naty1989
|
Taska87 Haha, tudi meni se zdi enako, da je vsega premalo, ker še nimam nekega občutka koliko stvari je dosti ali preveč. Mislim da bomo potem videle, ko bomo imele dojenčke kaj bomo potrebovale in kaj ne. Pa sej danes je fajn, da tudi če kaj nimaš se da kar hitro dobit, tako da nekega pomanjkanja ne bo,haha. Za akupunkturo se verjetno ne bom odločila, ker moraš hodit tja po neke enekcije, pa plačljivo mislim da je. Hodit pa moreš od 35.tedna dalje. Pa ne vem če ravno to pomaga proti bolečinam potem ko rojevaš. Mogoče je to bolj psihično, ne vem, težko rečem. Za epiduralno bi se sicer odločila, jo zelo hvalijo po eni strani ( res je da so lahko zapleti, ko ti dajo iglo v križ, ne sneš nič zmigat, ker so lahko posledice ), ampak je finta ker je samo od pon.do pet v dopoldanskem času, zdaj pa ne vem kdaj bo tisti čas in težko rečem da bi šla v to. Pa tudi igel ne maraš v križ...po eni strani sem za to, po drugi pa niti ne. Ultivo pa bi vzela ja, pa tudi ostale protibolečinske tablete, pač katere bi mi dali. Ker bi mi bilo grozno, če ne bi imela čisto nič proti bolečinam. Čeprav jih poznam kar nekaj ki so bile čisto brez vsega. Ja drugače mislim da ultiva in te protibolečinske tablete nimajo nekega hudega vpliva na otroka potem, mogoče je na začetku malo zaspan, ampak kot so rekli dajajo to v malih količinah, tako da ni panike in tako skoz spremljajo srčni utrip...ne smejo pa predolgo to dajat, ker ni dobro. Tudi jaz upam da ne bojo temperature poskočile na blizu 40 stopinj, uhhhh ne vem kako bo to preživljat, na splošno ne maram vročine neke fejst. No se pa tolažim da septembra nam pa ne bo več vroče,haha. Ali pa samo ne toliko od vremena,haha. Hec :)
|