D67a
|
Lillchy upam, da se hitro povrneta energija in zdravje in bo potem bolj mirno do konca. Lizika90 lepo, da si se oglasila. Vem, da je pestro če urejaš stanovanje. Tudi nama še ni uspelo vsega uredit in dvomim da bo uspelo do roka, ker vse toliko dlje traja zaradi virusa. Želim ti, da gredo nasledji pregledi lepo mimo in bo otroček pridobival na rasti tako kot je treba. Jaz imam pripravljeno previjalno (kupila na bolhi), banjico, posteljico, drugi teden grem pa še v MB po voziček in lupinico. Kar se tiče oblačil imam pripravljene samo v 50 in 56 številki, mogoče bi morala pripraviti še 62 (večina so rabljena) Oblačil nimam veliko, ker si težko predstavljam koliko res potrebujem Nekaj pa sem kupovala v Babycentru preko spleta. Za otročka imam pleničke v 1 velikosti, vatke, termometer za vodo, termometer za temperaturo, tetra pleničke, milo, fiziološko raztopino,hladilno kremo, brisače in škarijce...kupila sem majhno flasko in dudo, ampak upam, da tega niti ne bomo potrebovali... Tudi jaz sem imela dilemo koliko vložkov/hlačk potrebujem zaenkrat imam 2x vložke, 2x hlačke (ker nekaj jih dobim v porodnišnici), 2x blazinice za dojenje, lanolin (po priporočilu babice z Jesenic) in stvari za osebno higieno, tako da za prvo silo naj bi bilo. Sem pa možu pokazala kje lahko vse kupi, tako da se potem ne bo lovil Ampak se mi zdi da tudi če naročiš preko spleta kar hitro pride (pa ne živim v mestu) in je še najbolj ugodna opcija. Jaz imam s Tosamo kar dobre izkušnje. Tiste, ki ste že rodile, kaj je tisto nujno za porodnišnico in potem takoj po porodu da imaš pri sebi? Paulina21 zadnjič sem bila na predavanju, ki ga je organizirala porodnišnica Jesenice in so rekli naj ne nosimo preveč s seboj...Lupinico lahko partner prinese ko greš z otročkom domov. Lahko prinese tudi kakšno drugo stvar, če ugotoviš da bi jo potrebovala, ampak samo do vrat porodnišnice, naprej ne sme. Res gre hitro čas...se mi zdi, da gre vsak teden hitreje. Sama bom jutri v 34.tednu Se katera kaj pripravlja na porod s pomočjo babice/doule?
|