|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARČEVKE 2021
19.8.2020 21:02:12   
RS86
Priporočam vam da že začnete delat vaje za mišice medeničnega dna in vsakič preden kihnete, kašljate al dvignete kej malo težjega jih stisnete. Men to pomaga.

(odgovor članu RS86)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.8.2020 21:08:26   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: RS86

Priporočam vam da že začnete delat vaje za mišice medeničnega dna in vsakič preden kihnete, kašljate al dvignete kej malo težjega jih stisnete. Men to pomaga.

Jaz sem pa od svakinje slisala da naj teh vaj nebi delali med N, ker je potem tezji porod ker so te misice tako mocno utrjene. Kako je potem s tem? Ali gre samo za staro pripovedko?

(odgovor članu RS86)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.8.2020 16:36:49   
RS86
To je stara pripovedka. Pomembno je da utrdiš mišice, saj dlje časa ko boš noseča, večjo bremenitev bojo morale prenašat. Tak ko če hočeš dvignat 100kg, je logično da če si natreniran jih boš lažje dvigno, ko pa eden ko ni celo življenje dvigno 5kg skupi. Posledično je tudi porod lažji, saj mišice niso ohlapne in ti pomagajo potiskat otroka ven. Pa tudi manjše možnosti za inkontinenco imaš. 

(odgovor članu Srečka138)
Neposredna povezava do sporočila: 228
20.8.2020 16:40:04   
RS86
Zapuščam skupino punce. Sem bila danes na pregledu, ker sem videla svežo kri ko sem šla lulat in so mi sporočili, da mojemu sončku ne bije več srček. Grozni občutki, nobena ženska si ne zasluži takšne izkušnje. 

Srečno vsem skupaj, vse dobro vam želim 🐞

(odgovor članu RS86)
Neposredna povezava do sporočila: 229
20.8.2020 17:00:17   
Srečka138
Hvala za nasvet.
😭 zal mi je da se je tako koncalo 😔😔 vem kako ti je, ostani mocna!❤🍀

(odgovor članu RS86)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.8.2020 20:28:21   
Lizika90
Srečka super je prebrat da si uredu user posted image

RS86 Joj kako mi je žal zate user posted image user posted image
Bodi močna in upam, da kmalu spet dobiš nov čudež user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
21.8.2020 11:25:42   
Žanka
Pozdravljene.Javljam se vam ,kot veste sem dobila tablete za čiščenje odmrlega ploda.Povedat vam morem ,da te tablete ne učinkujejo nič,v ponedeljek sem pojedla vendar nobenega učinka in nobenega znaka nič skratka.Danes sem se odločila ,da grem nazaj v ukc ,gledala me je do danes že 3 oseba.Bila je zelo mlada zdravnica povedala sem ji celi potek vse kak je blo z mano in kak sem hodla vsakemu do prejšnega petka.Gledala me je v temi,da je vidla ekran,res mi je samo zagotovila da nosečnosti več ne vidi.Sprintala si je neki 7-8 slik in odšla k drugemu zdravniku in je ni bilo nazaj neki 5-10 minut.Rekla ,da nekaj druga vidi,kaj točno ni povedala in takoj me je poslala na odvzem krvi.Nazaj morem priti do nje čez 2 uri,ko dobi uzvide in takeat mi bo povedala kak in kaj naprej.Tak ,da vam javim ,kak in kaj je.

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.8.2020 12:15:22   
Srečka138
S temi tableti sem jaz imela enake probleme, pred abrazijo so mi jih dali, ce bi se slucajno po tabletih zacelo kaj pucat, mi potem celo nebi bilo treba it na abrazijo, ampak v treh urah tudi krcev nisem dobila tako da sem potem sla na abrazijo, da so me scistili. Srcno upam da te bodo lepo zrihtali, in da ne bos imela kaksnih tezav. Ker poleg vsega kar se ti je ze zgodilo, ni fajn da se se pri ciscenju zakomplicira.Sporoci, in drzi se ❤

(odgovor članu Žanka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.8.2020 16:01:41   
*rjavolaska*
punce, jaz na žalost še nisem srečka user posted image , ampak pa intezivno delava na tem. Za nama je ravno IVF, in sem 1 teden po transferju 5-dnevnega zarodka, kar pomeni točno 12 dni po ovulaciji. Načeloma imam redne cikluse 27-28 dni, tako da jo NE-pričakujem čez 2 dni. Seveda sva vsa na trnih, jaz še posebej. Posledično se ne morem izognit analiziranju vsakega morebitnega najmanjšega znakca (npr. tudi premik črevesja v spodnjem delu trebuha pritegne mojo pozornost)... vendar če realno oz. objektivno pogledam, se ne dogaja čisto nič nenevadnega oz. neobičajnega (ni špikanja, ni napetega trebuha, ni povišane temperture, ni bolečih prsi, itd). Skratka, nič od nič.

