|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARČEVKE 2021
24.8.2020 19:20:24   
Lizika90
Hej Srečka

Kdaj pa imaš ti nuhalno?
A si mogoče napisala pa sem spregledala?

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.8.2020 19:59:45   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Hej Srečka

Kdaj pa imaš ti nuhalno?
A si mogoče napisala pa sem spregledala?

1.9... .se 8 dni 😀

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.8.2020 20:13:21   
Lizika90
Noo naj nama hitro mineuser posted image

(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 253
25.8.2020 19:13:03   
MacB

IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: MacB

srečka jej tisto kar ti paše, ne se omejevat. Moji so suhe salame pasale, pa so prav tako nevarne, pa na koncu ni bilo nič. Mau smole bi morala met, da če do zdaj nisi fasala toksoplazmoze, da bi jo pa ravno zdaj v nosečnosti.

Ja no ne vem, ti me poznas ze od prej, ves koliko smole imam... lani sem fasala mikrosporijo, ker sem pac pobozala eno neznano macko, in to ravno v nosecnosti. Prej sem pa prakticno od otrostva zivela z mackami pa nisem se nikoli kaj takega fasala.Zato se res nekako "pazim" da od prepovedanih stvari jem samo pasteto, suhe mesnine mi v obeh nosecnostih sploh niso disale, prej sem jih pa pojedla kolikor sem jih hotla.

Ja, res te poznam od prej, a vseeno, take smole pa ne morš met, no madona user posted image Drugače pa mi imamo tudi mačko, a smo se je v nosečnosti izogibali, pa še jaz sem se vsakič pošteno umil, ker jaz sem jo božal, vseeno je crkljan muc. Je pa res, da je izključno hišni, ne gre nikoli ven. Kako si drugače srečka? Kdaj maš nuhalno? Verjetno si na bolniški in strogem mirovanju? Sori če si že o tem pisala, a ne spremljam redno. A zdaj ko vem, da si marčevka user posted image , te bom spremljal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
25.8.2020 20:06:29   
Srečka138

srečka jej tisto kar ti paše, ne se omejevat. Moji so suhe salame pasale, pa so prav tako nevarne, pa na koncu ni bilo nič. Mau smole bi morala met, da če do zdaj nisi fasala toksoplazmoze, da bi jo pa ravno zdaj v nosečnosti.

Ja no ne vem, ti me poznas ze od prej, ves koliko smole imam... lani sem fasala mikrosporijo, ker sem pac pobozala eno neznano macko, in to ravno v nosecnosti. Prej sem pa prakticno od otrostva zivela z mackami pa nisem se nikoli kaj takega fasala.Zato se res nekako "pazim" da od prepovedanih stvari jem samo pasteto, suhe mesnine mi v obeh nosecnostih sploh niso disale, prej sem jih pa pojedla kolikor sem jih hotla.

Ja, res te poznam od prej, a vseeno, take smole pa ne morš met, no madona user posted image Drugače pa mi imamo tudi mačko, a smo se je v nosečnosti izogibali, pa še jaz sem se vsakič pošteno umil, ker jaz sem jo božal, vseeno je crkljan muc. Je pa res, da je izključno hišni, ne gre nikoli ven. Kako si drugače srečka? Kdaj maš nuhalno? Verjetno si na bolniški in strogem mirovanju? Sori če si že o tem pisala, a ne spremljam redno. A zdaj ko vem, da si marčevka user posted image , te bom spremljal user posted image

