*snowflake* -> RE: NOVEMBERKE 2020 (27.9.2020 11:01:47)
|
Ojla punce! Sara92, ti si res srečnica, ja. Se pridružujem nosecki in tuttifrutti, moji nočni obiski wcja so tudi redni - od 2-4x na noč. Je kar mučno. Sicer zaspim nazaj, ampak vseeno se počutim bolj zmatrano kot pa takrat, ko sem spala v kosu. Ampak poleg tega sem ok. V službo še vedno hodim, še tri tedne, sem si tudi prisparala nekaj dopusta. Na CSD bom pa tudi naslednji teden klicala in povprašala kako in kaj. A se pravi, da odločbo prejmeš na dom? A to dolgo traja? Kar se tiče šole za starše v Ljubljani Sara92, jaz sem se prijavila in so me komaj spravili notri šele v začetku novembra. Tako da upam, da ne rodim prej. Ampak jaz sem itak čisto zadnja na vrsti za rodit med vami :) Kolikor bom videla, slišala, pač bom. Če pa kaj ne bo šlo, pa pač ne bo. Nimam kaj. Imajo težave zaradi korone seveda, ker jih več kot toliko ne sme biti. Ne vem. Če bi rada, raja čimprej poklici, pa mogoče te spravijo kam notri. Ali pa hitro poskusi poiskat še kje drugje. A ste se že kaj odločile kako boste rodile? Naravno, epiduralno, kako drugače? Jaz se še nisem odločila. Po eni strani bi naravno, ker je to pač nekaj naravnega, po drugi pa bi epidutalno, ker zakaj si ne bi prikrajšala nekaj bolečin, če le lahko. So pa moje prijateljice in sodelavke res nekje pol pol z mnenji glede tega, tako da bo treba ravnati po lastnih obcutkih. Bomo pa res tako hitro držale že štručke naše v rokah 😍 svojega kar precej čutim, noro telovadi in je živahen. O imenu pa tudi še ne veva tocno. Mislim, imava že eno ime dokaj pred očmi, ampak bova še enkrat šla skozi in prebrskala še zadnjič. Imava namreč precej težav z imeni za fantke, za punce sem jih imela cel seznam, hehe. Za fantke pa sej je veliko lepih imen, ampak za nobenega nimam občutka, da bi bil moj otrok. No, razen za tega, ki ga imam že v mislih 😁 Katera ima tudi fantka? Nosecka30*? Pa Sara92 ti punčko? Sem si prav zapomnila? Pa ti tuttifrutti? Mi je že malo ušlo iz glave - nosečniška pozabljivost me pa kar daje, ja 😂 Moram pa rečt, da me moji možgani že malo pripravljajo na porod, že sanjam porodne popadke.. mogoče me že malo ratuje strah.. se je treba počasi začet pripravljat tudi na to 😌 Držte se punce, zdaj se začenja zares 💪🍀
|
|
|
|