Mimi88 -> RE: NOVEMBERKE 2020 (17.3.2020 8:09:24)
|
Živijo punce, jst tudi predvidoma spadam sem. Zakaj predvidoma? Ker še nimam dokaza. Ja... menstruacija bila, ampak slaba in s prekinitvami, potem en teden nazaj CB negativen, nato dva dni pozneje še BC pokazal minus. Ampak od začetka krvavitve so prsi občutljive, pokazala se mi je pigmentna črta oz Linea negra. Nato z začetkom 6. tedna pa so se začele slabosti, krči, povečano izločanje sluzi.. Zadnjih nekaj dni prsi nenormalno občutljive, včeraj celo tako da je bilo že boleče in mi šlo na jok [sm=smiley13.gif]. Moj občutek je, da sem na poti v Rim, in glede na ciklus je bila oploditev med 12. in 14. februarjem in pride potem rok 4. do 6.11. Malo sem se razpisala. Ja, treba se bo naročiti k ginekologiniji ker vse to pač ni normalno.. Da, je prišlo okrog valentinovega do oploditve sem sigurna, ne pa tudi da se je obdržalo, saj imam zadnje pol leta neprestano biokemične nosečnosti in se z začetkom menstuacije vse konča in sčisti. Sicer pa smo naročeni v ambulanto zaradi neplodnosti, glede na stanje pri njemu naj ne bi upala zanositi. Ampak jst vem da ni problem to, ampak nekaj genetika zeza, ker en splav za drugim že ni normalno. Dokler mi dela slabo in so vsi ti znaki jst upam da sem na poti k Rim [sm=nosecka.gif]. Lep pozdrav vsem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|