|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
28.2.2019 22:22:29   
TissaBaby
Ja, vsak malo po svoje dela. Jaz imam tudi v pon in me zanima, če bom dobila že napotnico in kdaj mi bo napovedan naslednji pregled, ker če bo na 4 tedne spet, potem pridem, ko bom že na porodniški. Jutri grem urin in kri dat za zadnje preverjanje toksoplazme, železa in hepatitisa. Jaz to vedno tešče dajem, vi tudi? A cukr se še kaj gleda?

Meni trebuh ful raste v zadnjih dneh in zadnje par dni ne vidim več svoje spodnje prijateljice user posted image . Sem si jo obrila po spominu haha.

Moj mi ful teži, da naj že pripravim torbo za v porodnišnico, meni pa se to ne mudi, imam še vse za oprat in zlikat, to bom pa šele na porodniški lahko.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
28.2.2019 22:37:38   
LoniRR
Haha jst je ze nekaj casa ne vidim in mi moj pomaga pri britju 😂

Cudno res, ker jst sm mela zdj v sredo po 3tednih pregled in naslenjega imam v sredo cez 2tedna, se pravi 13.3, ko bo ctg. 14.3 pa imam odvzem brisa. Jutri pa vstopam v 35teden. Se malooooo.Hm torbe tudi jst se nimam pripravljene, ker nimam se nic oprano. In ja Tissaa tocno tko bos mela kot jaz. Sele ko bos doma bos panicno ugotovila koliko dela imas in kako malo casa, da vse zrihtas in se hkrati ne pretrgas prevec. Jst sm tut ze cev baloncek haha. Sam trebuh me je. 

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.2.2019 22:40:14   
TissaBaby
Od kdaj naprej naj bi bili pregledi bolj pogosti?

Meni tudi vsi rečejo, da sm ista, da me je sam trebuh, a jaz 13 kg plusa. Kolegica in danes frizerka pa sta mi rekli, da čisto sijem in da imam še ustnice tako napihnjene. Frizerka mi je rekla, da je pomislila na botoks, pa da si je rekla, da valda si ga nisem šla dat med nosečnostjo. Ma svašta! user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
28.2.2019 22:45:07   
Cvetnilist
Tissa, jaz mislim da je zdaj v ponedeljek zadnji čas, da dobim te napotnice. user posted image Meni je sestra že na prejšnjem pregledu rekla, da bi naj bili zdaj pregledi bol pogosti, ginekologinja pa me je potem naročila čez 1 mesec.
Jaz bom v ponedeljek pred pregledom dala zadnjo kri za toksoplazmo in to. Mislim da smo zdaj počasi že vse kot balončki. user posted image Prav hecno je, ker se mi zdi, da sem iz dneva dan bolj okrogla ampak to vsaj pomeni verjetno, da mala lepo raste. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.2.2019 23:08:50   
jabuk
Tissa, ko vstopiš v 36.teden bi morala imeti na 2 tedna pregled, če je vse ok. Mislim pa da ko si okoli 40.tedna pa na 1 teden.

Danes smo šli na Bled na izlet in je to tako izgledalo, da sem bila jaz na klopci, onadva sta šla pa okoli. Sploh stati ne morem, me otrok tok dol pritiska in mi pa trebuh tako otrdeva, da lahko samo sedim in ležim. Še včeraj sem šla s sinom na sprehod po poljih na hribčke, sem 1h z lahkoto hodila, danes pa komaj nekaj metrov. Je rekel mož, da je morda čas, da mal pozabim na izlete. No saj imam skoraj še samo 3 tedne do PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.2.2019 23:28:56   
LoniRR
Jabuk cuvaj se hehe

Hm. Jst sm imela preglede na 4tedne do 30tedna. Potem v 33.tednu in od zdaj naprej na 2tedna. Nvm do kdaj. Mislim da v 35 in 37 in potem 1x na teden do konca.Glede teh testov jst ne merkam da sm na tesce, ker imam nizek sladkor. Merim si ga 1x na teden doma in po jedi z obilno sladico nikoli ne gre cez 5.3. Nvm pa ce preverjajo tudi sladkor. Jst sm imela teat glukoze in od takrt naprej mi niti ne omen vec nevarnosti sladkorja. Jst sm pridobila 12kg in grem po kriterijih s tezo pa imam obcutek da se napihujem haha. Kot da se mi kolki sirijo in boki. Sj verjetno se mi samo zdi, ker so mi hlace se cist prov. Pa res ne merkam kaj jem. S tem se bom ukvarjala po porodu. Res pa nisem imela nikol tezav s tezo in se nikoli nisem kr zredila. Me pa zgaga muci k me prej nikoli ni