Da bi te buh uslisou, da ne bom kaksno sranje fasala 😄...macko sem bozala kaksne 14 dni preden sem sploh izvedela da sem noseca, no kmalu po tem ko sem ze vedela so se zaceli pojavljati fleki. Kot zakleto....drugace sem pa uredu, dete raste, jaz pa prav tako 😜 nuhalno imam 1.septembra, se malooo. Smo pa trenutno na 12t3d, baje sem noseca en teden vec, sem ze cisto zgubljena. Povedala nisva se nikomur, da se slucajno spet ne opeceva, ce bo na nuhalni vse ok, potem pa bo festa vrjetno. Saj nevem kako naj ti recem, hvala bogu sem brez sluzbe, da nimam se teh skrbi (hodim malo "na crno" delat, da vsaj nekaj zasluzim). Drugace pa tut pocivam velik, kaj prevec sklanjat se ne morem ker me nenormalno boli trtica, slabo mi je bilo hvala bogu samo nekje do 7. Tedna. Izcedki so se mi tudi umirili, zadnjic sem nekaj sveze zakrvavela pa so ugotovili da mi je nastal nek polip na maternicnem vratu, in da naj bi iz tega krvavela. 4.septembra imam pregled pri svoji G bom videla kaj bo rekla. Drugace pa moram rect da si nisem mislila da bom tokrat tako brez tezav prebrodila prvih 12.tednov, sem prav vesela da je tako.

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.8.2020 11:21:44   
honnybunny
Dober dan vsem! V torek sem bila na pregledu pri svojem G in je vse v redu. Velikost je za dva dni več (11t6d), kot je dejansko (11t4d). Na UZ se je vse lepo videlo, ampak slikica ki sem jo dobila je pa en zmazek user posted image . Sicer mi zdi, da sem dobila kar dovolj informacij. Nuhalno in DHT imam na napotnico in sem se naročila kar v UKC LJ. Tudi jaz imam 1. septembra user posted image user posted image . A je bila katera tam, a v redu naredijo?

Marčevke, a se vam že kaj pozna trebušček? Meni zjutraj ne, zvečer pa ja user posted image user posted image

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 256
27.8.2020 14:50:18   
Srečka138
Tudi jaz nimam kaj prevec lepih, na obeh je slikano v hrbet, pa ceprav ga je s sondo videla tudi v obraz oz. sprednji del..
Meni se ze pozna skozi cel dan, je pa zvecer bolj intenzivno. Nisem pricakovala da se mi sploh bo tako hitro ze kaj videlo, v prvi nosecnosti ni bilo v 10. Tednu ne duha ne sluha o trebuhu, tokrat se mi je pa okrog 10. Tedna ze videlo ob vecerih. Cisto odvisno. Imam kolegico ki je imela ze v 8. Tednu tak trebuh, kot ga bom jaz imela v 5. Mesecu...
Kako je s tem DHT? Ti kri vzamejo na sami nuhalni ali moras it kam posebaj dat kri, kaksen dan prej ali kako? Sploh nevem kako to gre.

(odgovor članu honnybunny)
Neposredna povezava do sporočila: 257
27.8.2020 16:33:22   
Metka234

Mac že cilja na majčevke 2021 sigurno 😃😃

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 258
27.8.2020 16:45:12   
honnybunny
Tudi mene zanima. Sem se naročila po telefonu na nuhalno in DHT, ampak ne vem če so si vse prav zabeležili user posted image Sem potem še nekajkrat poklicala, da vprašam če sem tudi na DHT sigurno naročena, ampak se ni nihče oglasil ... mogoče pokličem še jutri user posted image

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 259
27.8.2020 16:54:10   
MacB

IZVIRNO SPOROČILO: Metka234

Mac že cilja na majčevke 2021 sigurno 😃😃

Hahaha ni šanse, sploh pa moja še krvavi.

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 260
27.8.2020 16:55:02   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: honnybunny

Tudi mene zanima. Sem se naročila po telefonu na nuhalno in DHT, ampak ne vem če so si vse prav zabeležili user posted image Sem potem še nekajkrat poklicala, da vprašam če sem tudi na DHT sigurno naročena, ampak se ni nihče oglasil ... mogoče pokličem še jutri user posted image

Jaz ko sem se narocila na nuhalno, sem potem vprasala kaj pa glede tega DHT, pa je rekla ce se bom tudi na to narocila pa sem vprasala do kdaj moram to sporocit pa je rekla no to se lahko odlocite se isti dan ko boste opravili nuhalno, ker pac takrat se sama nisem tocno vedela ali bom sla na oboje ali samo na nuhalno. Sem pa brala da rezultate nuhalne dobis en teden kasneje domov po posti, ce na isti dan opravis se DHT, zato sem razmisljala da bi sla v petek oddat kri za DHT, da do torka upam da ze dobijo rezultate. Zdaj pa nevem tocno a to res tako gre, ali sem si mogoce narobe razlozila prebrano.

