dot.
|
Zdravo, nosečke. Tudi jaz bom "marčevka 2021". Vesela sem, da sem našla vaše zapise, ker tudi mene živčki kar močno načenjajo. Ker je to moja prva nosečnost, si nikakor nisem predstavljala, kakšen vrtiljak čustev N pravzaprav je, in pa, koliko hitro gre lahko kaj narobe. Žal mi je za nasmejano pupo. Še predobro se zavedamo te bolečine. Držim pesti za nas ostale. Še nekaj mojih podatkov; stara sem 33, PDP je 21.3., trenutno sem v 8t5d. Včeraj sem imela prvi pregled pri G., Ko sem videla UZ nisem mogla zadržati solz ob zavedanju, da je dejansko neka živa stvarca v meni. Velikos 1,92 cm, pa srček sem slišala. <3 Naročila sem se na NS, danes so mi dali datum 8.9., grem pa v porodnišnico v Lj, kjer bom tudi rodila, pa da se že malce spoznam s prostorom. Sem pa seveda razočarana, ker partnerji ne smejo zraven. Sicer res ne razumem tega, ker če je en od naju okužen s covid19, je 100% tudi drugi... Mislim, da je rezultat NS stvar obeh, sploh pa v primeru da je kaj narobe, da lahko partner nudi moralno oporo. Glede šole/tečaja za zgodnjo nosečnost pa sem dobila pamflet, da bodo potekali 23.9, 28.10, 25.11 in 16.12. Informacije in naročanje na tel št: 01 522 60 48 od pon-čet od 11:00 - 14:00 ure. Mi je pa G rekla, da se vse te info najdejo na netu, in tak način informiranja je v času korone tudi bolj priporočljiv.
< Sporočilo je popravil dot. -- 14.8.2020 10:09:02 >
|