Sara92 -> RE: NOVEMBERKE 2020 (21.5.2020 20:28:35)
|
Helou, evo jaz sm koncala s pregledom, vse ok, tiste bolecine v spodnjem delu trebuha so normalne oz bojo mogoce tudi vedno bolj pogoste (zaradi vecanja maternice, pritiska na druge organe,...). Srcek lepo bije 😁 kri imam tudi super (oddala sem jo 3 tedne nazaj pa sem sele sedaj zvedela rezultate). Pa tudi glede velikosti oz nihanja velikosti trebuha je vse ok, baje ker sem visoka in suha najbrz niti ne bom imela kaj prevec velikega trebuha, saj imam baje otrok vec prostora ze v startu 😂 Nivo sladkorja tudi super, pa res dosti sladkega pojem (vsak dan nekaj), z zelenjavo sem bolj slaba, do zdej se res nisem zdravo prehranjevala, zdej se pac trudim popravit zaradi kepice ☺️ Edino medicinska mi je pozabila povedati, da moram pred vsakim pregledom v laboratorij urin oddat, tako da danes nisem sla ☹️ Sem jo pa vprasala glede UZ in pravi, da dejansko sta dva.. v kolikor je na prvem UZ, na NS, potem morfologija in kri/voda ok + pocutje tudi oz. pocutje primerno mesecu nosecnosti, UZ ne delajo, ko le to ni predvideno. Ce pa je kaj sumljivega, ga delajo po potrebi 🙂 je pa tudi rekla, da v kolikor so rezultati prej omenjenih pregledov ok, da tudi nimam kaj za skrbeti, da nima kaj it narobe..Naslednji pregled imam 6.7, morfologijo + celoten pregled, traja cca 1uro, detajlno pregledajo vse kar se da pregledati.. zdej pa veselo cakanje do takrat 😁
|
|
|
|