MacB -> RE: NOVEMBERKE 2020 (9.5.2020 6:58:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *snowflake* O hvala za mnenja. Bomo videli, mogoče se res prestavim, če so tako dobra mnenja, pa res mi je mnogo bližje. V Domžale bi se morala kar nekaj časa vozit. Je pa ta nuhalna preko UZ trebuha a ne? Ni tako kot prvi pregled, ki ga opravijo vaginalno? Drugače pa kar se mene tiče, bruhanje mislim da počasi tudi pojenja, slabo mi je še vedno, na trenutke kar precej, še posebej zvečer, utrujenost čutim malo manj, ampak je še vedno prisotna, kar pa ugotavljam je pa to, da sem zelo hitro zadihana. Sploh ne morem verjet, da samo ko kaj razlagam, se že med govorom tako utrudim in zadiham.. ne vem ali je to ravno normalno? Ne poznam. Aja..pa, a še katero srbi po trebuhu in prsih? 🤔 Ne vem, ali to tudi spada v to obdobje ali imam samo suho kožo 😂 sem pa zelo vesela nosečka30 zate, da si končno opravila svoj prvi pregled in zagledala svoje detece😍 Živjo, z drago sva bila pri njej decembra (moja je julijka) in nisva bila zadovoljna, ker sva bila v 15min konec. Vse je sicer lepo pomerila, s tega vidika sva bila zadovoljna. A se ne bo ravno potrudila s slikco in naredi vse na hitro, pred nama bili 2 para, vsi smo v 45 minutah bili konec, pokasirala je pa koliko? Bi pričakoval, da se lahko konkretno pogovoriš in vse to... In ja, samo preko trebuha je UZ. Ne vem kakšna si ti, ampak bi midva raje videla, da naredi v miru, ter prijazno vse razloži kot to naredi najina G, ki na žalost nuhalnih ne dela. Kar pogooglaj jo, dosti ljudi ni bilo zadovoljno z njo. Mojo tudi srbi, se maže z oljem, tak da to ni nič posebnega, a vseeno omeni G., ko boš imela pregled. Vse omeni, zato pa so G tam. Tudi dihanje, čeprav ni to nič čudnega, saj hormoni delajo svoje. Tudi slabost povzročajo, a se bo umirilo nekako po 1. tromesečju. Nama je G rekla, da naj probava narediti to, pa bi moralo biti dihanje lažje. Lahko ti pomaga ena od stvari, lahko več, od posameznice odvisno, saj ima vsaka drugačne probleme: - čimveč pijemo, - vlažimo stanovanje, - med spanjem si podložimo glavo, - uživati čimveč vitamina C.
|
|
|
|