Glede na to, da ste tudi ve še "sveže" in ste se nedolgo nazaj spraševale, ali boste nalulale user posted image user posted image ali ne, me zanima, ali ste dejansko pred izostankom M imele kakšne znakce in ste sumile, da ste noseče? Oz. do kdaj ste se počutile popolnoma ne-noseče? Kdaj so bili prvi znakci in kateri?

Sej vem, da se zgodi, da nimajo znakcov nosečnosti, ampak meni je tako nenavadno, da se v ženskem telesu dogaja nekaj tako zelo pomembnega, in da to ni mogoče občutiti... (seveda razumem tiste, ki jih je nosečnost presenetila, in posameznim znakcom na začetku niso dajale prav veliko pozornosti)...

Vesela bom vaših svežih izkušenj, Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 234
21.8.2020 19:36:44   
RS86
Rjavolaska.... Jaz sem še preden sem zagledala + vedla da sem noseča 2x, in sicer prvič se mi je grozno vrtelo, če sem prehitro vstala in sem takoj vedla da to pa bo nekaj, čeprav je to znak tudi slabokrvnosti, ma js sem vedela da raste pikica v meni. V drugo pa sem tudi vedela, saj sem imela grozno napete dojke, pred menstruacijo še nikoli tako, se mi je košarica povečala za 1 številko že v prvem tednu.

Žanka kako je stabo?Ne vem, če je puncam všeč da tukaj ravno pišemo naše slabe izkušnje, ma drugega aktivnega foruma nisem zasledila. Jaz sem ravno na oddelku, sem zjuraj močno zakrvavela in moj plodek je odplaval, so pa sedaj ugotovili da imam pa še zmeraj predebelo sluznico in so me zadržali čez noč in me filajo s temi tabletami na 3 ure, js pa nč ne krvavim. Če ne bo jutri zjutraj spremebe, bi naj šla na abrazijo. Ma js se je nekako bojim in ne vem če bom pristala... Isto je blo pri prvem SS...so mi dali 8 tablet vse skupaj in se je postopek samo ustavil...ko sem prišla pa domov pa sem zakrvavela in je šlo vse ven. Tako da te tablete so navaden drek... Bomo vidli kaj nas čaka...Srečno vsem prihajajočim in bodočim pikicam!

(odgovor članu *rjavolaska*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.8.2020 19:38:02   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: Žanka

Pozdravljene.Javljam se vam ,kot veste sem dobila tablete za čiščenje odmrlega ploda.Povedat vam morem ,da te tablete ne učinkujejo nič,v ponedeljek sem pojedla vendar nobenega učinka in nobenega znaka nič skratka.Danes sem se odločila ,da grem nazaj v ukc ,gledala me je do danes že 3 oseba.Bila je zelo mlada zdravnica povedala sem ji celi potek vse kak je blo z mano in kak sem hodla vsakemu do prejšnega petka.Gledala me je v temi,da je vidla ekran,res mi je samo zagotovila da nosečnosti več ne vidi.Sprintala si je neki 7-8 slik in odšla k drugemu zdravniku in je ni bilo nazaj neki 5-10 minut.Rekla ,da nekaj druga vidi,kaj točno ni povedala in takoj me je poslala na odvzem krvi.Nazaj morem priti do nje čez 2 uri,ko dobi uzvide in takeat mi bo povedala kak in kaj naprej.Tak ,da vam javim ,kak in kaj je.

Žanka drži se in poskušaj biti močna! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žanka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.8.2020 20:01:47   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska*

punce, jaz na žalost še nisem srečka user posted image , ampak pa intezivno delava na tem. Za nama je ravno IVF, in sem 1 teden po transferju 5-dnevnega zarodka, kar pomeni točno 12 dni po ovulaciji. Načeloma imam redne cikluse 27-28 dni, tako da jo NE-pričakujem čez 2 dni. Seveda sva vsa na trnih, jaz še posebej. Posledično se ne morem izognit analiziranju vsakega morebitnega najmanjšega znakca (npr. tudi premik črevesja v spodnjem delu trebuha pritegne mojo pozornost)... vendar če realno oz. objektivno pogledam, se ne dogaja čisto nič nenevadnega oz. neobičajnega (ni špikanja, ni napetega trebuha, ni povišane temperture, ni bolečih prsi, itd). Skratka, nič od nič.

