lillchy123
|
6.2.2021Vceraj je bil pester dan. Celo stanovanje presesat in ocistit, potem so se zacele priprave na rojstni dan mojega starejsdga sina. Ves cas je govoril, da si za rojstni dan zeli bratca, da bosta skupaj praznovala. Zvecer, ko sem pekla torto sem ze malo razmisljala, ce se slucajno kaj dogaja, saj so otrokovi premiki in otrdevanje postajali cedalje bolj boleci. Pa sem se tolazila, da sem le utrujena. Ponoci pa me zbudi ostra bolecina na predelu siva in cuzim, kako nekaj tece. Oh, samo vaginalete, se tolazim. Pa kar tece in tece. Zbudim dragega, ki ga kar katapjltira iz postelje. Mi pomaga vstati in pravi da ni nic mokro. Ok, vse je ok. Si govorim.grem na wc, hlacke umazano rjave. Shit. To ne bo dobro. Vstandm in se ulije. Vmes kri. Sploh ne bo dobro. Se trudim umirit in sprasujem mojega, kam grdva. On ze klice Postojno. Ja, pridite.ura je 3. Auc, zaboli. Popaddk. Ne mores falit. Se na hitro obleceva, pograbiva stvari (ne, torba sd ni bila in se vedno nj dokoncno spakirana) Marko vzame se btisaco za v avto in letiva.9 min do Postojne. 9 min je dovolj za izbiro imena. In to za fantka in za puncko. Popadki na 3 min.me sprejmejo, Marko caka v avtu. Ctg. Takrat se uliiijeee. Pride zdravnica, sestra mi pomaga hlezt v srajco. Na mizo. Me pretipa, in ja siv drzi. Se je ze zazrl.Treba ga bo prerezat. Ne vem kok casa se je mucila, kok poz sem sprobala in koliko popadkov predihala. Bilo je huje kot porod.vmes skoraj omedlrla in bruhala.Koncno ga je spravila ven. Jaz 4 cm odprta. Klicem Markota, da se pripravi, jaz vmes na klistir. Prisezem, da je klistir brez popadkov veliko boljsi. Tus in nazaj na mizo. Pride Marko, dobim masko. Imela sdm super babico. In kar naenkrat. Se bova pripravile za iztis. Ko je otrok prisel do tam, kjer je bil siv, srm mislila, da me je razparalo do trebuha. Se dva popadka in ob 6.40 je prisel Žiga. Takoj zajokal, takoj je bilo vse ok. Skratka vse lahko le pohvalim. Vsi so me sprasevali, kako sem, kaj zelim... trenutek, ko yva ga dobila v narocje. Magicen. In v porodni je nujno obvezna le labela. 😉Žiga 6.2.2021, 35t5d, 2380g, 47cm 🥰❤