Paix -> RE: NOVEMBERKE 2020 (22.4.2020 14:29:31)
|
Hejla punce! Zelo lepo prebirat kako vse lepo napredujete in imamo podobne simptome. Jaz sem tista bolj iz začetka s krvavitvami. Me ful preseneča kok kasno vam dajejo ginekologi preglede, kle moram svojo zelo pohvalit, ker me je takoj brez problema sprejela. Res je, da sem imela pregled prvi že v 6. tednu zaradi krvavitev, ampak mi ga je že pred tem določila v osmem tednu. Pa še zakon je sedaj hodit ko si čisto sam v čakalnici, nobenga ne naročajo skupaj, nič ni čakanja, ni panike, če bi te kdo slučajno videl, ker večinsko še skrivamo, tako da meni je zakon, vsaj nekaj dobrega od tega. Moram malo povedati, da sem imela pregled spet v 10. tednu in kaže da je vse ok, je že kar velik! In se mi je vsaj malo kamen odvalil od srca in sem rekla moram spet malo pisati, ker prej kar nisem imela volje. Me je vse potolklo in skrbelo. Me pa zanima ali vse slišite srček? Jaz nevem ali moja nima te možnosti, rekla je da vidi srčni utrip in mi je tudi pokazala, samo nisem pa nič slišala. Nevem ali je to praksa... Sedaj pa imam pri 12 tednih že nuhalno. Kako ste pa kaj z Nifty testi, ali katera gre? Kodrcek927 jaz mislim, da če imaš tako delo, da ti bi lahko dala bolniško vsaj v tem času, ko je riziko višji. Mene je moja prav vprašala če rabim bolniško, pa sem rekla, da sem na čakanju in ne rabim. Pa je rekla no potem pa se zelo pazite pri dvigovanju težkih stvari, če pa boste rabili bolniško mi pa kar povejte. In sem rekla za enkrat vredu, ampak jaz imam krvavitve, samo menim da če je vredu ginekologinja bi ti znala vsaj za ta čas ustreči. Vprašati ne boli.
|
|
|
|