Cvetnilist
|
Bodoca mamica1, se mi zdi, da sva si midve zelo podobni, ker sem jaz enaka s čiščenjem. Ne vem če poznaš tisto dezinfekcijsko sredstvo iz dm, ko je za različne površine, vsak dan razkužim stanovanje s tem. Kuhinjo sproti ko kuham dobesedno glancam in res se mi zdi, da odkar sem noseča je samo še huje. Pa naprimer, če kavč ni pospravljen in niso blazine na mestu ne morem it spat. Prav grozno je to na trenutke. Imam pa od mojega zdaj prepoved čistit okna, ker imama stanovanje v 11 nadstropju in so okna malo posebne sorte in mi je zabičal, da naj se ne igram s tem in pač jasno da ma prav. Vidiš moja ginekologinja pa sploh ni delala vmes ultrazvokov. Le dva vaginalna pa še to zato, ker mi je merila maternični vrat. Je pa res da zaradi nekih novih raziskav ni ravno pristaš ultrazvokov po nepotrebnem, sploh če nosečnost sicer poteka tako kot mora. No pač ker jaz sem prebrala, da nam baje pripadajo trije paketi vložkov, za vsak dan en paket ampak da pač to radi ˝skrijejo˝, češ uporabi svoje če jih maš. Kar pa je pač meni povsem ne logično, ker če si v porodnišnici morajo oni za to poskrbeti. No saj morda bojo ampak koliko sem prebirala forume in podobno, so imele nekatere punce v določenih porodnišnicah kar težave s tem. Glede na to koliko vložimo v zdravstvo in koliko dobimo za to pa raje sploh ne bi, ker dobim kar sive lase. 31€ oz. po novem 32€, je samo dodatno zavarovanje, kje je še osnovno. Potem pa prideš z receptom v lekarno in moraš zdravilo še doplačat. Babica ima sladkorno in mora pol zdravil doplačevati. Žalostno res. Tudi jaz imam tu v sosednjem stanovanju sosedo z majhnim fantkom in ga včasih slišim ponoči ko grem na wc kako joka in se cela raznežim. Pa danes v dvigalu pri ginekologinji, se je ena pupika vstrašla zdravnika in je jokala, me je kuj imelo, da bi jo prijela v naročje in jo pocartala. Ja tako kot si napisala, tudi jaz govorim samo še v dvojini. Pa da se ne pogovarjamo kako sem že zdaj zaščitniška. Razvajam jo pa tudi že zdaj, vsakič kaj me pobrca jo pobožam pa če me še tak včasih zaboli, ko me nerodno trofi. Tako da sama tudi nimam predstave kako še je le to potem, ko se otrok rodi in ga imamo končno v naročju, kaj s vsemi temi čustvi. Res ne vem. Glede kajenja pa vem kaj to pomeni, sem sama nehala kaditi 4 leta nazaj in vem kako težko je in kakšen karakter moraš biti, da lahko nehaš. Sploh po tolikih letih. Jaz sem kadila 7 let in vem kako je to. Kako pa si s kilažo glede na to, da si vmes še nehala kaditi? Jaz kolikor vas berem, sem se tak zredila krepko več kot ve.
|