje kopalk. Nekatere si not tlacijo se tampone, ampak tamponi v tem primeru res niso pomembni, saj je v noznici vec bakterij kot kjer koli v kopaliscih... Bazeni pa so res odsvetovani s strani ginekologov, do 12. Tedna. 

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.8.2020 12:24:33   
lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138

Joj Žanka žal mi je 😕😔😞

Zdajle pejta ko je se moznost it! Naslednji teden bo menda vse poostreno in marsikam ne bo mogoce it.Za morje nevem tocno, za bazene v toplicah pa vem da ni priporocljivo do 12. Tedna, ker predolgo plavanje v vroci vodi povzroca splave... zato za morje nisem sigurna, pomoje je enako, samo odvisno koliko je toplo. Jaz bi se vseeno malo pazila in ne bila predolgo v vodi...vazno da del nad sramno kostjo ni predolgo v toplejsi vodi ker vroca voda mehca misice in pride do odprtja maternicnega vratu. Tocno koliko stopinj naj ima pa poglej na googlu ce kaj pise. 

Plavanje v morju v nosecnosti je celo priporocljivo zaradi telesne aktivnosti, morsla voda ni skodljiva. Odsvetuje se kopanje v bazenih zaradi moznodti infekcije in pa jakuzziji, zaradi vroce vode.  Ce so pa kaksne tezabe infekcije karkoli, se pa kppanje cisto odsvetuje.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 214
18.8.2020 17:36:03   
Srečka138
Je katera kdaj uporabljala angelsound za poslusanje srcka? Ga ima katera namen kupit?Ubija me cakanje na nuhalno, se 14 dni. Mocno upam da je vse ok, ko grem na veliko potrebo si dostikrat obrisem krvavo sluz iz vagine. Za na urgenco ne krvavim dovolj in me niti ne bodo pregledovali. Moja G pa je na dopustu do konec avgusta 😐😐

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.8.2020 19:40:24   
RS86
Jaz se za nakuo AS ne bi odločla, ker sm brala malo forume in nekater pišejo da pred 12t se ne sliši dobro, plus težko je kdaj najti utrip, ker otrok je še majhen in seveda se tudi skozi premika in bi me bolj takrat grabla panika.

Če te pa močno skrbi zaradi krvave sluzi, bi jaz šla na urgenco. Men se je zgodilo v prvi nosečnosti, da ko sm šla lulat sem obrisala malo krvi in sem bla v 5min že na urgenci pa so mi nardili UZ, ker sem razložla da je sveža kri in da me skrbi. Me noben ni čudno gledo. Mi je pa dala takrat tiste tablete na D...(se ne spomnem točnega imena), ma ker se mi krvavitev ni ponovila jih nisem jemala in z mojim sončkom ni nč narobe. 

Neposredna povezava do sporočila: 216
18.8.2020 20:04:42   
lillchy123

Je katera kdaj uporabljala angelsound za poslusanje srcka? Ga ima katera namen kupit?Ubija me cakanje na nuhalno, se 14 dni. Mocno upam da je vse ok, ko grem na veliko potrebo si dostikrat obrisem krvavo sluz iz vagine. Za na urgenco ne krvavim dovolj in me niti ne bodo pregledovali. Moja G pa je na dopustu do konec avgusta 😐😐

Jaz ga imam. Ampak je tako. Naceloma je za poslusanje srcka po 12 tednu. Zdravniki ga ful ne marajo, ker je res tako, da se otrok premika, obraca..potem je se odvisno ali je bolj spredaj ali bolj zadaj in ali je obrnjen s hrbtom ali trebusckom.  Moj zakladek se skriva tocno po mojo zilo, kjer se zelo glasno slisimoj utrip. In ga nikakor nisem nasla, tako da sem bila res ze cisto panicna. No, potem mi jecle uspelo. Ampak moras res vedezi, kje utrip iskati in kaj sploh isces.