Neposredna povezava do sporočila: 261
27.8.2020 17:07:55   
honnybunny
Hvala, Srečka, zdaj mi je vse jasno user posted image Jaz bom potem kar v torek dala še kri in počakala pošto. Če jaz prav razumem, ti rezultate obeh testov skupaj pokombinirajo in potem izračunajo statično verjetnost...

Neposredna povezava do sporočila: 262
27.8.2020 17:10:37   
Srečka138
Tako je. Upajmo na lepe novicke 😊😊

Neposredna povezava do sporočila: 263
28.8.2020 17:44:09   
N****
Evo danes imela 1.pregled pri G 😊😊 srček se je lepo slišal ❤ imam pa glede na M pdp 31.3. glede na velikost ploda pa 5.4.  Velik je 19,9mm. Sedaj pa se moram naročit na nuhalno in tirologu za pregled ščitnice, naslednji datum pa imam 9.10.  Vesela sem da je vse ok, bi kar vsem povedala, ampak mislim da bova zdržala do nuhalne 🤞

Neposredna povezava do sporočila: 264
28.8.2020 18:09:01   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: N****

Evo danes imela 1.pregled pri G 😊😊 srček se je lepo slišal ❤ imam pa glede na M pdp 31.3. glede na velikost ploda pa 5.4.  Velik je 19,9mm. Sedaj pa se moram naročit na nuhalno in tirologu za pregled ščitnice, naslednji datum pa imam 9.10.  Vesela sem da je vse ok, bi kar vsem povedala, ampak mislim da bova zdržala do nuhalne 🤞

Super, sem vesela da je tudi pri tebi vse ok 😊. 

(odgovor članu N****)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.8.2020 19:30:04   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: N****

Lepo je tole prebrat da je vse vredu user posted image
Ali si se že odločila kam boš šla na nuhalno?
Jaz bom v ponedeljek poročala kako bo user posted image

(odgovor članu N****)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.8.2020 12:57:15   
Srečka138
Ste se ze kaj tehtale? Ste pridobile kaksen kilogram, zgubile? Jaz sem zgubila 3 kilograme, ampak se mi zdi da bolj zaradi urejene prehrane kot zaradi stradanja. Me prav skrbi kaj bo komentirala ginekologinja. V prvi N vem da me je sprasevala zakaj imam 5 gramov manj kot prejsnic... 

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 267
30.8.2020 9:22:37   
Lizika90
Jaz sem se zadnjič stehtala doma, pa mi je čist drugačno številko pokazalo kakor pri ginekologinji. Potem pa nevem katera tehtnica laže user posted image
Sicer se s tem ne obremenjujem. Nekajkrat sem si izmerila pritisk...pa tudi to potem kar pozabim.

Neposredna povezava do sporočila: 268
30.8.2020 10:08:49   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Jaz sem se zadnjič stehtala doma, pa mi je čist drugačno številko pokazalo kakor pri ginekologinji. Potem pa nevem katera tehtnica laže user posted image
Sicer se s tem ne obremenjujem. Nekajkrat sem si izmerila pritisk...pa tudi to potem kar pozabim.

