Cvetnilist
|
Jaz živali trenutno nimam še nobene, ker je komaj dobra 2 meseca kaj sem se preselila ampak mogoče pa ko bo mala malo zrastla. Zdaj dokler še bo mala si nebom nič nabavljala. Jazz sem pridelala 20kg do zdaj. Me je kar groza. Ampak dobro, jaz pred nosečnostjo nisem jedla kruha, sladkarij, skoraj nič ogljikovih hidratov, v glavnem res sem pazila, ker se tako ali tako hitro redim. Ko sem pa zanosila sem pa začela jesti vse in sem začela dobesedno kipeti. Samo največji hec je da zadnje čase se redim po 3, 4 kg na mesec, a jem sploh nena veliko in dosti se gibam, tako da mi res ni povsem jasno. Ampak se trudim ne preveč obremenjevat, bom že po porodu izgubila kg, vem da bo težko in trdo delo ampak bom že. Si pa ti očitno tako kot moja mama, ona se mora prav basati, da sploh pridobi kakšen kg. In pol je cela srečna, ko vidi na tehnici samo 1 kg več. S tem da ona je takšne kombinacije hrane, da gre meni na bruhanje zraven, njej pa nič. Jaz bom tudi imela vložke v torbi (za vsak slučaj), povedala pa definitivno ne bom da jih mam, ker za to morajo tam poskrbeti. Jaz tudi kar se male tiče, ne znam šparat haha. Saj pravim, da sem včeraj v baby centru pustila 85€, v dm 20€ in še v lekarni 20€. Me je kuj groza kak bo to ko bo še malo večja. Ampak dobro, nabavla sem pa zdaj res že vse kaj rabim. No saj to je edino pravilno, da ste nehale kaditi, ko ste zanosile punce. Ker je kak je, cigareti definitivno pustijo neke posledice na otroku pa lahko reče kdo kaj hoče. Jaz če ne bi že prej nehala, bi zdaj definitivno. Tudi meni je upoštevala ciklus 28 dni, samo jaz sem imela drugače res redne menstruacije točno na datum. Sem se pa včeraj pogovarjala z eno sodelavko Jabuk, ki je tri mesece nazaj rodila drugega fantka in sicer s CR. CR je imela že prvič ampak mi je pa povedala, da njej so dali na izbiro, da lahko rodi po naravni poti če želi.
|