Neposredna povezava do sporočila: 217
18.8.2020 20:06:04   
lillchy123
Srecka, jaz bi sla na samoplacniski pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 218
19.8.2020 10:55:36   
Lizika90
Srečka a nihče ne nadomešča tvoje ginekologinje? user posted image Menda bi te ja kdo lahko pregledal. Želim ti da se vse dobro izteče!

Kako ste kaj ostale? Počutje?
Meni je zadnjih nekaj dni spet kar dosti slabo. Sicer sem vmes že imela obdobje ko mi ni bilo nič.
Pa seveda občasno špikanje v jajčnikih. Ko se hitro premaknem ali pa ko kihnem me prav zelo zbode.

Neposredna povezava do sporočila: 219
19.8.2020 17:00:42   
Srečka138
Sem sveze zakrvavela. Trenutno cakam na urgenci.

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.8.2020 17:02:55   
lillchy123

Sem sveze zakrvavela. Trenutno cakam na urgenci.

🐞🐞🐞🐞🐞

Neposredna povezava do sporočila: 221
19.8.2020 19:45:11   
Srečka138
Sporocam, da smo zivi in zdravi. Sveza kri in izcedki pa naj bi prihajali iz polipa, ki mi je nastal na maternicnem vratu. Polipa se menda ne odstranjuje v nosecnosti, naj nebi bil pa nic nevarnega. Sem pa bila kregana ker sem prisla na urgenco. V prejsni N so me 4x tako lepo sprejeli na urgenci zaradi izcedkov je pa res da me je lani sprejemala povsem druga ginekologinja kot je bila danes. Me je prav na lep nacin okregala. Sem rekla da nisem vedela da moram najprej do svoje G in me potem oni napotijo na urgenco, v prejsni N mi je bilo receno, cim bo kri takoj na urgenco. Zdaj pa vedi. Tako da ja, ce bi to vedela bi res poklicala dezurno G v zdravstvenem domu...

Neposredna povezava do sporočila: 222
19.8.2020 19:51:43   
lillchy123
Samda je vse u redu. ❤

Neposredna povezava do sporočila: 223
19.8.2020 20:05:42   
Srečka138
Ja hvala bogu. Se mi je ze kar malo zacela odvijat zgodba iz prejsne N....Je pa otrocek nekoliko vecji kot bi moral biti, do zdaj je vedno za en teden zaostajal glede na mojo nosecnost, zdaj pa zaostaja samo se za 3 dni. Tako da je danes velik za 12t1d. Zdaj pa cakat se 2 tedna do nuhalne. In upam da bo tam tudi vse ok.

Jaz tudi cutim neke spikce, ampak nekoliko pod jajcnikom, tako da razmisljam da bi to lahko bile ze kaksne brcike, premikci? Kaj ste cutile tiste ki ste ze imele to izkusnjo? Vem da je se zelo zgodaj ampak je dejansko mozno?
Tudi mene je parkrat zabolelo ko sem kihnila, obcutek kot da mi bo vse padlo ven, pa kot da bi me nek krc zagrabil, od takrat med kihanjem z obcutkom pritisnem del pod popkom in ga nekoliko dvignem gor in pa z drugo roko se primem med noge in od takrat nimam vec teh tezav.

Neposredna povezava do sporočila: 224
19.8.2020 21:00:51   
RS86
Super, sam da je vse uredu.

Lahko da zdj malo tudi komplicirajo zaradi covid stanja, ker men v prejšnji N niso čist nč rekli, ko se mi je to zgodilo.
Drugač pa tud mene skoz špika pa tišči. Js mislim da je to zaradi tega kr se maternica širi, ker za kakšne premike čutit je še dosti prezgodaj. Js sm svojega pikeca začutla v 16t, ma čisto tako nežno, ko da bi mela metuljčke v maternici. Seveda kakšen teden kasneje so pa že bli konkretni brci, ko je že malo zrastel 😊

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?