Paulina21
|
D67a, če sem jaz prav razumela bodo pregledi malo pogostejši, ampak predvsem v zadnjem mesecu. Moj naslednji je 14. decembra, ampak pri babici, ne moji G. Sva si kar dala duška ja, ampak sva tako planirala. Letos prvič sem imela v mislih ta črni petek (prejšnja leta sem se mu malo upirala, češ kaj smo spet skopirali od zda). Voziček z lupinico sva kupila že malo prej, saj sva dobila dobro ponudbo za tisti model, ki sva si ga želela. Pa zdaj gledam, da se ga čaka 10 do 12 tednov, tako da bi šlo lahko kar na tesno, če ga ne bi že prej naročila, zaradi korone po Evropi so lahko motene dobave, kot so bile pomladi (tudi firma v kateri sem zaposlena je uvoznik za sicer čisto drugo branžo in ne gre vse gladko in tekoče). No, ampak verjetno ne greš ven na sprehod 1. dan ko prideš s porodnišnice 🙃. Prejšnji teden pa sva kupila gugalnik, pa igralno podlogo, tako da sobico lahko zdaj dokončava. Ponoči bo sicer na začetku itak pri nama spala. Kupila sva še nek rukzak za na voziček pripet, pa oblačila za prva 2 meseca, kar nisva dobila z druge roke in sva nekako ugotovila, da bi jih potrebaovala. Vse mamice, ki so mi ponudile oblekice imajo pozno pomladanske in poletne otroke, tako da, tamalih bodijev brez rkavčkov nisem ravno veliko vzela. Z oblačili sva bila sicer bolj skromna, ker verjetno hitro vidiš kaj si kupil narobe in kaj še manjka. Pa kupovala sem blago in šiviljske potrebščine, ker imam nekaj ustvarjalnih projektov za sobico v planu. Mislim si zašit tudi nekaj zgornjih delov za dojit. Sem dobila zanimiv kroj in bom poizkusila zašit kakšno spalno srajco in kakšno majčko, če uspem kroj prilagodit mogoče celo oblekico. Hvala za info glede Jeseniške porodnišnice. Bom rodila v tej porodnišnici, ker je najbližje in sem slišala pozitivine kritike, sicer iz nekoronskih časov. Mi je pa tudi nekaj dni nazaj moja G povedala, da je že kar nekaj sester in babic z oddelka prebolelo covid in je zato vedno bolj sproščeno ☺️.
|