Glede na to, da ste tudi ve še "sveže" in ste se nedolgo nazaj spraševale, ali boste nalulale user posted image user posted image ali ne, me zanima, ali ste dejansko pred izostankom M imele kakšne znakce in ste sumile, da ste noseče? Oz. do kdaj ste se počutile popolnoma ne-noseče? Kdaj so bili prvi znakci in kateri?

Sej vem, da se zgodi, da nimajo znakcov nosečnosti, ampak meni je tako nenavadno, da se v ženskem telesu dogaja nekaj tako zelo pomembnega, in da to ni mogoče občutiti... (seveda razumem tiste, ki jih je nosečnost presenetila, in posameznim znakcom na začetku niso dajale prav veliko pozornosti)...

Pozdravljena Rjavolaska user posted image

Tudi jaz sem nosečka po IVF. Pri sebi na začetku takoj po transferju nisem opažala nobenih znakov. Zato sem bila tako živčna najprej do krvnega testa, ki se nenormalno vleče. Potem pa še čakanje na 1UZ v Ljubljani na katerega sem po krvnem spet čakala 22dni. Vedno eno čakanje in negotovost.
Vedno sem s strahom hodila na wc. Pa še nekaj dni po transferju sem imela povišano temperaturo in sem bila čisto panična, da to sigurno ni vredu, da je to slabo. In sem se že kar malo psihično pripravila na neuspeh. Ker sem prebirala forume in je večina punc delala teste že 9dan po transferju ali katere že prej, pa sem se odločila da ga še sama. In sem lulala, pa najprej nisem zagledala črtice. Ampak ker sem se toliko že prej pripravila, da nesmem preveč upat sem bila še kar vredu.
Pa sem naslednji dan poskusila z novim testom. pa tudi na začetku ni pokazalo nič in sem lepo test dala na nočno omarico in ga odmislila.
Pa sem si rekla da poskusim še enega naslednji dan...pa je sledilo presenečenje...pokazala se je vidna črtica. Pa sem šla gledat še prejšnja dva testa z lučko in šele takrat videla da sta tudi na onih čisto čisto rahlo vidni črtici. Veselje je bilo nepopisno.
Sicer sva se za otročka trudila 3leta in je to bil sedaj moj 2IVF. 1je bil totalna katastrofa. user posted image

Tako da znaki so se mi pojavili nekje v 6tednu in to je bila slabost. mi je pa bilo slabo zvečer, dopoldan, popoldan ali pa kar po cel dan.
Potem se je pojavilo še rahlo zbadanje v jajčnikih. Nekaj dni sem imela tudi rjavkast izcedek. Pa občutljive bradavice. Pa pogost obisk stranišča.

Sedaj sem v 12tednu in strah vedno ostaja, ampak upam da tole speljemo do konca in da bomo živi in zdravi prijokali na svetuser posted image

Zato ti polagam na srce, da se skušaj sprostiti in odmisliti vse skupaj. Vem, da je težko, ampak toliko boš še čakala potem na vsak pregled.
Iz srca ti želim da je bilo uspešno in da zagledaš plusek, ter da uspešno donosiš ta mali čudež.user posted image

Kje pa sta bila v postopku, če smem vprašat? Midva v LJ

Javi se ko bo kaj novega user posted image Držim pestiuser posted image

(odgovor članu *rjavolaska*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.8.2020 21:35:40   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: RS86

Rjavolaska.... Jaz sem še preden sem zagledala + vedla da sem noseča 2x, in sicer prvič se mi je grozno vrtelo, če sem prehitro vstala in sem takoj vedla da to pa bo nekaj, čeprav je to znak tudi slabokrvnosti, ma js sem vedela da raste pikica v meni. V drugo pa sem tudi vedela, saj sem imela grozno napete dojke, pred menstruacijo še nikoli tako, se mi je košarica povečala za 1 številko že v prvem tednu.

