Sara92 -> RE: NOVEMBERKE 2020 (22.9.2020 15:14:23)
|
Pozdravljene, se po dolgem času se jaz oglašam.. nekaj me telefon heca pa ne dobivam obvestil na e-mail, spomin pa mi itak ne deluje že nekaj časa, tko da enostavno pozabim na forum :D Še dva dneva pa vstopam v 33. teden nosečnosti, počutje je OK, kepica ima že 2 kili in je kr težka za nosit :D Brca in se obrača še vedno na polno, včasih brcne tako močno, da me kr zaboli.. Drugače pa še kr ne zatekam, ponoči spim in grem prvič na wc šele ob šestih zjutraj.. nimam pa veliko energije, se res trudim vsak dan vsaj na sprehod it, ampak sem zmožna vedno manj :/ 20 minut perem posode in sem že konec, moram ležat :D drugače pa sm že kr malo neučakana, upam, da bo čim prej tukaj 12.11. :D sama pa sem doma že 3 tedne, danes imam zadnji dan dopusta, jutri pa začnem z bolniško, s porodniško pa 15.10.2020. V službi enostavno ne zdržim več, preveč stresno okolje, vsaki dve uri se mi začne spati, pa tudi nizek pritisk mi dela kr probleme (enkrat sem celo padla skupaj), sploh sedaj, ko prihaja do sprememb vremena, ampak bo :/ Drugače sem zadnjič klicala na CSD LJ Center zaradi oddaje vlog in sestanka zaradi priznanja očetovstva in so bile zaposlene prek telefona tako nesramne. Mi je kr mučno it sploh urejat vse te zadeve... Kar se tiče oblačil pa kupujem samo od št. 56 naprej. Mi je G povedala, da ima kepica dolge noge in naj sploh ne kupujem manjše, kr bo brezveze. So mi pa prijateljice tudi rekle, da v kolikor kupuješ tiste manjše številke, da dejansko prerastejo v tednu, dveh in naj raje kupim večje št in zaviham rokave oz. hlačnice. @tuttifrutti kam pa hodiš v šolo za starše? Jaz grem v ponedeljek na individualno šolo v ZD Vrhnika (traja 1,5h), pa se mi zdi mogoče malo premalo to in razmišljam, da bi šla še v porodnišnico LJ. Bi rada osebno vse slišala, mi je dosti lažje, kot prek spleta… eni sicer pravijo, da kar se nege tiče ti res po porodu vse pokažejo, stojijo ob strani, da pa je materinska super zaradi dihanja, priprav na porod, prve pomoči za dojenčka… Upam, da ste tudi druge dobro, bom sedaj bolj pogosteje spremljala forum :D Lep dan :)
|
|
|
|