*snowflake* -> RE: NOVEMBERKE 2020 (28.5.2020 7:08:12)
|
Babyjazz, a si lahko še bolj nesramna? Bolniška je namenjena za marsikaj, ne samo zato, ker si bolan. Če misliš nesramne trosit, raje drži jezik za zobmi. Bo boljše ;) a imaš nosečniško sladkorno morda, da si tako vsevedna ali je bila tebi vzeta bolniška in so sedaj jezna? Ves kaj, brez potrebe tukaj stresaš stres na punce. Raje odidi, če ne znaš bit podpora. Nosecka30*, nikakor je ne poslušaj in ravnaj tako kot čutiš! To je nekaj novega zate in če potrebuješ malo časa, da si vse skupaj uredis, je to edino pravilno. Tako kot je rekla Sara92, misli nase in svojega otroka ter zdravje obeh. Sploh pa, če nisi bila na bolniski 5 let. Zavistneži in zlobneži naj pa kar utihnejo. Kaj vse delamo za službo, s potem ko bi morali misliti nase, pa da ne bi? Ah ja. Sem ravno pri nadomestni ginekologinji doživela od med.sestre, ko sem rekla, če mi da bolniško za tisti dan, ko sem imela dolg pregled, pa me je vprašala, a niste vzela dopust? Halo?? Po zakonu mi pripada bolniška, zdaj bom pa dopust koristila, ki ga imam že tako malo, ki je namenjen za nekaj drugega? V službi mi še rečejo, naj raje vzamem bolniško, kot pa da izgubim dan dopusta, potem bo pa ena sestra težila, ki nima sploh pravice do mnenja? Še dobro, da sem zdaj spet pri svoji nazaj, čisto nekaj drugega. Skratka, sem se razgovorila oziroma se je moja jeza :)) V glavnem ne sekiraj se, misli nase in ignorirajo dolge jezike! Naredi tako kot čutiš zase in svojega otroka, tako je edino prav!
|
|
|
|