Žanka kako je stabo?Ne vem, če je puncam všeč da tukaj ravno pišemo naše slabe izkušnje, ma drugega aktivnega foruma nisem zasledila. Jaz sem ravno na oddelku, sem zjuraj močno zakrvavela in moj plodek je odplaval, so pa sedaj ugotovili da imam pa še zmeraj predebelo sluznico in so me zadržali čez noč in me filajo s temi tabletami na 3 ure, js pa nč ne krvavim. Če ne bo jutri zjutraj spremebe, bi naj šla na abrazijo. Ma js se je nekako bojim in ne vem če bom pristala... Isto je blo pri prvem SS...so mi dali 8 tablet vse skupaj in se je postopek samo ustavil...ko sem prišla pa domov pa sem zakrvavela in je šlo vse ven. Tako da te tablete so navaden drek... Bomo vidli kaj nas čaka...Srečno vsem prihajajočim in bodočim pikicam!

Obstaja skupina spontani splav 2020. Mogoce se tam lahko pridruzite.Drugace pa tudi abrazija ni tako grozna kot se slisi. Sam postopek je koncan v 15 minutah in si prikrajsan muk. Namrec po splavu s tabletkami imas ogromno krcev. Z abrazijo je pa na hitro koncano, grdo receno. Sama se dobila narkozo na masko ker mi je bilo prvic pod narkozo nasploh, drugace pa mislim da ti vbrizgajo v kanilo direkt v zilo in prav tako zaspis.

(odgovor članu RS86)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.8.2020 17:56:29   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska*

Pozdravljena Rjavolaska user posted image

Tudi jaz sem nosečka po IVF. Pri sebi na začetku takoj po transferju nisem opažala nobenih znakov. Zato sem bila tako živčna najprej do krvnega testa, ki se nenormalno vleče. Potem pa še čakanje na 1UZ v Ljubljani na katerega sem po krvnem spet čakala 22dni. Vedno eno čakanje in negotovost.
Vedno sem s strahom hodila na wc. Pa še nekaj dni po transferju sem imela povišano temperaturo in sem bila čisto panična, da to sigurno ni vredu, da je to slabo. In sem se že kar malo psihično pripravila na neuspeh. Ker sem prebirala forume in je večina punc delala teste že 9dan po transferju ali katere že prej, pa sem se odločila da ga še sama. In sem lulala, pa najprej nisem zagledala črtice. Ampak ker sem se toliko že prej pripravila, da nesmem preveč upat sem bila še kar vredu.
Pa sem naslednji dan poskusila z novim testom. pa tudi na začetku ni pokazalo nič in sem lepo test dala na nočno omarico in ga odmislila.
Pa sem si rekla da poskusim še enega naslednji dan...pa je sledilo presenečenje...pokazala se je vidna črtica. Pa sem šla gledat še prejšnja dva testa z lučko in šele takrat videla da sta tudi na onih čisto čisto rahlo vidni črtici. Veselje je bilo nepopisno.
Sicer sva se za otročka trudila 3leta in je to bil sedaj moj 2IVF. 1je bil totalna katastrofa. user posted image

Tako da znaki so se mi pojavili nekje v 6tednu in to je bila slabost. mi je pa bilo slabo zvečer, dopoldan, popoldan ali pa kar po cel dan.
Potem se je pojavilo še rahlo zbadanje v jajčnikih. Nekaj dni sem imela tudi rjavkast izcedek. Pa občutljive bradavice. Pa pogost obisk stranišča.

Sedaj sem v 12tednu in strah vedno ostaja, ampak upam da tole speljemo do konca in da bomo živi in zdravi prijokali na svetuser posted image

Zato ti polagam na srce, da se skušaj sprostiti in odmisliti vse skupaj. Vem, da je težko, ampak toliko boš še čakala potem na vsak pregled.
Iz srca ti želim da je bilo uspešno in da zagledaš plusek, ter da uspešno donosiš ta mali čudež.user posted image

Kje pa sta bila v postopku, če smem vprašat? Midva v LJ

Javi se ko bo kaj novega user posted image Držim pestiuser posted image

Oprosti ker se vmesavam v tvoje sporocilo, sem se spomnila da imamo na isti dan pdp, ze imas datum za nuhalno?

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 239
22.8.2020 18:02:05   
Srečka138
Imam eno neumno vprasanje. Je imela kdaj katera reees prevec casa in prevec domislije in sla delat test s sodo bikarbono in urinom, ki napove spol otroka? To sem slucajno par dni nazaj zasledila na internetu pa me zanima ce to res deluje. Sama bom probala enkrat v naslednjih dneh tako da upam da na nuhalni izvem spol, da vidim ce test dejansko deluje 😆😆

Neposredna povezava do sporočila: 240
22.8.2020 19:04:52   
I did it again
S sodo bikarbono ne, sem pa gledala kitajski koledar za napoved spola otroka in mi je 2x zadel, tako da se tudi tokrat zanasam nanj...