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
28.2.2019 23:29:00   
LoniRR
Jabuk cuvaj se hehe

Hm. Jst sm imela preglede na 4tedne do 30tedna. Potem v 33.tednu in od zdaj naprej na 2tedna. Nvm do kdaj. Mislim da v 35 in 37 in potem 1x na teden do konca.Glede teh testov jst ne merkam da sm na tesce, ker imam nizek sladkor. Merim si ga 1x na teden doma in po jedi z obilno sladico nikoli ne gre cez 5.3. Nvm pa ce preverjajo tudi sladkor. Jst sm imela teat glukoze in od takrt naprej mi niti ne omen vec nevarnosti sladkorja. Jst sm pridobila 12kg in grem po kriterijih s tezo pa imam obcutek da se napihujem haha. Kot da se mi kolki sirijo in boki. Sj verjetno se mi samo zdi, ker so mi hlace se cist prov. Pa res ne merkam kaj jem. S tem se bom ukvarjala po porodu. Res pa nisem imela nikol tezav s tezo in se nikoli nisem kr zredila. Me pa zgaga muci k me prej nikoli ni

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
28.2.2019 23:33:00   
LoniRR
Malo zastekal forum... 

Glede pregledov mislim da ni pravila in vsak malo drugace. Jabuk cuvaj se, da bos cim dlje z nami. Ti pa verjetno otrocek ze rako dol potiska ker si na koncu in bos cedalji manj zmogla 😉

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.3.2019 6:49:53   
Mišmašek

IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist

Meni ni ginekologinja še ničesar omenila glede tega streptokoka. Mogoče bo kaj v ponedeljek na pregledu, bom videla. user posted image Bodoca mamica, tudi sama sem v elementu gnezdenja, vsak dan čistim kot da sem zmešana. user posted image Ampak vidim, da mi gre vedno težje od rok, se bo treba malo umiriti. user posted image
Super Mišmašek, da si zelo hitro okrevala po CR. Upam, da bo tudi sedaj v drugo tako. Kaj termin so ti že določili za CR ali kako je s tem?

Zaenkrat ne še, bodo vidli naslednji ponedeljek kako napreduje rast in če je še vedno preveč zastoja grem v bolnico. Tako so mi rekli na zadnjem pregledu. 

Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.3.2019 6:57:01   
Mišmašek

IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1

Hm mene hrbet izda, ker se ne znam paziti in kar migam kot da nebi bila v 8mesecu... na sreco me moj non stop opozarja kdaj nej se ustavim. Joj kok mam se dela. Vse oprati in zlikati. Samo to bom cev mesec delala, ce bom pocasna. No danes sem koncno prejela odlocbo iz CSD in tudi meni pise za 3mesece. Znotraj obrazlozitve pa pise, da je to materinsko nadomestilo. Tko da bo prisla takrat se odlocba za starsevsko nadomestilo, ker sta locena.Mismasek tocno ja. Si rekla da imas zaradi tega CR ampak je ze dolgo od tega in mi uslo iz spomina. Kaj po tem pomeni, da bi lahko zanosila v obeh maternicah? Mislim ali ciklus ovulacije poteka loceno in bi lahko dejansko bila.v oneh hkrati noseca? Upam, da ti to ne vpliva na samo zivljenje in da je to kvecjemu anomalija kot ji reces kot plus in ne minus. 😊

Hahaha, jap tudi to je možno, da bi v obe zanosila, ker obe delujeta normalno. Vsaka ima po 1 jajčnik tako da razen tega da so menstruacije bolj boleče, ker dobim m iz obeh hkrati, druge posebnosti ni. Imam 1 ledvico, ki je povezana s tem, ampak ne predstavlja nobenega problema. Jaz s tem živim tako kot ve, normalno. 😁 Vzamem za plus itak 😉

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.3.2019 7:48:31   
jabuk
Eto, danes sem točno 37.tednov. :) 

Kar se teže tiče, jaz sem med tistimi, ki morajo paziti na prehrano od nekdaj :/. Zdaj je pa sploh težko, ker zelo zatekam, slana in sladka hrana pa celo povečata nastajanje vode.

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.3.2019 8:08:07   
Mišmašek
Super jabuk, sedaj si že na konju ker je tvoj dojenček donošen! 👌👍 Eh ti kili so pa itak večni problem 😅 al jih je premalo ali pa preveč, nikoli ni prav. Ne sekiraj se, z dojenjem bo šlo vse dol 😋

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.3.2019 8:54:51   
LoniRR
Mismasek nisem se se srecala s tako anomalijo in mi je zelo zanimivo. Hvala bogu, da je in da gledas to kot na pozitivno stvar kljub eni ledvici. Vedno mormo stvari gledati s pozitivnega vidika. 

