naty1989
|
Mal_ No glavno da je vse ok, pač koliko se da v tem vremenu. Čeprav se je malo izboljšalo in je tista huda vročina malo poniknila, pa upam da nas ne obišče spet prehitro. Ja razumem je težko to, not moraš bit celi dan, ven ne moreš, pa še otroka moreš skoz animirat, pa met ideje kaj bi počeli...no pa saj bo kaj boljše, pa bomo lahko vsaj ven šli čez dan kaj :). Jaz imam zdaj kar dolgo dobo do pregleda, 5 tednov, ker so dopusti. Drugače sem pa skoz imela na 3 tedne. No drugače poteka vse ok, edino kaj me zgaga jezi in pa vnetja, no ampak bomo že, če smo prišli do sem še pa bomo teh nekaj tednov, saj se zelo hitro vse izteka že počasi. Drugače pa v glavnem ni nekih težav, hvala bogu, zaenkrat :). Uz-ja pa nisem imela od morfologije, to je 10 tednov že nazaj. Upam da pa še bo kakšen, samo saj veš pripadata ti samo 2 uz-ja, 3 je samo po volji G-ja. Tudi mene zanima lega, upam da se bo obrnila prav, malo me je strah da bi prišla rodit in bi bila obrnjena z ritko naprej, to bi bil kr šok no. Ne vem boljše da ne razmišljam o tem, da se res ki še ne naredi kaj takega. smile_1 Tudi jaz se ti pridružujem, sem 31 teden danes. Ah gre čas, naenkrat bomo šle rodit . Ja tudi meni kr zateka leva noga, pomaga če daš nogo nekam gor, višje od srca, pa kake 15,20min gor držiš in malo uplahne. Drugače je pa že tako bolj debela noga, pač vročina in vse prinese svoje. Aha pridna že imaš vse perajt, no jaz tudi že v glavnem imam vse, sploh ta večje stvari, kake malenkosti pa še dokupim. Ja nikoli se ne ve, lahko res preseneti, pa je treba da imaš perajt in samo vzameš. Ti imaš pdp 4.9 enako kot jaz ne? Mhm, fajn je šola, dosti ti povedo kako pa kaj, še take stvari ko sploh nisi vedo. Kaj pa dihanje so vam pokazali? ste kaj vadili? ker nam niso nič kaj, samo pokazala je kako se diha, da bi pa bile kakšne posebne vaje pa ne. Rekla je samo da potem v porodni še 1x to povadimo.
|