Neposredna povezava do sporočila: 241
22.8.2020 20:04:29   
Lizika90
Hej Srečka

Nuhalno imam 31.8 in sem se odločila za Dravljeuser posted image

(odgovor članu I did it again)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.8.2020 20:06:50   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138

Imam eno neumno vprasanje. Je imela kdaj katera reees prevec casa in prevec domislije in sla delat test s sodo bikarbono in urinom, ki napove spol otroka? To sem slucajno par dni nazaj zasledila na internetu pa me zanima ce to res deluje. Sama bom probala enkrat v naslednjih dneh tako da upam da na nuhalni izvem spol, da vidim ce test dejansko deluje 😆😆

Nisem še zasledila da se to da. malo premalo visim na računalniku da bi prišla do takih člankov user posted image
No če boš eksperimentirala potem sporoči a kaj drži ali ne.
Midva sva se zaenkrat odločila, da ne bova povprašala za spol.

Neposredna povezava do sporočila: 243
22.8.2020 21:48:26   
N****

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Srečka a nihče ne nadomešča tvoje ginekologinje? user posted image Menda bi te ja kdo lahko pregledal. Želim ti da se vse dobro izteče!

Kako ste kaj ostale? Počutje?
Meni je zadnjih nekaj dni spet kar dosti slabo. Sicer sem vmes že imela obdobje ko mi ni bilo nič.
Pa seveda občasno špikanje v jajčnikih. Ko se hitro premaknem ali pa ko kihnem me prav zelo zbode.

Mene tudi občasno ko kihnem prav fajn špikne 🙈🙈 mene je začela spremljat taka rahla popoldanska slabost...pa tut ne glih slabost ampak kot da imam v želodco neko kepo.. A se zelo zdravo prehranjujete? Jaz se morem kr mal v roke vzet, kr neki brez veze grickam, namesto da bi si kaj pametnega pripravila.. joo še 6 dni do pregleda... 🤗🤗

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.8.2020 22:05:06   
Lizika90
Jaz se ne prehranjujem ravno zelo zdravo no...sama vem da pojem premalo sadja, kar pojem zelenjave pa večinoma kuhano ali pečeno, surovo pojem kakšno papriko, paradižnik pa korenček.

Obvezno jem zajtrk in skodelico domačega mleka
Vmesni obroki so bolj kolikor se spomnim oz kolikor mi paše. Ali pa kaj pogrickam.
Kosilo
Spet vmesni obrok kolikor mi paše
Večerjo največkrat jem hladno...kruh sir, kisla smetana, pašteta, tuna, ribice itd...

mislim da tudi tale vročina zelo vpliva na počutje in posledično tudi slabost. Saj jaz ko pridem ven sem samo za v senco plus kakšno knjigo v roke. Saj je že dopoldan nenormalno vroče.

(odgovor članu N****)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.8.2020 6:47:32   
Srečka138
Je ze katera prebolela toksoplazmozo? Mi je bilo odsvetovano jesti pastete ampak jaz jih tako obozujem da ne morem nehat jest, pa edino to mi pase zjutraj na kruh namazat. Ali so te pastete bolj misljene tiste doma pripravljene? Ker berem na teh pastetah ala kekec, argeta, da je vse prekuhano, kar naj nebi bil problem...

(odgovor članu Lizika90)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.8.2020 8:57:27   
MacB
srečka jej tisto kar ti paše, ne se omejevat. Moji so suhe salame pasale, pa so prav tako nevarne, pa na koncu ni bilo nič. Mau smole bi morala met, da če do zdaj nisi fasala toksoplazmoze, da bi jo pa ravno zdaj v nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 247
23.8.2020 9:50:43   
Srečka138

IZVIRNO SPOROČILO: MacB

srečka jej tisto kar ti paše, ne se omejevat. Moji so suhe salame pasale, pa so prav tako nevarne, pa na koncu ni bilo nič. Mau smole bi morala met, da če do zdaj nisi fasala toksoplazmoze, da bi jo pa ravno zdaj v nosečnosti.

