Hruska00 -> RE: NOVEMBERKE 2020 (4.5.2020 7:38:07)
|
Zivjo Anonimna. Laparoskopija je operacija, kjer naredijo 3 ali 4 zareze v trebuh (eno skozi popek). Namen operacije pri meni je bil pregled rodil, ce je karkoli narobe. Meni so odstranili cisto in z modrim barvilom preverili ali imam prehodne jajcevode. Ce je kakroli narobe, tudi odstranijo jajcnik, jajcevod.... meni so vseli le vzorcek iz jajcnika, ki pa se do danes nisem izvedela rezultatov (upam da izvem ta teden v Leoniscu v Lj). Po operaciji je trebuh res grozen, sedaj pa se sivi res samo malo vidijo. Ocitno je bilo pri meni dovolj, da so le prebrizgali jajcevode z barvilom, in so se s tem razsirili, ker je dostikrat lahko v njemu kaksna majhna brazgotina ali pa sluz, ki ovira prehod jajceca v maternico. So mi pa drugi dan po OP rekli, da imam cudne jajcnike, ocitno nimam ovulacije in verjetno ne bom mogla naravno zanosit. No, zgodilo se je v istem mesecu [sm=nosecka.gif]. Imam pa, odkar pomnim in hodim h ginekologu, vedno prisotne ciste, enkrat na levi, drugic na desni strani in so take, da same s casoma pocijo in se potem naredijo nove.
|
|
|
|