Srečka138
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90 IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska* punce, jaz na žalost še nisem srečka , ampak pa intezivno delava na tem. Za nama je ravno IVF, in sem 1 teden po transferju 5-dnevnega zarodka, kar pomeni točno 12 dni po ovulaciji. Načeloma imam redne cikluse 27-28 dni, tako da jo NE-pričakujem čez 2 dni. Seveda sva vsa na trnih, jaz še posebej. Posledično se ne morem izognit analiziranju vsakega morebitnega najmanjšega znakca (npr. tudi premik črevesja v spodnjem delu trebuha pritegne mojo pozornost)... vendar če realno oz. objektivno pogledam, se ne dogaja čisto nič nenevadnega oz. neobičajnega (ni špikanja, ni napetega trebuha, ni povišane temperture, ni bolečih prsi, itd). Skratka, nič od nič. Glede na to, da ste tudi ve še "sveže" in ste se nedolgo nazaj spraševale, ali boste nalulale ali ne, me zanima, ali ste dejansko pred izostankom M imele kakšne znakce in ste sumile, da ste noseče? Oz. do kdaj ste se počutile popolnoma ne-noseče? Kdaj so bili prvi znakci in kateri? Sej vem, da se zgodi, da nimajo znakcov nosečnosti, ampak meni je tako nenavadno, da se v ženskem telesu dogaja nekaj tako zelo pomembnega, in da to ni mogoče občutiti... (seveda razumem tiste, ki jih je nosečnost presenetila, in posameznim znakcom na začetku niso dajale prav veliko pozornosti)... Vesela bom vaših svežih izkušenj, Hvala! Pozdravljena Rjavolaska Tudi jaz sem nosečka po IVF. Pri sebi na začetku takoj po transferju nisem opažala nobenih znakov. Zato sem bila tako živčna najprej do krvnega testa, ki se nenormalno vleče. Potem pa še čakanje na 1UZ v Ljubljani na katerega sem po krvnem spet čakala 22dni. Vedno eno čakanje in negotovost. Vedno sem s strahom hodila na wc. Pa še nekaj dni po transferju sem imela povišano temperaturo in sem bila čisto panična, da to sigurno ni vredu, da je to slabo. In sem se že kar malo psihično pripravila na neuspeh. Ker sem prebirala forume in je večina punc delala teste že 9dan po transferju ali katere že prej, pa sem se odločila da ga še sama. In sem lulala, pa najprej nisem zagledala črtice. Ampak ker sem se toliko že prej pripravila, da nesmem preveč upat sem bila še kar vredu. Pa sem naslednji dan poskusila z novim testom. pa tudi na začetku ni pokazalo nič in sem lepo test dala na nočno omarico in ga odmislila. Pa sem si rekla da poskusim še enega naslednji dan...pa je sledilo presenečenje...pokazala se je vidna črtica. Pa sem šla gledat še prejšnja dva testa z lučko in šele takrat videla da sta tudi na onih čisto čisto rahlo vidni črtici. Veselje je bilo nepopisno. Sicer sva se za otročka trudila 3leta in je to bil sedaj moj 2IVF. 1je bil totalna katastrofa. Tako da znaki so se mi pojavili nekje v 6tednu in to je bila slabost. mi je pa bilo slabo zvečer, dopoldan, popoldan ali pa kar po cel dan. Potem se je pojavilo še rahlo zbadanje v jajčnikih. Nekaj dni sem imela tudi rjavkast izcedek. Pa občutljive bradavice. Pa pogost obisk stranišča. Sedaj sem v 12tednu in strah vedno ostaja, ampak upam da tole speljemo do konca in da bomo živi in zdravi prijokali na svet Zato ti polagam na srce, da se skušaj sprostiti in odmisliti vse skupaj. Vem, da je težko, ampak toliko boš še čakala potem na vsak pregled. Iz srca ti želim da je bilo uspešno in da zagledaš plusek, ter da uspešno donosiš ta mali čudež. Kje pa sta bila v postopku, če smem vprašat? Midva v LJ Javi se ko bo kaj novega Držim pesti Oprosti ker se vmesavam v tvoje sporocilo, sem se spomnila da imamo na isti dan pdp, ze imas datum za nuhalno?
|