Ja no ne vem, ti me poznas ze od prej, ves koliko smole imam... lani sem fasala mikrosporijo, ker sem pac pobozala eno neznano macko, in to ravno v nosecnosti. Prej sem pa prakticno od otrostva zivela z mackami pa nisem se nikoli kaj takega fasala.Zato se res nekako "pazim" da od prepovedanih stvari jem samo pasteto, suhe mesnine mi v obeh nosecnostih sploh niso disale, prej sem jih pa pojedla kolikor sem jih hotla.

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.8.2020 11:04:47   
honnybunny
oj, pridružujem se skupini :) Junija sem končno zanosila, po 2,5 letih poskušanja, pa tudi sedaj brez pomoči IVF ni šlo ... zato sem toliko bolj vesela, da nama je končno uspelo in da tudi sama občutim to srečo :) Stara sem 36, imela sem nekaj težavic, ampak nič hudega. Partnerjev spermiogram je bil mejen (slabša gibljivost). G je rekel, da bi lahko ratalo tudi po naravni poti, ampak smo probali IVF in je uspelo že v prvo. Zdaj sem 11t3d. Vem, da še nismo na cilju, ampak močno upam in si želim.

Glede nosečnosti je bilo do 7. tedna vse popolnoma ok, takrat pa sem imela 2 x rahlo krvavitev (sveža kri, vendar ni napolnila vložka). Na urgenci so naredili UZ in ni pokazalo, da bi bilo kaj narobe. Sem se pa zelo ustrašila. Kasneje, v 8., 9. tednu sem še opazila rjave kapljice na vložku ali na papirju, kar je trajalo skoraj 10 dni. Pa tudi počutje je bilo takrat res slabo, fizično in psihično. Šla sem samoplačniško na UZ in spet niso nič nenavadnega opazili. Plod je bil prave velikosti, srček utripa, premikal se je ... no, zdaj zadnja 2 tedna pa je kar v redu. Jutri imam prvi pregled pri svojem G (do sedaj sem bila na IVF kliniki in na urgenci in samoplačniško user posted image ) in potem čez en teden še nuhalno in DHT.

Skratka, upam da bo vse v redu in da dočakava svojo srečo naslednjega marca (datum je 12.03.2020). Vsem vam želim lepo nosečnost user posted image . Pa se beremo in si pišemo :)

Neposredna povezava do sporočila: 249
24.8.2020 19:14:40   
Lizika90

IZVIRNO SPOROČILO: honnybunny

oj, pridružujem se skupini :) Junija sem končno zanosila, po 2,5 letih poskušanja, pa tudi sedaj brez pomoči IVF ni šlo ... zato sem toliko bolj vesela, da nama je končno uspelo in da tudi sama občutim to srečo :) Stara sem 36, imela sem nekaj težavic, ampak nič hudega. Partnerjev spermiogram je bil mejen (slabša gibljivost). G je rekel, da bi lahko ratalo tudi po naravni poti, ampak smo probali IVF in je uspelo že v prvo. Zdaj sem 11t3d. Vem, da še nismo na cilju, ampak močno upam in si želim.

Glede nosečnosti je bilo do 7. tedna vse popolnoma ok, takrat pa sem imela 2 x rahlo krvavitev (sveža kri, vendar ni napolnila vložka). Na urgenci so naredili UZ in ni pokazalo, da bi bilo kaj narobe. Sem se pa zelo ustrašila. Kasneje, v 8., 9. tednu sem še opazila rjave kapljice na vložku ali na papirju, kar je trajalo skoraj 10 dni. Pa tudi počutje je bilo takrat res slabo, fizično in psihično. Šla sem samoplačniško na UZ in spet niso nič nenavadnega opazili. Plod je bil prave velikosti, srček utripa, premikal se je ... no, zdaj zadnja 2 tedna pa je kar v redu. Jutri imam prvi pregled pri svojem G (do sedaj sem bila na IVF kliniki in na urgenci in samoplačniško user posted image ) in potem čez en teden še nuhalno in DHT.

Skratka, upam da bo vse v redu in da dočakava svojo srečo naslednjega marca (datum je 12.03.2020). Vsem vam želim lepo nosečnost user posted image . Pa se beremo in si pišemo :)

Dobrodošla honnybunnyuser posted image

Še ena IVF-ovka :)
Točno vem kakšni občutki te obdajajo. Ko si nekaj tako želiš ampak vedno nekje trka strah.
Ampak moramo bit močne.
Močno močno si želim, da vse dočakamo tako želene otročke. user posted image
Srečno na pregledu in poročaj kako je bilo :)

(odgovor članu honnybunny)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?