Cvetnilist
|
Se mi zdi, da mogoče nekatere vraže držijo nekatere pa ne, je pa vedno možnost 50:50, da bodo ali ne. Saj pravilno, da si se odločila ampak saj pravim meni niti ginekologinja ni omenila tega, tako da če se ne bi pogovarjale tukaj o tem, sploh ne bi vedela za kaj se gre. In pač na podlagi tega, da mi ni bilo rečeno, sem se odločila, da ne bom šla na to. Če bi pa prakticirala to moja ginekologinja pa je čisto možno, da bi drugače razmišljala. Ja, res je lep, ne morem verjeti, da je moja mala že prava baba. Ne vem kje se skriva teh 2900g. Moram pa priznati, da mi je res precej odleglo po tem pregledu, ko vem da je vse točno po datumih. No razen teža ampak to se ne sekiram, sem se tudi sama precej zredila tako da je normalno da je tudi ona večja. Pa tudi se gre samo za en teden razlike. No vidiš, to je najlepše ko je po krivulji. No super, kdaj ga maš? Jaz imam v ponedeljek. Me prav zanima kako bo to izgledalo. Jaz tudi verjamem, da se bo vsem nam na koncu izšlo tako kot se mora. Moramo se vse zavedati, da smo zdaj že v takšnih tednih in da so otročički že toliko veliki, da tudi če pride do poroda, bo z njimi vse ok. Sem ravno prej brala en Pušenjakov pisal o tem kakšna je razlika če je otrok nedonošenček pred 30t in kako je če je nedonošenček pri naših tednih, ko praktično ne potrebuje več neke posebej nege. Si mislim tak, da če sama rodim zdaj ima mala že 3 kg kar pa je skorajda že res teža povsem donošenega otroka, tako da res se ne sekiram več, če rodim prej. Seveda bi pa rada donosila polnih 40t. Joj to je mene tudi danes mama začela masirat, da bi si pa lahko počasi torbo pripravla, da zdaj se pa res lahko vsak čas zgodi. Sem pa danes kupila res še tisto čisto zadnjo kaj sem potrbovala, tako da sem res 100% pripravljena. Čaka me še edino pranje posteljnine. Nabavila sem tudi že fiziološko, olivno olje, kremico, blazinice za prsi, vložke, mrežaste hlačke, v glavnem res vse kaj sem še potrebovala. Tudi banico. Ma pa baby center spet takšne fajn akcije. Sem dobila banico znižano za 30%, zraven ujemajoč termometer, tudi znižan za 30%. Vzela pa sem še komplet eno takšno lepo roza posteljnino, imajo tudi znižanje za -20%. Aja pa tosamine izdelke imajo akcijo 2+1 gratis. Samo to samo še jutri.
|