Ooooo jabuk kako je to lepo prebrati. Ena, ki ima ze kljukico in lahko umiru caka. Jst tudi komaj cakam, ceprov imam se toliko dela, da pripravim vse doma za naso puncko. Jst sm pa vceraj dopolnila 34tednov in vstopila v 35ega.Hm punce kdaj je otrok donosen? Ko dopolnis 37 tednov, torej gres v 38ega ali ko vstopis v 37ega? Mislim razlicno stejejo tedne. Gre pa prakticno za teden razlike. 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.3.2019 8:58:07   
LoniRR
Glede zatekanja imam jst zaenkrat zelo sreco. Res pa je da ne maram slano. Mi na momente zapase ksn cips, drugace pa soli zelo malo uporabljam. Glede sladkega pa odkar srm na dopustu zelo malo pojem. Ocitno telo ne potrebuje. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.3.2019 10:48:27   
jabuk
Bodoča mamica, nekje sem brala, da ko vstopaš v 38.teden, da je otrok polno donošen. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.3.2019 11:02:32   
LoniRR
Jabuk tudi meni se zdi da je tako. Torej mi manjka se 3 tedne. Hm saj bo hitro 😉. Kdaj pa imas rok. Vem da si ze velikokrat napisala ampak nosecniski mozgani in si ne utegnem za vse zapomniti. Ce se prav spomnim 21.3? Vem da si bila prva med nami po PDPju 😉

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
2.3.2019 11:03:39   
LoniRR
Ups. 23.3 sm mislila...

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
2.3.2019 11:04:12   
TissaBaby
Jabuk, jaz kar čakam kakšne novičke :). Juhuuu, čestitke za donošenost :). Zdaj je manj strahu. Jaz sem danes 32. teden. Me še čaka malo do konca. Ma bo šlo hitro, ker imam ful stvari v službi, pa na CSD moram še it, vse oprat, zlikat.

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.3.2019 14:11:05   
jabuk
Ja 23.3. je rok :), sobota...Tissa saj imaš še čas:)

Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.3.2019 14:52:18   
Bodocamamicaa
Heeej aprilcice 😊 ravnokar sem odkrila tale forum in to skupinico v katero spadam tudi sama. Seveda imam takoj eno vprasanje in sicer, a se kero mamico sekerajo da ma otrocek premali trebuscek? 

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
2.3.2019 20:54:54   
Tela*
Ja mene sekirajo z manjsim trebusckom, ze od 8.1 mi gre za 3 tedne razlike, zdaj pa ce bo preveliko odstopanje mi grozi predcasna sprozitev poroda, sem pa v 34. Tednu. 

(odgovor članu Bodocamamicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
2.3.2019 21:01:28   
Bodocamamicaa
Nooo potem sva na istem. Sicer mene sekirajo od prejsnjega tedna. So me celo v bolnico dal za dva dni. Potem po se enem UZ pa rekli da se ni tako kriticno. V sredo imam spet kontrolo in ja, ce ne bo ok, potem porod. Sem pa tudi 34 3/7. Odstopa pa za cca 10 dni oz za 4%.

(odgovor članu Tela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
2.3.2019 21:44:24   
LoniRR
Ojoj punci nic prijetnega ampak bo vse ok. Kdaj pa imata PDP?

Tissa imamo se malo lufta in tudi jst morm se vse zrihtat doma za dojencka. Tok dela haha. Jabuk se malo in bos porocala 😍

Neposredna povezava do sporočila: 1998
2.3.2019 21:59:49   
Mišmašek
Pri meni je najprej bilo odstopanje za 2 tedna, na zadnjem pregledu pa je imel trebušček manjši že za 4 tedne in 5 dni. Naslednji ponedeljek imam ponovno kontrolo rasti in ultrazvok. Če bo še vedno bilo preveč odstopanj bom morala v bolnico in po vsej verjetnosti bodo zaključili nosečnost. Tako so mi rekli nazadnje na pregledu prejšnji četrtek. Mislim da za 10 dni zastoja ni še panika. Jaz bom jutri 34 teden.

Neposredna povezava do sporočila: 1999
2.3.2019 23:18:13   
Bodocamamicaa
Joj nas sekirajo s temi “standardi”. Sej si tud mi odrasli nismo vsi podobni in na isti kalup narejeni. Jaz imam PDP 10.4. Upam da bomo zdrzali vsaj se kaksna dva tedna. 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.