Pri ginekologinji se je treba tehtati oblecen in obut, vsaj pri moji, in to je ze eno kilo vec kot jih imam sicer. Tako da je cisto odvisno od tega kaj imas na sebi in kaj obuto. Saj jaz se tudi ne obremenjujem s tem. Ampak zaradi takih skrbi ginekologinje, je marsikatera nosecnica pod velikim pritiskom. To se mi ne zdi ravno prav. Me je sekirala zaradi par gramov ampak to je cisto odvisnoo, prejsnic sem bila tesca ker se oddala se kri, naslednjic sem prisla po zajtrku, itd. Ogromno dejavnikov je ki ti spreminjajo tezo, in ginekologinje nebi smele biti tako natancne pri tem. Skrbet naj jih zacne potem ko je +-5kg ali vec. Par kg ali gramov pa se meni ne zdi neka prevelika panika, tako bi marsikatera nosecnica lazje prezivela nosecnost, sploh tiste ki se ze od nekdaj obremenjujejo s tezo, jih to v nosecnosti se bolj bremeni.

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 269
30.8.2020 10:54:51   
Anonimen
Jaz sem sicer že kar daleč v nosečnosti, ampak sem tole zasledila in mi je kar grozno brat 😞 Res se vidi kako različni so si ginekologi in res je škoda, da se nekatere v tem času potem toliko obremenjujete zaradi takih zadev. Jaz sem tudi v prvih treh mesecih izgubila cca 4 kg, pa mi je ginekolog že na prvem pregledu rekel, da se s kilami zaenkrat še nič ne rabim obremenjevat. Da vse nadoknadimo v kasnejših mesecih (kar res drži 😃) in da na začetku to nima veze. Meni se zdi to ob slabosti čisto logično.. sem rekla, da se vam samo oglasim, da vas mogoče malo potolažim, čeprav vem, da je težko preslišati nekaj kar vam ginekolog reče. 😊

Neposredna povezava do sporočila: 270
30.8.2020 11:29:27   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem sicer že kar daleč v nosečnosti, ampak sem tole zasledila in mi je kar grozno brat 😞 Res se vidi kako različni so si ginekologi in res je škoda, da se nekatere v tem času potem toliko obremenjujete zaradi takih zadev. Jaz sem tudi v prvih treh mesecih izgubila cca 4 kg, pa mi je ginekolog že na prvem pregledu rekel, da se s kilami zaenkrat še nič ne rabim obremenjevat. Da vse nadoknadimo v kasnejših mesecih (kar res drži 😃) in da na začetku to nima veze. Meni se zdi to ob slabosti čisto logično.. sem rekla, da se vam samo oglasim, da vas mogoče malo potolažim, čeprav vem, da je težko preslišati nekaj kar vam ginekolog reče. 😊

Se sploh ne sekiram kaj dosti, se nic slabse ne pocutim s par kilami manj, kot sem napisala je pri meni vplivalo na to da jem veckrat na dan po malo, veliko vec sadja zauzijem in veliko manj sladkarij. Ja ginekologi se ful razlikujejo med sabo (kot da sploh nebi imeli usi enake sole narejene), vsak ima neke pluse in minuse, so boljsi na enem podrocju in slabsi na drugem, nimamo kaj tako je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.8.2020 15:29:57   
Srečka138
Danes sem naredila test s sodo bikarbono 😆😆 naj bi bila puncka. Bomo videli ce se bo v torek na pregledu ze kaj videlo.

Neposredna povezava do sporočila: 272
31.8.2020 10:48:30   
Srečka138
Lizika90, srecno danes na pregledu 🍀🐞

Neposredna povezava do sporočila: 273
31.8.2020 16:13:15   
N****
Jutri pokličem dr. Levak v Velenje. Sem brala da je dobra pri svojem delu in tudi zelo čutna in prijazna, vse obrazloži in si vzame čas 😊😊

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 274
31.8.2020 18:57:59   
Lizika90
Evo me...Stanje je naslednje

Po velikosti je vse ok, nosna kost je vidna. Nuhalno svetlino je namerila 2,3
Tako da je rekla da je malo nad povprečjem in sem zato dala še kri za dvojni hormonski test. Rezultate dobim v enem tednu.
Sicer mi je zelo lepo razložila vsako stvar, ki jo je pokazala od glavice pa do stopal.

Malo v skrbeh ampak ostajam pozitivna.
Dobila sem še 2A4 lista z naprintanimi 8slikicami
Ter USB ključek s slikami.

(odgovor članu N****)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?