Didi38 -> RE: NOVEMBERKE 2020 (10.4.2020 13:22:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ada Bojana Pozdravljene, tiste, ki ste opravile samoplačniški pregled, bi prosila, če lahko napišete, kje in ali morda veste, če jemljejo tudi ženske, ki sicer prej niso bile njihove pacientke. Sama imam pregled pri ginekologinji maja, ampak bi ga rada opravila prej. Sem prvič noseča, starejša, na pozitiven test pa sem čakala precej dolgo, zato bi mi veliko pomenilo, da čim prej izvem, ali je vse OK. Lepo nosečnost vam želim! Ciao pozdravljena, Jaz sem.samoplačniški test opravila v NG....UZ, ker sem bila preveč nestrpna in nisem pacientka dotičnega ginekologa. Drugače živim v Trstu in mi nihče pri prehodu meje ni zastavljal preveč podrobnih vprašanj kam grem tako, da midlim ne bo problema, če se gre na pregled v drugo občino.Drugi pregled sem imela včeraj (se pravi moj prvi redni pregled na zavarovanje) naredili so samo UZ (krvi in urina niso jemali) predlagali so nuhalno in nifty....kar bova tudi opravila glede nato da imam 38 let in da je to zame prva težko pričakovana nosečnost....drugače pa smo trenutno v 10. tednu. Vsem želim lepe in mirne praznike....ostanite zdrave😘
|
|
|
|